Tmm canim tsk ederim , yönetmelik mesajina da baktim da bilmem ki verirler mi :))
Tmm söyledim dün, ama sen beni korkuttun die sinirlendim demeyi de ihmal etmedim , haklıyım ama o korkuttu beni ismimi aldikar insallag zor göreve vermezler dedi ben de korktum napiim askerlik namina be ogrendiysem burdan öğrendim sagolun kıZlar iyiki varsınız
21 gün şafağımız, 22 gün sonra hasretliğimiz başlıyor canım, geliyorum aranıza az kaldı
allah hayırlı teskereler nasip etsin kızlar
kızlarrr nasılsınız bugünnn ben dün sesini hiç duymadım bugünde hala aramadıevci izni belli değil 2 tane bilet aldım kendime duruma göre iptal edeceğim hazırlansammı hazırlanmasammı heycanlansammı napsam bilemedim böle karmaşık duygularla aramasını bekliyorum dua edinde hayırlısıyla çıkarayım evci olarak aksi halde kaynanam babam annem herkes orda olucak kısacık anda özlem gidermek mümkün değil
kızlarrr nasılsınız bugünnn ben dün sesini hiç duymadım bugünde hala aramadıevci izni belli değil 2 tane bilet aldım kendime duruma göre iptal edeceğim hazırlansammı hazırlanmasammı heycanlansammı napsam bilemedim böle karmaşık duygularla aramasını bekliyorum dua edinde hayırlısıyla çıkarayım evci olarak aksi halde kaynanam babam annem herkes orda olucak kısacık anda özlem gidermek mümkün değil
en azından senle olmak istediğini biliyosundurben benimkine bileti resmen ite kaka aldırdım sanırım yine seni seviyorum demedi Kötü hissediyorum
Öyle bi sknti mi var canım gecmisi okumadim da benniye demioki
allah hayırlı teskereler nasip etsin kızlar
yapma kendine bunu canım ya tabikide seninle olmak istiyordur niye istemesinen azından senle olmak istediğini biliyosundurben benimkine bileti resmen ite kaka aldırdım sanırım yine seni seviyorum demedi Kötü hissediyorum
Aminn inşallah sağolunallah hayırlı teskereler nasip etsin kızlar
yapma kendine bunu canım ya tabikide seninle olmak istiyordur niye istemesin
cnm sen görüştünmü askerinle dün akşam ktm ile ilgili bir bilgin varmı
ben yarın yola cıkıyorum askerıme gıtmek ıcın ama ıcımde bı garıplık var ne bır heyecan ne bı ozlem umursamıyorum sankı bana bısı oldu
ayyyyy nolıyıııı banaaaa
ben yarın yola cıkıyorum askerıme gıtmek ıcın ama ıcımde bı garıplık var ne bır heyecan ne bı ozlem umursamıyorum sankı bana bısı oldu
ayyyyy nolıyıııı banaaaa
Selam kızlaaaar, nasılsınızzz
o zaman sana yoncimikteeen "kendine gel" şarkısını armağan ediyoruzzz
ben cuma günü saat 1 gibi falan kavuşacağımm, çooook heyecanlıyım
ben ise hisliyim
hu hu
kendıne gel sen kendıne kendıne geell hobaaaaaaaaaaaaabelkı yolda bende heyecanlanırım kısa suruyo heralde yemınlerı demı
Nerem atarlı benim ya hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?