354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Verseler iyi olur :) haklısın canım korkmakta doğru diyorsun kesinlikle burası çok iyi oluyor bırbırını anlayan ınsanlarla paylaşmak sıkıntını ıyı geliyor sende iyiiki varsın

kızlarrr nasılsınız bugünnn ben dün sesini hiç duymadım bugünde hala aramadı evci izni belli değil 2 tane bilet aldım kendime duruma göre iptal edeceğim hazırlansammı hazırlanmasammı heycanlansammı napsam bilemedim böle karmaşık duygularla aramasını bekliyorum dua edinde hayırlısıyla çıkarayım evci olarak aksi halde kaynanam babam annem herkes orda olucak kısacık anda özlem gidermek mümkün değil

Üzülme lutfen arayamamistir yemin töreni yaklastikca daha yogun oluyolar. Allah hayirlisini versin inşallah evci cikar hem neden olmasın ki

en azından senle olmak istediğini biliyosundur ben benimkine bileti resmen ite kaka aldırdım sanırım yine seni seviyorum demedi Kötü hissediyorum

allah hayırlı teskereler nasip etsin kızlar

yoğun olduğundan yada belki kartı bitmiştir canım ondan aramamıştır. Evci izninde sorun çıkmaz umarım heyecanlan tabiki görüşeceksin eşinle hem evci izninde sorun çıksada kalabalık gidiyorsunuz komutanla konusursunuz iyi biriyse akşama kadar birlikte vakit geçirmenize izin verir hem zaten onlarla geçirceğimiz 1 saat bile ne kadar değerli sen hazırlıklara başla :)

en azından senle olmak istediğini biliyosundur ben benimkine bileti resmen ite kaka aldırdım sanırım yine seni seviyorum demedi Kötü hissediyorum
yapma kendine bunu canım ya tabikide seninle olmak istiyordur niye istemesin

ben yarın yola cıkıyorum askerıme gıtmek ıcın ama ıcımde bı garıplık var ne bır heyecan ne bı ozlem umursamıyorum sankı bana bısı oldu
ayyyyy nolıyıııı banaaaa

ben yarın yola cıkıyorum askerıme gıtmek ıcın ama ıcımde bı garıplık var ne bır heyecan ne bı ozlem umursamıyorum sankı bana bısı oldu
ayyyyy nolıyıııı banaaaa

o zaman sana yoncimikteeen "kendine gel" şarkısını armağan ediyoruzzz

ben cuma günü saat 1 gibi falan kavuşacağımm, çooook heyecanlıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…