girmiycem ben bi daha deyip deyip atarlanan biz miyizzz
Üzülme lutfen arayamamistir yemin töreni yaklastikca daha yogun oluyolar. Allah hayirlisini versin inşallah evci cikar hem neden olmasın ki
en azından senle olmak istediğini biliyosundurben benimkine bileti resmen ite kaka aldırdım sanırım yine seni seviyorum demedi Kötü hissediyorum
yoğun olduğundan yada belki kartı bitmiştir canım ondan aramamıştır. Evci izninde sorun çıkmaz umarım heyecanlan tabiki görüşeceksin eşinle hem evci izninde sorun çıksada kalabalık gidiyorsunuz komutanla konusursunuz iyi biriyse akşama kadar birlikte vakit geçirmenize izin verir hem zaten onlarla geçirceğimiz 1 saat bile ne kadar değerli sen hazırlıklara başla :)
yapma kendine bunu canım ya tabikide seninle olmak istiyordur niye istemesin
görüştüm ama hiç böyle bişey oldugunu soylemedı bana pazara kadar ızınlerı varmıs genelde herkesın ole dedı sende ne durum
yaa ben malum günden oldum yaa ne etcem şimdi
Aminn inşallah sağolun
Niye soğuk o zamansevinmez mi insan hiç benimle geliyor diye
canım öyle tabiki 1 kez sarılmak için bile gidilir o yol bakalım hayırlısı yaa evci konusunda yapıcak bişey yok hazırlıklar tamam :) kalıcakmış gibi kendimede bişeyler koydum bakalım ararsa öğrenicez nasıl olucak
Çok sıkıcııııııııııııııııııııııııııı kimse konuşmuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ereesss yokkkkkkkkkkkkkkkkk, Bnnu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hiç kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sonrada ben atarlı oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
Sevinmiştir canım ya üzme kendini yan yana geldiğinizde hiç bir sıkıntı kalmaz emin ol
heee ben hiç kimseyim zaten di mii
küstüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
İnşallahh öyle olur canım, yoksa çok üzülürüm
Olur olur askeri psikoloji düzelirsiniz pamuk gibi olur yanında
Konuşmuyon öyle duruyon altta konuyu okuyanlar içinde daraldım ya huuu asıl ben küstüm
Konuşmuyon öyle duruyon altta konuyu okuyanlar içinde daraldım ya huuu asıl ben küstüm
aramamm sormam bir dahaaa yalvarsan bile Allahaa çıkmazsa gecem sabaha aramammmmmmmmmmmmmmm aramemmm ahoyeeeeeeeeeeeeeeeeee
topla azcık kendini yaaaa
hem bak, cumadan sonra rahatsınız siz, her çarşı izninde buluşabileceksiniz
ben napiim, 4 saat ötedeydi, bi 4 saat daha öteye gidiyor
öyle çarşı izninde falan gidip görme şansım yok günübirlik
Gidersin sen gidersin cuma akşam bnersin sabah ordasınn olmayacak şeymi ki
Bana öyle sürekli görüşemeyiz demişti beyfendi kapıdan kovacak heralde beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?