354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

en azından senle olmak istediğini biliyosundur ben benimkine bileti resmen ite kaka aldırdım sanırım yine seni seviyorum demedi Kötü hissediyorum

canım sanırım askerlik yalnızlık psikolojisine bağlı bunlar görüştüğünüzde hepsi geçer inşallah

canım öyle tabiki 1 kez sarılmak için bile gidilir o yol bakalım hayırlısı yaa evci konusunda yapıcak bişey yok hazırlıklar tamam :) kalıcakmış gibi kendimede bişeyler koydum bakalım ararsa öğrenicez nasıl olucak

Çok sıkıcııııııııııııııııııııııııııı kimse konuşmuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ereesss yokkkkkkkkkkkkkkkkk, Bnnu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hiç kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sonrada ben atarlı oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Aminn inşallah sağolun

Niye soğuk o zaman sevinmez mi insan hiç benimle geliyor diye

Sevinmiştir canım ya üzme kendini yan yana geldiğinizde hiç bir sıkıntı kalmaz emin ol

hadi bakalım inşallah sıkıntı cıkmaz:)

heee ben hiç kimseyim zaten di mii

küstüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm

aramamm sormam bir dahaaa yalvarsan bile Allahaa çıkmazsa gecem sabaha aramammmmmmmmmmmmmmm aramemmm ahoyeeeeeeeeeeeeeeeeee

aramamm sormam bir dahaaa yalvarsan bile Allahaa çıkmazsa gecem sabaha aramammmmmmmmmmmmmmm aramemmm ahoyeeeeeeeeeeeeeeeeee

topla azcık kendini yaaaa

hem bak, cumadan sonra rahatsınız siz, her çarşı izninde buluşabileceksiniz

ben napiim, 4 saat ötedeydi, bi 4 saat daha öteye gidiyor

öyle çarşı izninde falan gidip görme şansım yok günübirlik

Gidersin sen gidersin cuma akşam bnersin sabah ordasınn olmayacak şeymi ki

Bana öyle sürekli görüşemeyiz demişti beyfendi kapıdan kovacak heralde beni

Gidersin sen gidersin cuma akşam bnersin sabah ordasınn olmayacak şeymi ki

Bana öyle sürekli görüşemeyiz demişti beyfendi kapıdan kovacak heralde beni

geri kalan 5 ayda ancak 1 ya da 2 kez yapabilirim onu

senin nişanlını ben dövcem ama görseeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…