354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

geri kalan 5 ayda ancak 1 ya da 2 kez yapabilirim onu

senin nişanlını ben dövcem ama görseeem

Geçecekkk yeterki siz birbirinizi sevinnn anlayınn

Ben görsem nolacak beni kırıp döktükten sonra bide bu açıdan bak canım

Ben onu bi gün fena pataklayacam ama ne zaman bilmiyorum

Geçecekkk yeterki siz birbirinizi sevinnn anlayınn

Ben görsem nolacak beni kırıp döktükten sonra bide bu açıdan bak canım

Ben onu bi gün fena pataklayacam ama ne zaman bilmiyorum

sevdiceğimden yana hiçbir sıkıntım yok şükür ne tavrı değişti bana karşı ne de başka birşey hatta daha çok üstüme titrer oldu

pataklamaya yardım edilir

oda öyleydi son 3-4 gündür bu gelme mevzusu çıkınca böyle oldu yine kötü oldum ben :85::85:

bence ailesi baskı kurdu üstünde, ondan öyle gelişti olaylar :26:

elbise al tabi bu arada kuzum yaaa, şöyle bi güzel ol bi güzel, seninkinin ağzı açık kalsın

bence ailesi baskı kurdu üstünde, ondan öyle gelişti olaylar :26:

elbise al tabi bu arada kuzum yaaa, şöyle bi güzel ol bi güzel, seninkinin ağzı açık kalsın

Yarın öğleden sonra çıkıp bakacam, göbüşümü saklayacak bi elbise bulursam onu giyer giderim

Niye bunu giydin diyormuş bide hahah iyicene yerim gafayı

Ye kafayı kudur, ye beynini kudur içi iç kudur kudurrr haydeeeeeeeeeeeeee
:118::118:

yok artıııııııııııık

bana müsaadee lunacık yarın ilk lazer randevum var, banyoya girip gerekli kısaltma işlemlerini yapmalıyım

tutmayın beniii, jiletliycem kendimiiii

İyi akşamlaaaaaaaar
Neredeyse bütün hazırlıklarım tamam bir tek yarın kaşımı aldıracağım o kaldı

ooooooooy guzum beni sayıklarmış
Kaşımı kendim alıyom ben hıh

Normalde bende kendim alıyorum ama bu özel bir gün gideyimde en minikleri bile alsınlar güzelcene

Saçımı yaptırırım yani gerçi onuda kendim yapabilirim maşa ile ama

Söylemesi ayıp benim saçlar kalçama kadar
Düzleştirmeyi düşünüyorum çünkü maşa yaparsam perşembe gece 12 de cıksak arabada falan bozulacak dolaşacak.Gündüz saçımı düzleştiricem düzleştiricimi yanıma alıcam akşam yola çıkmadan tekrar düzleştiricem yolda spor ayakkabı giyicem oraya gidince topukluyla değiştirecem falan müstakbel kaynanam napıyor bu kız böyle demez inşallah

Çüş yahu o kadar uzun saç olur mu :) Lan bende maşamı alsam molada yapabilir miyim ki topuklu mu giyeceksin :s ben de mi giyecem :s gerek varmı ki: hı

Çüş yahu o kadar uzun saç olur mu :) Lan bende maşamı alsam molada yapabilir miyim ki topuklu mu giyeceksin :s ben de mi giyecem :s gerek varmı ki: hı

Kıskanç çüş denmez maşallah denir
Al çantana belki fırsatın olur
Topuklu giyeceğim yaa topuklu giyememe huyumu bıraktım o gittikten sonra
Beyimiz 1.82 ben 1.60
Sen ben giyiyom diye mi giyeceksin neden göbeğimiz bir mi kesildi
Ben sırf bu 28 şubat için gittim ayakkabıdan çantaya pantolondan üstüme başıma falan herşeyi yeniden aldım onun için almışken bu topukluyu giymemek olmaz
İşte yolda ayaklarım ağrımasn diye spor ayakkabıyı giyicem oraya varında değiştiricem

Ne kıskanacam manyak samimi olduğumuzu düşünerekten öyle dedim yoksa maşallah tabi
Bol bol foto çekte gelince koyarsın merak ederim :)
Ya ortam o kadar resmimi olur diye düşündüm milletin içinde spor, salaş kalmayım diye bi bildiğin vardır diye şey ettim hıh

İyi akşamlar kızlar
Anneciğimin doğum günüydü bugün, yengemle pasta yaptık, yemek yaptık evi falan temizledik annem kurstayken, nasıl mutlu oldu gelince
Durun pastamızı da koyayım da azar işiteyim diyetçi yarenlerden

Mutim hoşgeldin nasılsın:)

Canım çıkmıştım yeni gördüm yaa, iyiyim sen nasılsın?
Biraz yoğunum bu dönem okuldan dolayı. Eskisi gibi gelemiyorum artık

Canim acemi birligi aydin

Ekledim canım zaten, yazdığını görmüştüm.

canım bu günlerinin tadını çıkaaarr bak benimki gideli daha sadece 19 gün olmuş, ama sorsan 19 ay geçti sanki aradaaan

Ah canım keşke tadını çıkarabilsek. Aynı mahallede olup da 2 gündür görüşmeyen iki bahtsızız biz
Şimdi bile nasıl özledik, gidince ne yapıcaz diye soruyoruz birbirimize İnşallah kolayca geçer

Şanslı olacaksın senin zamanını geçirmiş çok kişi var destekçin çok olacakk bekliyoruzzz

Evet yaa kızlar sabırla destek olmanızı bekliyorum
Çünkü gergin olurum kesin ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…