354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

15 şubattan beri lazere gidemedim bi türlü hep bi aksilik oluyor erteleniyor. bugün tam vaktinde gittim, seansa başlamak üzereydik kiii, tüylerin uzun olması gerek dedi, 15 gün sonraya kaldıı

Canım ben sana dün söyleyecektim ama doktorun öyle söylemiştir belki diye karışmak istemedim normalde 4 5 gün öncesinde jiletlemen gerekirdi yani hafif çıkması gerekiyor tüylerin

Ay bende baslicamda korkuyorum cok acıyo falan diyolar canim cok tatlidir da benim :)

benim de tatlıdır çokk, ama artık nolursa olsun moduna geldim. 3. ye seans erteliyorum. acıycaksa da acısın, yeterki olsun bitsin bi an öncee yaaa

Canım ben sana dün söyleyecektim ama doktorun öyle söylemiştir belki diye karışmak istemedim normalde 4 5 gün öncesinde jiletlemen gerekirdi yani hafif çıkması gerekiyor tüylerin

doktorla teee 1 ay önce görüştüğüm için detayları unutmuştum, söylemişti sanırım o zaman nasıl olması gerektiğini. lazere giden arkadaşlarıma sordum, onlar da bi gün önce jiletle dediler, ben de öle yaptım, yapmaz olaydımmm, yapmasaymışım tam kıvamında olacakmışlar

1 ay sonra yapacan yani toplam olarak

sormaa yaaaa, 15 şubatta başlamış olsaydım, 2. seans zamanım yaklaşıyor olacaktı, ama ben daha siftah bile yapamadımm

Haydi bende kaçtım canolar kendinize iyi bakın, dualar edin bol bol. Haftaya görüşmek üzere
İmza:

Kizlar iyi aksamlar gece yolculuk var pazartesiye kadar sık giremem kendinize cici bakin

İyi akşamlar kızlar
Ben kesin olarak gidemeyeceğim, sizin gibi 3 hafta da değil, 5 hafta göremeyeceğim sevgilimi...
Bugün yarimin annesiyle konuştum, yerinizi ayırtın yer kalmıyormuş dedim. Aradı hemen birilerini. Biz şu kadar kişi geleceğiz bize haber edin rezervasyon Mart'a açılınca dedi. Ben yoktum o gideceklerin içinde
Off yaa nasıl kötü oldum gözlerim doldu falan. Sevgilim fark etti sarıldı, iyi ki annesi görmedi...

Herkes yemin torenine gitti offf offf icim aciyo ((

Aa ne guzel ya. Keske bende gidebilsem ama cok uzak

Ah canım benim. Niye görüşmüyoruz biz?

sen neden gidemeyeceksinnn :26:

evet şanslıyız ki ablası silivride ordan yırtıyoruz
Şansınız hep güzel olur inşallah canım arkadasim :)

Bilmem mutim cok da ozledim seni ve nidayi. Siz bana bitanemli gunlerimi hatirlatiyosunuz o gunlerde burdaydi yanimdaydi ne güzel sen nasılsın gidemedigine cok uzuldum gerçekten canım benim. Ama ankaraya gelince cok sık gorusurusunuz inşallah

hu hu noruyonuz hanımlar

Deli deli ağladım üzüldüm bir sürü. Burdaki hatunların çoğu yemin törenine gitti ne güzel
Benim gidemeyeceğim aklıma geldi hep. Issız buralar bugün.

Valla pek iyi değilim ya. Sanırım düşünmekten yine sağlığımdan oldum. Uyuyup dinlenmem lazım o yüzden
Şimdi gidiyorum ama görüşelim mutlaka olur mu?

İyi geceler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…