15 şubattan beri lazere gidemedim bi türlühep bi aksilik oluyor erteleniyor. bugün tam vaktinde gittim, seansa başlamak üzereydik kiii, tüylerin uzun olması gerek dedi, 15 gün sonraya kaldıı
15 şubattan beri lazere gidemedim bi türlühep bi aksilik oluyor erteleniyor. bugün tam vaktinde gittim, seansa başlamak üzereydik kiii, tüylerin uzun olması gerek dedi, 15 gün sonraya kaldıı
Ay bende baslicamda korkuyorum cok acıyo falan diyolar canim cok tatlidir da benim :)
Canım ben sana dün söyleyecektim ama doktorun öyle söylemiştir belki diye karışmak istemedim normalde 4 5 gün öncesinde jiletlemen gerekirdi yani hafif çıkması gerekiyor tüylerin
1 ay sonra yapacan yani toplam olarak
Herkes yemin torenine gitti offf offf icim aciyo((
ben gitmedimm burdayımm
Sen gidicektin aksilik mi cikti? Benimki bugün aramadi bide daha
Aa ne guzel ya. Keske bende gidebilsem ama cok uzaktören kısmına gidemiyorum
ama törenden sonra haftasonu beraberiz
Aa ne guzel ya. Keske bende gidebilsem ama cok uzak
Herkes yemin torenine gitti offf offf icim aciyo((
Aa ne guzel ya. Keske bende gidebilsem ama cok uzak
Kizlar iyi aksamlar gece yolculuk var pazartesiye kadar sık giremem kendinize cici bakin
İyi akşamlar kızlar
Ben kesin olarak gidemeyeceğim, sizin gibi 3 hafta da değil, 5 hafta göremeyeceğim sevgilimi...
Bugün yarimin annesiyle konuştum, yerinizi ayırtın yer kalmıyormuş dedim. Aradı hemen birilerini. Biz şu kadar kişi geleceğiz bize haber edin rezervasyon Mart'a açılınca dedi. Ben yoktum o gideceklerin içinde
Off yaa nasıl kötü oldum gözlerim doldu falan. Sevgilim fark etti sarıldı, iyi ki annesi görmedi...
sen neden gidemeyeceksinnn :26:
Şansınız hep güzel olur inşallah canım arkadasim :)
evet şanslıyız ki ablası silivrideordan yırtıyoruz
İyi akşamlar kızlar
Ben kesin olarak gidemeyeceğim, sizin gibi 3 hafta da değil, 5 hafta göremeyeceğim sevgilimi...
Bugün yarimin annesiyle konuştum, yerinizi ayırtın yer kalmıyormuş dedim. Aradı hemen birilerini. Biz şu kadar kişi geleceğiz bize haber edin rezervasyon Mart'a açılınca dedi. Ben yoktum o gideceklerin içinde
Off yaa nasıl kötü oldum gözlerim doldu falan. Sevgilim fark etti sarıldı, iyi ki annesi görmedi...
Ah canım benim. Niye görüşmüyoruz biz?
hu hu noruyonuz hanımlar
Şansınız hep güzel olur inşallah canım arkadasim :)
Bilmem mutim cok da ozledim seni ve nidayi. Siz bana bitanemli gunlerimi hatirlatiyosunuz o gunlerde burdaydi yanimdaydi ne güzelsen nasılsın gidemedigine cok uzuldum gerçekten canım benim. Ama ankaraya gelince cok sık gorusurusunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?