Şuana valizimi hazırlıyorum.Biriciğimin ev sevdiği hep giydiği gri eşofman takımını katlayıp koyuyordum ki içim bi garip oldu ağlayasım geldi
sıra çoktur, kart yoktur, tören öncesi çok yorulmuştur ve bi sürü neden yüzünden arayamamıştır. Sabah hemen arayacak bak görürsün canım
Kapalı alanda olacağından sayılı kişi alıyorlarmış istanbulda canım ..
Hahaha tabikide kardeşi dışarda bekler saç baş girismezseniz :)))
bizi de haberdar et mutlaka
atarlıyı unutmuşsun, atarlıyııı
neden diye soracaktım, ama yazmışsın sonradanüzülme canım ya, vardır bunda da bir hayır.
biz cep telefonunu sokup kaptırmayı bile başardıkneyse ki bugün öğleden sonra geri alacak
düşünme bu kadaaaartören yüzünden çok yoruyorlarmış bu günlerde, sabahtan akşama kadar soğuk demeden yağmur demeden yürütüyorlarmış.. benimki bile normalde her akşam yat iştimasından sonra arıyor ama dün sabah konuştuğumuzda dedi ki gece arayamazsam merak etme, yorgunluktan sızıp kalabiliyoruz çünkü dedii
Bu gece gördüğüm rüyayı anlatıcam size
Dönmüş askerden ama tamamen yani geçmiş 143 gün
Büyüüüüüüüük bi evdeyiz çok kalabalık o gelecek diye birsürü insan var insanlar sarılmak öpmek için tek sıraya girmişler
Ben en arkaya geçiyorum ki eeeeeeeen çok bana sarılsın diye sıra bana geliyo hakikaten de en çok bana sarılıyor
Kabul ediyorum ben çok fenayımdır özellikle çok haz etmediklerime karşı.En yakın arkadaşıma anlatırım ailesinde ki şuna şöyle dedim şunla şöyle yaptım diye ne fenasıııııııııııııııııııııııııııın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaay der bana hep
Bu gece gördüğüm rüyayı anlatıcam size
Dönmüş askerden ama tamamen yani geçmiş 143 gün
Büyüüüüüüüük bi evdeyiz çok kalabalık o gelecek diye birsürü insan var insanlar sarılmak öpmek için tek sıraya girmişler
Ben en arkaya geçiyorum ki eeeeeeeen çok bana sarılsın diye sıra bana geliyo hakikaten de en çok bana sarılıyor
Amiiin ahahahaha"Allahımm bitmesin bitmesin bu rüyaaa, sonunda evlilik olsun, nolur uyandımaaa" şşarkısı geliverdi birden aklımaaa :26:
hahaha harikasın o zaman
Yarin da aynisini yapacagim. Millete oncelik verecegim sarilsinlar opussunler en sona ben sarilayim ki en cok bana sarilsinayyyyy nasıl da özlemişgidince çokca sarıl
kızlar ben 15 dk sonra işten çıkıyorum hemen hazırlanmam lazım eve gidip sonrada yola çıkıcaz zaten gitmeden size yazayım dedim ayyyyy çok heycanlıyımmmm görüşürüz pazartesi hoşçakalıınnn
kızlar ben 15 dk sonra işten çıkıyorum hemen hazırlanmam lazım eve gidip sonrada yola çıkıcaz zaten gitmeden size yazayım dedim ayyyyy çok heycanlıyımmmm görüşürüz pazartesi hoşçakalıınnn
tamam canım söylerimmm :)hoşça kal canım amasyaya selam benden özeldir bizim için
hayırlı yolculuklaaaaar
canım çooook sıkkııııınnnnnnn, isyaaaaeeeennn
Noldu ki ne
15 şubattan beri lazere gidemedim bi türlühep bi aksilik oluyor erteleniyor. bugün tam vaktinde gittim, seansa başlamak üzereydik kiii, tüylerin uzun olması gerek dedi, 15 gün sonraya kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?