benimki bana hasta ve sıkıntılı der
benim en sevdiğimde bu >
a süper çok sevindim..
benm gitmeme çok anormal ama..hemen şuracıktaa yani..
neysee...
hahah..ooo oda romtik miş bak...cep yok demi daha ?! az kaldı..2 gün.. benim yarim şimdi uyudu..vedalaştık..
son 1 gün bunu hatırlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve gülümse
yaa sırf bu heycanımı paylaşmak için arardı neden aramadı yaaa nedeeennn
Lunaa haklıııııııı sıkma kendiniyaa sırf bu heycanımı paylaşmak için arardı neden aramadı yaaa nedeeennn
Cümleten hayırlı geceler bayanlar, Allah içimizdeki sıkıntıları uçurup atsın inşallah.........
Neden gidemiyorsun pekii
işseyahatı..yurtdışına yoksa uça uça İLK SIRADA, EN ÇOK RESİM ÇEKEN..:)
aksi durumunda karmaşığı yani..
yarın arayayım bakalım neler olacak :/
Aleykümselam :)
Bi iyi, bi kötü, bi deli, bi manyak, bi uçuk bi kaçık öyle sürüp gidiyor sen nasılsın
a süper çok sevindim..
benm gitmeme çok anormal ama..hemen şuracıktaa yani..
neysee...
hahah..ooo oda romtik miş bak...cep yok demi daha ?! az kaldı..2 gün.. benim yarim şimdi uyudu..vedalaştık..
yaa sırf bu heycanımı paylaşmak için arardı neden aramadı yaaa nedeeennn
günaydın yarenlernasılsınız?
ben bu akşam yola çıkıcam yarın sabah ordayım yalnız yemin törenine giremicem , kapalı alanda olacakmış ve sadece 5 kişi alıyolarmış bizimkinin ailesi zaten 15 kişi gitcek :26: neyse hafta sonu izne çıkcak c.tesi ve pazar 14:30a kadar beraberiz
yemin töreni 14:00 te başlayacakmış ,sizce sabah onu görebilirmiyim , tören öncesi yoğunluk hazırlıklar yapılırken izin verirler mi? :44:
Günaydın canım
Biz abimi görmüştük törenden önce gazinoda. Ama tabi yer yer değişiyor umarım görebilirsin
günaydın yarenlernasılsınız?
ben bu akşam yola çıkıcam yarın sabah ordayım yalnız yemin törenine giremicem , kapalı alanda olacakmış ve sadece 5 kişi alıyolarmış bizimkinin ailesi zaten 15 kişi gitcek :26: neyse hafta sonu izne çıkcak c.tesi ve pazar 14:30a kadar beraberiz
yemin töreni 14:00 te başlayacakmış ,sizce sabah onu görebilirmiyim , tören öncesi yoğunluk hazırlıklar yapılırken izin verirler mi? :44:
Nasıl 5 kişi yaa öyle şey mi olur benimki hiç böyle bir şey demedi ayrıca biz de 6 kişi gidiyoruz ne yani benimkinin kardeşi giremeyecek mi(Ben giremeyecek miyim demiyorum kardeşi varken ben mi dışarıda kalayım o kalsın dışarıda : )
hahahahnasıl fenasın tabiki de kardeşi giremeyecek
Nasıl 5 kişi yaa öyle şey mi olur benimki hiç böyle bir şey demedi ayrıca biz de 6 kişi gidiyoruz ne yani benimkinin kardeşi giremeyecek mi(Ben giremeyecek miyim demiyorum kardeşi varken ben mi dışarıda kalayım o kalsın dışarıda : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?