354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Cümleten hayırlı geceler bayanlar, Allah içimizdeki sıkıntıları uçurup atsın inşallah.........

yarın arayayım bakalım neler olacak :/

bizi de haberdar et mutlaka

Aleykümselam :)

Bi iyi, bi kötü, bi deli, bi manyak, bi uçuk bi kaçık öyle sürüp gidiyor sen nasılsın

atarlıyı unutmuşsun, atarlıyııı

a süper çok sevindim..

benm gitmeme çok anormal ama..hemen şuracıktaa yani..

neysee...

neden diye soracaktım, ama yazmışsın sonradan üzülme canım ya, vardır bunda da bir hayır.

hahah..ooo oda romtik miş bak...cep yok demi daha ?! az kaldı..2 gün.. benim yarim şimdi uyudu..vedalaştık..

biz cep telefonunu sokup kaptırmayı bile başardık neyse ki bugün öğleden sonra geri alacak

yaa sırf bu heycanımı paylaşmak için arardı neden aramadı yaaa nedeeennn

düşünme bu kadaaaar tören yüzünden çok yoruyorlarmış bu günlerde, sabahtan akşama kadar soğuk demeden yağmur demeden yürütüyorlarmış.. benimki bile normalde her akşam yat iştimasından sonra arıyor ama dün sabah konuştuğumuzda dedi ki gece arayamazsam merak etme, yorgunluktan sızıp kalabiliyoruz çünkü dedii

günaydın yarenler nasılsınız?
ben bu akşam yola çıkıcam yarın sabah ordayım yalnız yemin törenine giremicem , kapalı alanda olacakmış ve sadece 5 kişi alıyolarmış bizimkinin ailesi zaten 15 kişi gitcek :26: neyse hafta sonu izne çıkcak c.tesi ve pazar 14:30a kadar beraberiz

yemin töreni 14:00 te başlayacakmış ,sizce sabah onu görebilirmiyim , tören öncesi yoğunluk hazırlıklar yapılırken izin verirler mi? :44:

Günaydın canım
Biz abimi görmüştük törenden önce gazinoda. Ama tabi yer yer değişiyor umarım görebilirsin

Slm arkadaşlar Nasılsıniz .ya benim gibi askerinin haber alamayip sıkıntıdan patlayan varmı? ?

Nasıl 5 kişi yaa öyle şey mi olur benimki hiç böyle bir şey demedi ayrıca biz de 6 kişi gidiyoruz ne yani benimkinin kardeşi giremeyecek mi (Ben giremeyecek miyim demiyorum kardeşi varken ben mi dışarıda kalayım o kalsın dışarıda: )

hahahah nasıl fenasın tabiki de kardeşi giremeyecek

hahahah nasıl fenasın tabiki de kardeşi giremeyecek

Kabul ediyorum ben çok fenayımdır özellikle çok haz etmediklerime karşı.En yakın arkadaşıma anlatırım ailesinde ki şuna şöyle dedim şunla şöyle yaptım diye ne fenasıııııııııııııııııııııııııııın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaay der bana hep

Şuana valizimi hazırlıyorum.Biriciğimin ev sevdiği hep giydiği gri eşofman takımını katlayıp koyuyordum ki içim bi garip oldu ağlayasım geldi

Kapalı alanda olacağından sayılı kişi alıyorlarmış istanbulda canım ..
Hahaha tabikide kardeşi dışarda bekler saç baş girismezseniz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…