- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Deli deli ağladım üzüldüm bir sürü. Burdaki hatunların çoğu yemin törenine gitti ne güzel
Benim gidemeyeceğim aklıma geldi hep. Issız buralar bugün.
Valla pek iyi değilim ya. Sanırım düşünmekten yine sağlığımdan oldum. Uyuyup dinlenmem lazım o yüzden
Şimdi gidiyorum ama görüşelim mutlaka olur mu?
İyi geceler canlar
uzılmek yok hayır kabul etmiyorum ahanda ben burdayım 5Deli deli ağladım üzüldüm bir sürü. Burdaki hatunların çoğu yemin törenine gitti ne güzel
Benim gidemeyeceğim aklıma geldi hep. Issız buralar bugün.
Valla pek iyi değilim ya. Sanırım düşünmekten yine sağlığımdan oldum. Uyuyup dinlenmem lazım o yüzden
Şimdi gidiyorum ama görüşelim mutlaka olur mu?
İyi geceler canlar
Slm arkadaslar bende burdayım gidemedim
ağlamayın ya ne bu sulugozluluk
İyi geceler kizlar
Evet canim iyi yolculuklaarIyi geceler erees sende benim gibi yolda mısın?
Aahh onun için on saatlik yola düştüm işten izin aldım hatta yarın görüşememeyi bile göze alarak... oyyfff görüşmek imkansız dese de şansımı deneyeceğim galiba zor bir gün beni bekliyor koca istanbul da tek başına
bekliyorum canım ama Beni kırmadıktan ve saglıgı ıyı olduktan sonra aglamama gerek yok kı azıcık dirayetli olmamız lazım değil mıKolay değil canım. .sen beklemiyormusun asker
Doğru canım. Hepte aglamiyoruz ya arada olacak sevgili sonuçta ve ayrılıkbekliyorum canım ama Beni kırmadıktan ve saglıgı ıyı olduktan sonra aglamama gerek yok kı azıcık dirayetli olmamız lazım değil mı
Doğru canım. Hepte aglamiyoruz ya arada olacak sevgili sonuçta ve ayrılık
gececek hepsı canım bırbırımıze destek ola ola bitirecez ayları
21 gun oldu işte ama uzak olmaya alıstıgım için pek bı problem olmadı senin?İnsallah canım. Senin ne kadar oldu gideli
21 gun oldu işte ama uzak olmaya alıstıgım için pek bı problem olmadı senin?
geçecek gececek sen dua et ıyı seyler düşün hersey yoluna girecek ınsallahBenimde 22 oldu. Biz ayni ilçede yasiyorduk ve ilk ayrılık çok zor geldi
Evet çok şükürgeçecek gececek sen dua et ıyı seyler düşün hersey yoluna girecek ınsallahbu arada kimse safak attı yazmamıs bır gun daha eksiildi hayırlı olsun:kk: : )
Aferin kizbekliyorum canım ama Beni kırmadıktan ve saglıgı ıyı olduktan sonra aglamama gerek yok kı azıcık dirayetli olmamız lazım değil mı
Yoldayimmmmmlan erees ne edıyon daraldım ben cok sıcak uyh
afyondayım lan yolda bile burdayım yıne atarlanacam şimdi sinir yarenler ınsan bı yol arkadaşı olur hoyt daraldım boguldum disim agrıyor, sız Beni sevmıyorsunuz hıhhaaa bide gamzelıye selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?