354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın kizlar topik ne kadar sessiz. Olsun moralimizi bozmayalim bizde ziyarete gideriz inşallah.

merhabaaaa, dün gittim askerimle vakit geçirdim ve bugün geri döndümm yemin törenine gidememiştim ben, ablası videoya çekmiş töreni, onu izledik akşam evde, çok feci duygulandımm izlerken fotoğraflarına falan bakmaya doyamadımmm nasıl gururlandım nasıl gururlandımmm

Ayyy
Ne güzel olmuş, biraz geçmiştir hasret di mi?

Ayyy
Ne güzel olmuş, biraz geçmiştir hasret di mi?

evevet evet beraber 1 gece ve 1 gün geçirmek iyi geldi sabaha kadar oturduk konuştuk anlattık, hasret gidermeye çalıştık kokusunu, ona sarılmayı, gözlerine bakmayı, beni göğsüne yaslamasını öyle özlemişim kiiiiiii

Maşallah yaaa
Kalan günler de su gibi geçsin gitsin inşallaaah, darısı başımıza
19 Gün kaldı gitmesine yaa, hatta 18!! Sanki çok az gibi geliyor

Maşallah yaaa
Kalan günler de su gibi geçsin gitsin inşallaaah, darısı başımıza
19 Gün kaldı gitmesine yaa, hatta 18!! Sanki çok az gibi geliyor

aminnn canımm

valla muti'cim, mümkün olduğunca beraber geçirin kalan zamanınızı, biz öyle yapmıştık, hatta birliğine teslim olmaya giderken bile yanındaydım ben, beraber gittik. yani son dakikaya kadar beraberdik

bir de yemin törenine gidemeyeceğim demiştin yaa, gerçi sizin daha çok var o ana ama ben şimdiden söyliyim giden birisi olsun mutlaka, tek kalmasın, bir de giden kişiye tembih et, töreni videoya alsın... benimkinin ablası almış, ben de izledim, ve gözlerim doldu izlerken

Ailesi gidecek zaten canım, tek bırakırlar mı bitanecik oğullarını
Yanında da gitmeyeceğim, kardeşiyle gidecek Kastamonu'ya. Ben otogardan el sallayacağım
bu hafta izin aldı, plan yapayım bari bol bol

Ailesi gidecek zaten canım, tek bırakırlar mı bitanecik oğullarını
Yanında da gitmeyeceğim, kardeşiyle gidecek Kastamonu'ya. Ben otogardan el sallayacağım
bu hafta izin aldı, plan yapayım bari bol bol

iyi iyi bol bol resim çeksinler, bir de töreni mutlaka videoya çeksinler, bolca tembihle o anı izlemek çok büyük bir gurur veriyorr

plan yap bol bol, bu haftanı ona göre ayarla sen de

Kizlar benimki asker kitabini cok begendi ama sen gotur bunu ezilmesin bir sey olmasin dedi napsam yaa

Çok hareketli zamanlarına denk gelemedim konunun zaten hiç
Gidiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…