Aynen hüzünlü bir geceIyi geceler kızlar. Askerini görenler mutlu goremeyenler için hüzünlü bir gece olcak malesef
Aay sarildiiiik yaErees naptin çoook ca sarıldın mı askerine
Arkadaşlar kimse yokmu. Herkes sevdiğini buldu herhalde
merhabaaaa, dün gittim askerimle vakit geçirdim ve bugün geri döndümmyemin törenine gidememiştim ben, ablası videoya çekmiş töreni, onu izledik akşam evde, çok feci duygulandımm izlerken fotoğraflarına falan bakmaya doyamadımmm nasıl gururlandım nasıl gururlandımmm
Ayyy
Ne güzel olmuş, biraz geçmiştir hasret di mi?
evevet evetberaber 1 gece ve 1 gün geçirmek iyi geldi sabaha kadar oturduk konuştuk anlattık, hasret gidermeye çalıştık kokusunu, ona sarılmayı, gözlerine bakmayı, beni göğsüne yaslamasını öyle özlemişim kiiiiiii
Maşallah yaaa
Kalan günler de su gibi geçsin gitsin inşallaaah, darısı başımıza
19 Gün kaldı gitmesine yaa, hatta 18!! Sanki çok az gibi geliyor
aminnn canımm
valla muti'cim, mümkün olduğunca beraber geçirin kalan zamanınızı, biz öyle yapmıştık, hatta birliğine teslim olmaya giderken bile yanındaydım ben, beraber gittik. yani son dakikaya kadar beraberdik
bir de yemin törenine gidemeyeceğim demiştin yaa, gerçi sizin daha çok var o ana ama ben şimdiden söyliyimgiden birisi olsun mutlaka, tek kalmasın, bir de giden kişiye tembih et, töreni videoya alsın... benimkinin ablası almış, ben de izledim, ve gözlerim doldu izlerken
Ailesi gidecek zaten canım, tek bırakırlar mı bitanecik oğullarını
Yanında da gitmeyeceğim, kardeşiyle gidecek Kastamonu'ya. Ben otogardan el sallayacağım
bu hafta izin aldı, plan yapayım bari bol bol
iyi iyibol bol resim çeksinler, bir de töreni mutlaka videoya çeksinler, bolca tembihle o anı izlemek çok büyük bir gurur veriyorr
plan yap bol bol, bu haftanı ona göre ayarla sen de
Çok hareketli zamanlarına denk gelemedim konunun zaten hiç
Gidiyorum ben de
pazartesi burda ol o zaman, muhabbet dibine vurur emin ol kii
İnşallah diyelim
İyi geceler öğretmenim, sabah deneme sınavım var da, öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?