Hm anladım canım bir ay sonra o acıyı tekrar yaşayacağım ama olsun bi daha gelsin de beraber saatler gecirelim diye günleri sayıyorumValla gidememeninde guzel yani var inan o ayrilik aninda tekrar icin parcalaniyor o aciyi tekrar yasiyorsun alismisken onsuzluga yenide ayrilik yasamamak guzel boyle dusun bu yonden mutlu ol
Amin canım senin az kalmış iyiEvet bende geldim. Aşkımı teslim edip geldik :) iyiyim ben ama :) herkes iyi olsun ne kaldı ki şurada :) hiç bırakmamak üzere ele geçireceğim onu 4 buçuk ay sonra:132::127: Bvçoskbhss................
ALLAH KAVUŞTURSUN HERKESİ.....
Evet bende geldim. Aşkımı teslim edip geldik :) iyiyim ben ama :) herkes iyi olsun ne kaldı ki şurada :) hiç bırakmamak üzere ele geçireceğim onu 4 buçuk ay sonra:132::127: Bvçoskbhss................
Amin canım senin az kalmış iyi
İyi olmana çok sevindim canımAmin amin
Aferin sanaaEvet bende geldim. Aşkımı teslim edip geldik :) iyiyim ben ama :) herkes iyi olsun ne kaldı ki şurada :) hiç bırakmamak üzere ele geçireceğim onu 4 buçuk ay sonra:132::127: Bvçoskbhss................
Aferin sanaa
Hepimizi allah kavustursun
Evet bende geldim. Aşkımı teslim edip geldik :) iyiyim ben ama :) herkes iyi olsun ne kaldı ki şurada :) hiç bırakmamak üzere ele geçireceğim onu 4 buçuk ay sonra:132::127: Bvçoskbhss................
En kötü yere düştüm dedi az önce
iyi olmam çok kısa sürdü yine. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim tepkisiz smiley koyuyorum o yüzden
İyi akşamlaaaar
Iyi akşamlar mutim.nasilsin bakalim kurabiye guzeli
Şu an öyle kötüyüm ki anlatamam çok kötüyüm neden yapmadığım şeyler için suçlanıyorum çok kötüyüm gelip beni götürsün burdan nolur çok kötüyüm
Şu an öyle kötüyüm ki anlatamam çok kötüyüm neden yapmadığım şeyler için suçlanıyorum çok kötüyüm gelip beni götürsün burdan nolur çok kötüyüm
Mutella
Noldu canım yaa?
hayırdır nolduuu(
İyi akşamlaaaar
sorun ailem şu an, askeriyeyi arasam konuştururlar mı ben o dedikleri kişi değilim kimsem yok şu an ama bunu yapmaya ne hakları var. Kızmıyorum artık hiçbişeye çok kötüyüm sadece onu istiyorum gelsin nolur
sorun ailem şu an, askeriyeyi arasam konuştururlar mı ben o dedikleri kişi değilim kimsem yok şu an ama bunu yapmaya ne hakları var. Kızmıyorum artık hiçbişeye çok kötüyüm sadece onu istiyorum gelsin nolur
kuzum nolduu, bi sakin ol, tane tane anlat bakayımmmmm :44:
usta bırlıgıne teslım oldumu bence onun aramasını bekle benımkıde aramadı agladım bende sabretcez mecbur tellerını almıslar tel sokamadı benımkıde acemılıkte halletmıstk ama burda olmuycak galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?