354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

oldu evet onunda telefonunu aldılar bu olaylar olmadan aramıştı artık hiç arayamaz. Sabah kadar böyle kalacam heralde nolur hissetsin kalksın bi yolunu bulup arasın[/QUOTE]

canım guclu ol ağlama demıycem ağlayabıldıgın kadar agla oyle rahatlat kendını askerıne hıssettırme aklı sende kalır senın bı sucun yok bence bu olayda rahat ol

Son düzenleme:
özel mesaj..

oldu evet onunda telefonunu aldılar bu olaylar olmadan aramıştı artık hiç arayamaz. Sabah kadar böyle kalacam heralde nolur hissetsin kalksın bi yolunu bulup arasın

Niye öyle yapıyolar yaa?
Bence abartmış ailen birazcık canım. Aralarında problem yok di mi nişanlınla?

Şu an öyle kötüyüm ki anlatamam çok kötüyüm neden yapmadığım şeyler için suçlanıyorum çok kötüyüm gelip beni götürsün burdan nolur çok kötüyüm

Lunacim neyin var nedir seni bu kadar üzen. Her zor gecenin sabahi vardır. İnşallah gonlune göre olur herşey canım benim

Lunacim neyin var nedir seni bu kadar üzen. Her zor gecenin sabahi vardır. İnşallah gonlune göre olur herşey canım benim

Tam bişeyler yoluna girdi bundan sonra herşey güzel olacak inşallah diyorum, güç alıyorum ama her seferinde beni yıkan bişey oluyor. İnşallah sabahlar mutluluğa mutlulukta geceye varabilir :85::85: Sağol canım :85:

kızlaaaar, yarın geli geliverin gayrii

alışmışım sizlere yahuuu, sohbeti muhabbeti özledimmm

ben yavaş yavaş kaçıyorumm, iyi geceleeeeer

Bazen herşey ust üste geliyo ama sonra hic ummadigin anda duzeliveriyo. Yasadigimiz her sknti bizi mutluluga hazirliyo aslında. Güçlü olmaya çalış lunacim kendini biran olsun bırakma. Bizim ser gordugumuzde Hayır olabilir. Bundan kotu ne olabilir dedgimiz hersyin daha kotusu vardir. Dua et Allahtan iste. Herseyin sahibi o. Suyu bardaktan istemeyiz gidip cesmeden doldururuz. Sende cesmeye git herseyin kaynagina.

Allah daha kötüsünden korusun. Rabbim yardım etsin. Kimseyi kırmamaya çalıştıkça herkes üstüme üstüme geliyor. Bugün olmasaydı yarın olsaydı olanlar, daha dirayetli olurdum eminim. Ama bugün mutluydum neden bırakmadılar böyle kalayım :85::85: niye ağlayarak geçirdim gecemi bu kadar mı kötü bir insanım ben:85:

Kötü insanların aglayip uzulebilcegini mi saniyosun canım benim. Bugünün kötü bitmesine sen izin verme herseye rağmen mutlu bitcek bugün de ve sevdicegini beraber geçirdiğiniz anlari düşün. Dugununuzu geldiğini ona tekrar sarildigini hayal et.ki bunlar hayal olarak kalmicak Allahin izniyle.hem askerini goremedigini hemde bu üzücü olayi yasadigini dusunsene o zaman ne kadar kotu olurdun. Bu bi imtihan lunacim gozyaslarin bosuna akmiyo isyan etmedigin neden ben demedigin surece kalbine rahmet olarak yansiyo. Kuran meali okumak terapi etkisi yapiomus ac iki sayfa oku inan bana suanki halinden daha iyi olcaksin.

Ne güzel şeyler yazmışsın sağol canım. Biraz daha toparlanayım okuyacam biraz. İnşallah o günleri görebilirim, inşallah. En azından o görmedi yaşadıklarımı, aramasını çok istedim ama belki böylesi daha iyi olmuştur. Ama çok kimsesizim şu an, uyumak bile istemiyorum..

Goruceksin inşallah ve bugunleri hatrlamicaksin bile canım benim inan bana.zaman ne acilari tedavi edio. Bence aramamasi daha iyi olmuş orda dort duvarda daha kötü olurdu gittigi yere alismanin zorlugu bide üstüne senin uzulmen daha kötü olurdu. Elinden bisey gelmemesi bi erkek icin cok sinir bozucu olur. Yapi geregi müdahale etmek ister çünkü. En yakinlari tarafından kirilinca insan öyle hisseder. Ama dunyanin her guzelliginde bide çirkin yuz var malesef çünkü buraya cennet diyerek degil imtihan yeri diyerek gonderildik.sabret lunacim sabir arif insan işidir. Ve sana bu fırsat verilio demekki. Ben seni tanımıyorum ama hu saatte uyumayip senin derdine ortak olabiliosam Allah yalniz olmadgni gosteriodur sana belkide.

Haklısın canım Allah razı olsun senden, içimi ferahlattın Allah senin de zor zamanlarında kimsesiz hissettirmesin inşallah. Gittiği yerde pek iyi değilmiş morali bozulmuştu zaten, iyi ki aramamış iyi ki..

sen nasılsın canım

Aaah ahhh kizlar ben aksam saat 5.30 kastamonu ankara bileti aldim bindim.... Varis ise 21.45gorunuyordu ona guvenerek 22de ankara eskisehir biletim vardi veeee otobus astiye girene kadar saat 22.30oldu yani eskisehir biletim yandi. İndim soforle muavinle tartistim bir sey yapamayiz dediler madem o zaman internette 21.45ankara varisi yazmasaydiniz dedim ben mi yazdim diyor bana. Saat 22.30oldu astiye vardin muavin olacak pislik herkesin ama herkesin bavulunu firlatti resmen kafamiza atti deli oldum. Girdim astiye kacirdigim firmaya gece 12.30da var dedi oof of eskisehire varana kadar 3.30 4olacakti bende arkadasimi aradim babasiyla geldiler aldilar beni yarin oglen 12de eskisehir otobusune binecegim insallah...

Haklısın canım Allah razı olsun senden, içimi ferahlattın Allah senin de zor zamanlarında kimsesiz hissettirmesin inşallah. Gittiği yerde pek iyi değilmiş morali bozulmuştu zaten, iyi ki aramamış iyi ki..

Teşekkür ederim canım benim :) valla benimki bile ayni yerde kaldigi sadece kogusu degistigi halde ustaliga gecince morali bozumlus uzun donemlerle karışık falan diye şikayet edio. Sizinkiler başka yerlere gittiler bide inşallah alisir. Acemilik bitti ustalık başladı bi bakmisiz ustalık bitmis yanibasimizdalar

Burada herkese Günaydın kknin guzelleri

Günaydın kızlaaar

benim askerim de bugün usta birliği olan Geliboluya gidecek, dua edin de iyi ve rahat bi yer olsun:18::18:

Basima gelen felaketlerin sonunda astideyim sonunda eskisehire donuyorum..
Gunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…