Basima gelen felaketlerin sonunda astideyim sonunda eskisehire donuyorum..
Gunaydin
günaydın gamzeliinşallah rahat olur iyi olur tüm dualar askerlerimize...
İnsallah rahat olur gamzeli
Basima gelen felaketlerin sonunda astideyim sonunda eskisehire donuyorum..
Gunaydin
Sinirlendim cok ama iyiyim yaaÜzülme canım her felaketten sonra bir çıkış vardır bunlarda gecer cok mutlu olursun
inşallahhhh :18: çoook teşekkür ederim dualarınız için
ayyy, kıyamam kuzum yaaaa, neyse sağ salim vardın yaaa, otobüslerde öyle gecikmeler oluyor çoğunlukla yol durumu trafik durumu falan hesaba katılmıyor çünkü o varış saatleri hesaplanırken.
Sinirlendim cok ama iyiyim yaa
Yoldayim bakalim simdi sag saglim varaydim bi eskisehire. Vallahi kac kere otobuse bindim ben boyle bir gecikme boyle bir rezalet gormedim madem nete genis bir varis saati yazsinlar kac kisi o sekilde otobusune yetisemedi. Yollar inan oylesine bostu ki tamamen soforun gerizekaliligindan. Neeeeeyse bunda da bir hayir vardir diyorum benimkinin hala olablardan haberi yok aramadi hala bakalim az sonra arayinca nerdesin diyecek eskisehire gidiyorum otobusteyim diyince zonk diye kalacak
Kızlaaaar herkese merhaba, bayaadır uzak kaldım önceki yazılarınızı da okuyamadım hepinize bol sabırlar diliyorum. Bugün sabah askerimi Kıbrıs'a yolladım.Manisa'dan sonra bizi daha zorlu bir süreç bekliyor gibi gözüküyor. Acemilikte alışmaya çalıştık ayrılığa ustada hepimiz için daha kolay olur inşallah. Kıbrıs'a askerini yollayan arkadaşlarım, ablalarım iletişim daha zor olacak bizim için birbirmize destek olalım.
allah kavuştursun... sizin işiniz bizden de zor sanırım
kızlar selam yazdıklarınızı okuma fırsatım olmadı.Yemin töreni çok güzeldi çok gurur verici.2 gün zaman geçirmek heleki mükemmel ama o ayrılık anı yokmuuu ben yine biraz daha iyiydim de eşimi hiç böyle görmemiştimmahvoldum resmen az önce konuştuk yine ağlaya ağlaya kapattık telefonu allahım hepimize sabır güç versin inşallah
aaaaaaaaay aramadı hiç ya ağlayacağım ilk defa aramadı diye
destek olmaya geldim :107: :107:Kızlaaaar herkese merhaba, bayaadır uzak kaldım önceki yazılarınızı da okuyamadım hepinize bol sabırlar diliyorum. Bugün sabah askerimi Kıbrıs'a yolladım.Manisa'dan sonra bizi daha zorlu bir süreç bekliyor gibi gözüküyor. Acemilikte alışmaya çalıştık ayrılığa ustada hepimiz için daha kolay olur inşallah. Kıbrıs'a askerini yollayan arkadaşlarım, ablalarım iletişim daha zor olacak bizim için birbirmize destek olalım.
aaaaaaaaay aramadı hiç ya ağlayacağım ilk defa aramadı diye
benimki de aramadı hala, gitti mi gitmedi mi nerde şu an hiç bilmiyorum
amasya cok güzeldi canım ama ben tören sırasında göremedım benımkını hepsı bırbırıne benzıyodubı sarılması vardıkı ölene kadar unutmam ama haber alamadım yıne meraklardayım ben offf offf
destek olmaya geldim :107: :107:
Dağıtım izni kullanmadı değil mi.Benimki hala kastamonuda ama naptırıyorlarsa aramadııııııbenimki de aramadı hala, gitti mi gitmedi mi nerde şu an hiç bilmiyorum
süpersiiiin!!! seninki nereye gitti canım?destek olmaya geldim :107: :107:
kızlar ancak 7 8 gibi ararlar merak etmeyin :107:
destek olmaya geldim :107: :107:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?