- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
ayyy şafağı 47 olan biriiiii ne güzel yaa rabbm bizlerede sizede kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ama benimki kastamonu 15 gün daha acemiliğinin olduğu yerde aramıyoor
oooo senin 40lardaymış yeni gördüm kusura bakma çok sevindiiiiim su gibi geçsiiin
gelecek sizinde o günleriniz cok yakın merak etmeyin azıcık sabır gerekiyor :107:
hmm ben bugun ustaya gitti sandım belki denetim falan vardır cnm arar merak etme onlarında birliğine şimdi gelenler falan vardır yoğundur :26:
evet biz bitirdik sayılır artık kıbrısın neresine gitti cnm :26:
o zmn gözünaydın :107:Yok orası sadece kısa dönemlere jandarma birliği geleeende gidende yok 15 martta boşalacak orası sonraki gelenler ise 21 martta gelecek.
Ay şüküüüüüüüür aradı atışta muhimmatcıymış ondan arayamamışşşşşş biriciğğiiimmm
lefkoşa güzelyurt 39.mekanize piyade tümeni 14.piyade alayı bu konuda doktoramı vericem tümen tabur bölük hepsini benden sorunevet biz bitirdik sayılır artık kıbrısın neresine gitti cnm :26:
bnmki lefkoşa 39. mekanize piyade tümeni 49.piyade alayı 1. tabur 1. bölüklefkoşa güzelyurt 39.mekanize piyade tümeni 14.piyade alayı bu konuda doktoramı vericem tümen tabur bölük hepsini benden sorun
bnmki lefkoşa 39. mekanize piyade tümeni 49.piyade alayı 1. tabur 1. bölük
kıbrıs iyidir güzeldir rahattır cnm hele kısa dönemse dahada süper giderken yanında tel götürdümü? :26:Yakın sayılır heralde hahahahiç bilmiyorum internetten de araştırıyorum ama iyi mi kötü mi hiçbirşey bulamadım inşallah iyidir
evet kısa dönem çok şükür=) kötü şeyler yazıyorlar bende panik oldum götürdü durumlara bakıcak şuanda zaten beklemiyorum öyle bişey ama ilerde belki bir ihtimal açar telini bir de birşey sorucam cahilliğime verin ankesörlüden beni arayınca benden de gidiyor mu yurtdışı ya kafam çok karıştı cepten de arasa iki tarafa yazıyor mu çok merak ediyorum eğer telefon kullanabilirse internet paketiyle whatsapp viber halledebiliriz diye düşünüyorum tecrübelerini paylaşabilirsen çok sevinirimkıbrıs iyidir güzeldir rahattır cnm hele kısa dönemse dahada süper giderken yanında tel götürdümü? :26:
evet kısa dönem çok şükür=) kötü şeyler yazıyorlar bende panik oldum götürdü durumlara bakıcak şuanda zaten beklemiyorum öyle bişey ama ilerde belki bir ihtimal açar telini bir de birşey sorucam cahilliğime verin ankesörlüden beni arayınca benden de gidiyor mu yurtdışı ya kafam çok karıştı cepten de arasa iki tarafa yazıyor mu çok merak ediyorum eğer telefon kullanabilirse internet paketiyle whatsapp viber halledebiliriz diye düşünüyorum tecrübelerini paylaşabilirsen çok sevinirim
Ah ah bu dağıttı iste yine beniBuyurun kızlar kendim gibi sizi de ağlatayım.Bu türküyü mutlaka bileniniz vardır ama bu psikolojide hepimize uyuyor paylaşayım dedim
[video=youtube_share;uJE8QvENZ18]http://youtu.be/uJE8QvENZ18[/video]
Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum, İnşallah ölürüm Allahda onlara hakkımı helal etmediğimi bildirir zamanı geldiğinde...................................................
Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum, İnşallah ölürüm Allahda onlara hakkımı helal etmediğimi bildirir zamanı geldiğinde...................................................
Buyurun kızlar kendim gibi sizi de ağlatayım.Bu türküyü mutlaka bileniniz vardır ama bu psikolojide hepimize uyuyor paylaşayım dedim
[video=youtube_share;uJE8QvENZ18]http://youtu.be/uJE8QvENZ18[/video]
Önceki sayfalarda var canımHayırdır canım biseymi oldu
noldu lunacımmm :44:
offf offff, zaten kötüydüm, iyice ağladımmm
bugün sabahtan beri paşadan haber bekliyorum ben, deliriyorum meraktan, nerde acaba, hala tekirdağda mı geliboluya götürdüler mi, yolda mı, bişey mi oldu diye düşünmekten ders bile anlatamadım adam gibi... ama bizim paşamız telefon etme fırsatını bulunca, önce beni değil de ablasını aramış...ben ablasından aldım haberini, "varmış, iyiymiş" diye...
Kıskançlıksa kıskandımm valla... Ablası benim kadar düşünmüyodu çünkü... Çok kırıldım, çok... Lafa gelince "benim tek önceliğim sensin", icraata gelince gördük nolduğunu...Arasa da aramasa da merak etmiycem kendisini bundan sonra... bişey olursa, ablasını arar nasılsa...
Önceki sayfalarda var canım
Allah kolaylik versin bu gunlerin hemen gecer ins
Olaylar olaylar boşver canım, haketmediğim şeyler yaşıyorum şu an :85::85:
Allah kolaylik versin bu gunlerin hemen gecer ins
Amin canım sağol ama pek geçeceğe benzemiyor, ben çektiğimle kalacam böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?