354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ayyy şafağı 47 olan biriiiii ne güzel yaa rabbm bizlerede sizede kavuşmayı nasip etsin inşallah

gelecek sizinde o günleriniz cok yakın merak etmeyin azıcık sabır gerekiyor :107:

Ama benimki kastamonu 15 gün daha acemiliğinin olduğu yerde aramıyoor

hmm ben bugun ustaya gitti sandım belki denetim falan vardır cnm arar merak etme onlarında birliğine şimdi gelenler falan vardır yoğundur :26:

oooo senin 40lardaymış yeni gördüm kusura bakma çok sevindiiiiim su gibi geçsiiin

evet biz bitirdik sayılır artık kıbrısın neresine gitti cnm :26:

Yok orası sadece kısa dönemlere jandarma birliği geleeende gidende yok 15 martta boşalacak orası sonraki gelenler ise 21 martta gelecek.
Ay şüküüüüüüüür aradı atışta muhimmatcıymış ondan arayamamışşşşşş biriciğğiiimmm

o zmn gözünaydın :107:

Buyurun kızlar kendim gibi sizi de ağlatayım.Bu türküyü mutlaka bileniniz vardır ama bu psikolojide hepimize uyuyor paylaşayım dedim

[video=youtube_share;uJE8QvENZ18]http://youtu.be/uJE8QvENZ18[/video]

kıbrıs iyidir güzeldir rahattır cnm hele kısa dönemse dahada süper giderken yanında tel götürdümü? :26:
evet kısa dönem çok şükür=) kötü şeyler yazıyorlar bende panik oldum götürdü durumlara bakıcak şuanda zaten beklemiyorum öyle bişey ama ilerde belki bir ihtimal açar telini bir de birşey sorucam cahilliğime verin ankesörlüden beni arayınca benden de gidiyor mu yurtdışı ya kafam çok karıştı cepten de arasa iki tarafa yazıyor mu çok merak ediyorum eğer telefon kullanabilirse internet paketiyle whatsapp viber halledebiliriz diye düşünüyorum tecrübelerini paylaşabilirsen çok sevinirim

Kıbrıstan aranmadım ama yurtdışından sürekli konusurum arayana yazar sana neden yazsın ki ?

Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum, İnşallah ölürüm Allahda onlara hakkımı helal etmediğimi bildirir zamanı geldiğinde...................................................

Son düzenleme:
Buyurun kızlar kendim gibi sizi de ağlatayım.Bu türküyü mutlaka bileniniz vardır ama bu psikolojide hepimize uyuyor paylaşayım dedim

Ah ah bu dağıttı iste yine beni

Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum, İnşallah ölürüm Allahda onlara hakkımı helal etmediğimi bildirir zamanı geldiğinde...................................................

noldu lunacımmm :44:

offf offff, zaten kötüydüm, iyice ağladımmm

bugün sabahtan beri paşadan haber bekliyorum ben, deliriyorum meraktan, nerde acaba, hala tekirdağda mı geliboluya götürdüler mi, yolda mı, bişey mi oldu diye düşünmekten ders bile anlatamadım adam gibi... ama bizim paşamız telefon etme fırsatını bulunca, önce beni değil de ablasını aramış... ben ablasından aldım haberini, "varmış, iyiymiş" diye...

Kıskançlıksa kıskandımm valla... Ablası benim kadar düşünmüyodu çünkü... Çok kırıldım, çok... Lafa gelince "benim tek önceliğim sensin", icraata gelince gördük nolduğunu... Arasa da aramasa da merak etmiycem kendisini bundan sonra... bişey olursa, ablasını arar nasılsa...

Yapma canım kendini uzuyorsun tabi sen öncelik lisin ama ablasini aramasinda bir sebep vardir illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…