- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Hıı git müdüründen izin al hastayım de
Günaaaaaaaydın kızlaar
Dur ben atlayım cevap vereyim.Askeri gamzeliyi arayacağına iyiyim vardım diye ablasını aramış o da sinirlenmiş üstüne trip atmış
Sen ne yazmıştın bir daha yazar mısın:26:
heee kolaydı zaten o kadaaarbizim müdür gerçekten yatak döşek hasta olup rapor aldğımızda bile uyuzluk yapıyo bize
senin başına gelsin böle bişey de seni de görürüz o zamandeliriyor musun delirmiyor musun bakalım
şaka bi yana, onun her şeyini ben düşündüm en ince detayına kadar, her şeyiyle ben ilgilendim, evdekilere yalanlar söyleyip kalkıp ziyarete gittim mutlu olsun diye (ablası sadece 40 dk mesafedeyken hiç gitmedi, ben 5 saat git 5 saat gel 10 saatlik yol yaptım onu 1 saat görmek için), yine evdekilere yalanlar söyleyip yemin töreninde gittim,onu düşünmekten gözüme uyku girmediği zamanlar oldu... Bu yüzden bu kadar üzdü bu olay beni.. anlatabildim mi acaba
Bende cok sinirlenirdim evet haklisin ama seni seviyorum mesajina trip atmazdim sirf orda askerde diye :)
Bende yaptim ayni seyleri ne fedakarliklar ne fedakarliklar :)
Kızlar mrhb benim yarenimde askerdeee Rabbim herkesi kavuştursun sevdiceğineee
Katlansiiinlar surunsunleeerr beter olsunlarNormalde ben de hiç trip yapan biri değilim zaten, ama dün benim de psikolojim gidikti işte... onca saat meraktan sonra, öncelği ablasına vediğini öğrenmek beni biraz alt üst etti, kendimi toparlayana kadar trip yaptım azucukkk
o kadarına da katlanıversin paşaaam
Dur ben atlayım cevap vereyim.Askeri gamzeliyi arayacağına iyiyim vardım diye ablasını aramış o da sinirlenmiş üstüne trip atmış
Sen ne yazmıştın bir daha yazar mısın:26:
kızlar selam yazdıklarınızı okuma fırsatım olmadı.Yemin töreni çok güzeldi çok gurur verici.2 gün zaman geçirmek heleki mükemmel ama o ayrılık anı yokmuuu ben yine biraz daha iyiydim de eşimi hiç böyle görmemiştimmahvoldum resmen az önce konuştuk yine ağlaya ağlaya kapattık telefonu allahım hepimize sabır güç versin inşallah
kızlar selam yazdıklarınızı okuma fırsatım olmadı.Yemin töreni çok güzeldi çok gurur verici.2 gün zaman geçirmek heleki mükemmel ama o ayrılık anı yokmuuu ben yine biraz daha iyiydim de eşimi hiç böyle görmemiştimmahvoldum resmen az önce konuştuk yine ağlaya ağlaya kapattık telefonu allahım hepimize sabır güç versin inşallah
merhabaaahoşgeldiiiin
allah kavuştursun seni de...
Seninki nerde? uzun mu kısa mı?
geçmiyo günler yaaaaaaaaaa
Canım hatırladım seni ne güzel az kalmış yaa senin benim daha kaç ayım varrr
hayırlısıyla geçer canımm..zaten az kalınca geçmek bilmiyo:84:
Ben yemin törenini canlı göremedim, ama videodan izledim, çoooook duygulandım, gözlerim doldu dolu oldubiz de cuma ve cumartesiyi beraber geçirdik, çok güzeldi, çok özlemişiz, ama o ayrılık an feciydi...
4,5 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorumm, normalde izin kullanma diyordum ama, sanırım kullanacağız, yoksa dayanamayacağım ben hasreteee
Aaaaa evci isi oldumu coook sevindim yaa
Aaaah o ayrilik zamani.... Oof of cok zordu bi baktim oda gozlerini siliyor kesinlikle aglamaz aslinda ama benim icin aglamasina sevindim
aynen mahvolduk resmen eşim normalde ağlamaz hiç o gün gördüğüm gibi hiç görmedim daha önce bende mahvoldum bitene kadarda gitmeyi düşünmüyorum evci için falan gözümün önüne geldikçe hala gözlerim doluyor allahım sınavımızı kolaylaştırsın hepimizin
ağlanmayacak gibi değilki evci izni süper oldu 2 gün mükemmeldi birkez daha şükrettim allaha böyle bir eşe sevgiye sahip olduğum için ama o ayrılık anı ayyy kahvaltı yaparken ikimizde birbirimize bakamıyoruz ama ikimizinde gözyaşları masaya damlıyor uuuffff hatırlamak istemiyoruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?