354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bi süredir yazamıyodum hastalık askerimin gelmesi falan derken öle oldu işte
hastalığımı atlattım acemiliğimiz bitti askerim geldi çok güzel 2 gün geçirdik dün kıbrısa uçtu hala haber alamadım
sizler nasılsınız neler yaptınız yemin törenlerine gidebildiniz mi gördünüz mü askerlerinizi

bizimde öyle çarşı izni ama ilk 1 ay verilmez dedi bana
Bunalmıştır ondandır sen takmamaya çalış
Bişey dicem biz 3 günde baya bi küsüp barıştık ya çok komikti

bizimde olur ufak tefek ama bazen derım off bu benı haketmıyo ama oyle bı bakıyokı bazen eriyorum bı lafına haksızsada dıkkafalıdır benım cırkınım

aaa saka gıbı 2 dk konustuk buz gıbı mesafelı sok oldum totosuna zormu geldı ustalıkta yorgunluktanmı bole konustu noliiyiiii

zor gelmiştir canım, aranızda bişey olmadıysa tabi..
Bizim ustalıkta yemekler kötüymüş ya kıyamam antalyada çok güzeldi diyor sürekli

eeee hanımlar, asıl askerlik şimdi başliyiiii şimdi orda, üst devreler devrecilik - sıracılık derken ne çektircekler bizim paşalaraaaa

yoo normaldık teslım olmadan arada dengesızlıklerı oluyoda şaşırdım yani sankı zorla arar gıbıydı sadece 15 gunde 1 carsı ıznı aldıklarını ogrendım o kadarcık :26:

bizim de öyleymiş çarşı izni

hoşgeldiiiin

bizimde olur ufak tefek ama bazen derım off bu benı haketmıyo ama oyle bı bakıyokı bazen eriyorum bı lafına haksızsada dıkkafalıdır benım cırkınım

aynen aynen bi bakıyorum öyle gözüne sıcak sıcak kıyamıyorum bitip gidiyo herşey..Burnum sızladı azıcık

Hoş geldin canım. Gördüm ben güzel geçti :)

evde gözlüğümü kaybettim ve bulamıyorum perşembe yola çıkmadan o hengamede nereye bıraktığımı hatırlamıyorum lenslere talimim şu an

Rahatla canım biraz geçecek hepsi :) benimki de aradı az önce bıcı bıcı yapacakmış misim benim

uffff, benimki hastaymış çooooooooooook bugün ve yarın için istirahat vermişler, o kadar kötüymüş yaniii

bende sarılcak bişey de yok
Hmmmm alsaydın keske
aaa saka gıbı 2 dk konustuk buz gıbı mesafelı sok oldum totosuna zormu geldı ustalıkta yorgunluktanmı bole konustu noliiyiiii
Yorgundur benimki aradı dersteydim actım dersteyim birdaha ararmısın dedim yorgunum yatacam dedii yorgundur

Aay gorduummm cok guzeldi cuma 12den pazar 4 e kadar beraberdiiik
aynen aynen bi bakıyorum öyle gözüne sıcak sıcak kıyamıyorum bitip gidiyo herşey..Burnum sızladı azıcık
Bende yarım saat darıldım yanlıs anlama sonucu arkadasına benim hakkımda soylememesi gereken bırsey soyledı niye soyledin diye kızdım ama sonra amaaaaan bosvereyim diyip tadını cıkardım beraberligin

Hmmmm alsaydın keske

hiç aklıma gelmedi kii :26:

geçmiş olsun canım, acemilikte benimkine istirahat vermişler ve kullandırmamışlar düşün yani en azından dinlenebiliyor bu seni rahatlatsın

sağol canım, dinlenebiliyormuş evet, ama canımdan can gitti hasta olduğunu duyunca

rahatlayamıyorum lunaa babamın yanında ağlamak için kendimi sıktım başıma ağrı girdi şimdii birde ablasınaa sinir oldumm

naptı ablasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…