- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
bizimde öyle çarşı izni ama ilk 1 ay verilmez dedi bana
Bunalmıştır ondandır sen takmamaya çalış
Bişey dicem biz 3 günde baya bi küsüp barıştık ya çok komikti
aaa saka gıbı 2 dk konustuk buz gıbı mesafelı sok oldum totosuna zormu geldı ustalıkta yorgunluktanmı bole konustu noliiyiiii
zor gelmiştir canım, aranızda bişey olmadıysa tabi..
Bizim ustalıkta yemekler kötüymüş ya kıyamamantalyada çok güzeldi diyor sürekli
yoo normaldık teslım olmadan arada dengesızlıklerı oluyoda şaşırdım yani sankı zorla arar gıbıydı sadece 15 gunde 1 carsı ıznı aldıklarını ogrendım o kadarcık :26:
eeee hanımlar, asıl askerlik şimdi başliyiiiişimdi orda, üst devreler devrecilik - sıracılık derken ne çektircekler bizim paşalaraaaa
bizim de öyleymiş çarşı izni
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bi süredir yazamıyodum hastalık askerimin gelmesi falan derken öle oldu işte
hastalığımı atlattım acemiliğimiz bitti askerim geldi çok güzel 2 gün geçirdik dün kıbrısa uçtu hala haber alamadım
sizler nasılsınız neler yaptınız yemin törenlerine gidebildiniz mi gördünüz mü askerlerinizi
bizimde olur ufak tefek ama bazen derım off bu benı haketmıyo ama oyle bı bakıyokı bazen eriyorum bı lafınahaksızsada dıkkafalıdır benım cırkınım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bi süredir yazamıyodum hastalık askerimin gelmesi falan derken öle oldu işte
hastalığımı atlattım acemiliğimiz bitti askerim geldi çok güzel 2 gün geçirdik dün kıbrısa uçtu hala haber alamadım
sizler nasılsınız neler yaptınız yemin törenlerine gidebildiniz mi gördünüz mü askerlerinizi
aynen aynen bi bakıyorum öyle gözüne sıcak sıcak kıyamıyorum bitip gidiyo herşey..Burnum sızladı azıcık
kızlar kurt seyıt ve sura baslamıs ayyy dırektt askerım akklımaa geldıı kıvancından massslllhı var hanıı
Hoş geldin canım. Gördüm ben güzel geçti :)
hoşgeldiiiin
kızlar askerim aradı ağlıycam şimdi çok kötü oldumm sesini duyunca kıbrısta benim kuzumm yaaa
Rahatla canım biraz geçecek hepsi :) benimki de aradı az önce bıcı bıcı yapacakmış misim benim
Hmmmm alsaydın keskebende sarılcak bişey de yok
Yorgundur benimki aradı dersteydim actım dersteyim birdaha ararmısın dedim yorgunum yatacam dedii yorgunduraaa saka gıbı 2 dk konustuk buz gıbı mesafelı sok oldum totosuna zormu geldı ustalıkta yorgunluktanmı bole konustu noliiyiiii
Aay gorduummm cok guzeldi cuma 12den pazar 4 e kadar beraberdiiikiyi akşamlar kızlar nasılsınız bi süredir yazamıyodum hastalık askerimin gelmesi falan derken öle oldu işte
Bende yarım saat darıldım yanlıs anlama sonucu arkadasına benim hakkımda soylememesi gereken bırsey soyledı niye soyledin diye kızdım ama sonra amaaaaan bosvereyim diyip tadını cıkardım beraberliginaynen aynen bi bakıyorum öyle gözüne sıcak sıcak kıyamıyorum bitip gidiyo herşey..Burnum sızladı azıcık
uffff, benimki hastaymış çooooooooooookbugün ve yarın için istirahat vermişler, o kadar kötüymüş yaniii
Rahatla canım biraz geçecek hepsi :) benimki de aradı az önce bıcı bıcı yapacakmış misim benim
rahatlayamıyorum lunaa babamın yanında ağlamak için kendimi sıktım başıma ağrı girdi şimdiibirde ablasınaa sinir oldumm
Hmmmm alsaydın keske
geçmiş olsun canım, acemilikte benimkine istirahat vermişler ve kullandırmamışlar düşün yanien azından dinlenebiliyor bu seni rahatlatsın
rahatlayamıyorum lunaa babamın yanında ağlamak için kendimi sıktım başıma ağrı girdi şimdiibirde ablasınaa sinir oldumm
uffff, benimki hastaymış çooooooooooookbugün ve yarın için istirahat vermişler, o kadar kötüymüş yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?