354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kesinlikle haklısın canım böyle düşünmekle eşimde gitmeden önce diyordu 1 gün seni ararım 1 gün annemi peki dedim eğer annenin sesini duymak huzur vericekse hep onu ara sen iyi ol yeter dedim şimdide diyoki ne annesi ne abisi ya senin sesini duymadan uyuyamadım kiii hakikattende beni 50 kez aradıysa annesini 5 kez aramıştır. seninkide anlar canım aslında arıcak şöle 2 3 kez açmıcan teli bak sonra ertesi gün nasıl arıyor

Selamlar herkese...............[video=youtube;rbd7m7WE3l4]http://www.youtube.com/watch?v=rbd7m7WE3l4[/video]

oyyy evlilere daha zor ya Rabbim sabır versin güç kuvvet versin... amin inşallah canım

zor canım hepimize zor ama evli olunca hani evindesin heryerde eşyaları yatağı yastığı ufff zor işte bugün baya kötüyüm kelimeleri dile dökerken bile gözlerim doluyorrr

zor canım hepimize zor ama evli olunca hani evindesin heryerde eşyaları yatağı yastığı ufff zor işte bugün baya kötüyüm kelimeleri dile dökerken bile gözlerim doluyorrr

Oyff bugün bende kötüyüm dokunsalar ağlayacağım

Ooof oooff
Bende atletine sarilip uyuyorum kokluyorum surekli coooook ozlediiim

Hoşbulduk tatlımmm aminnn benimki diyarbakırda yedek subay canım uzun çıktı ama aslında 352. dönemde gitti

hımmm, sen bizden tecrübelisin yani epeyceee tavsiyelerini can kulağıyla dinleriz

geçmiyo günler yaaaaaaaaaa

geçmiş yaaa işteeee ben de şu şafakta 50leri 40ları bi görseeeem

sormaaa ben yemin töreninden sonra gördüm onu, ablasında buluştuk önce. ben kapıdan içeri girince bana bir sarılışı vardı kii, ufffffff ayrılırken de o geçirdi beni otogarda, hali çok tatlıydı kuzumun muavin bağrıyo aşağıda yolcu kalmasın diye, benimki dur daha herkese binmedi, dur daha şoför gelmedi diye diye zor bindirdi beni otobüse

selam yarenlerrrrrrrr
keyfim yok hiç benim yaaaa pufff
benimki yine aramayacağım diyip durdu gıcık şey bende aramazsan arama napıyım dedim hıh

ayyy canım yaaa seninki istanbuldaydı di mi, valla gidip kafasına kafasına vurcam bi gün senin burda seni seven, merak eden, önemseyen, sana değer veren mis gibi sevgilin var, sen naz yapıyorsun yok aramıycam yok gelme diyee.. valla seninki iyi bi dayağı hak ediyooo

oyyyy, kıyamammmm Allah hiç eksik etmesin bu sevginiziii Sevginizle sınamasın sizi

benimki de öyle aslında canım. ilk tekirdağa gitti mesela, ki hadi ben kendim teslim ettim nasıl olduğunu biliyorum, annesi faaln bilmiyo vardı mı varmadı mı gitti mi gitmedi mi, aramıyodu hiç, ordaki ilk 5 gün falan aramadı hiç, en son ben kızdım ara anneni kaç gün oldu kadın merak ediyodur diye, benim zorumla aramıştı. beni günde 2-3 kez, ailesini haftada bir falan arıyodu yani ama bu son olayda neden böyle bir düşüncesizlik yaptı anlayamadım

Oyff bugün bende kötüyüm dokunsalar ağlayacağım

ben de ben deee

aaa saka gıbı 2 dk konustuk buz gıbı mesafelı sok oldum totosuna zormu geldı ustalıkta yorgunluktanmı bole konustu noliiyiiii

aaa saka gıbı 2 dk konustuk buz gıbı mesafelı sok oldum totosuna zormu geldı ustalıkta yorgunluktanmı bole konustu noliiyiiii

zor gelmiştir canım, aranızda bişey olmadıysa tabi..
Bizim ustalıkta yemekler kötüymüş ya kıyamam antalyada çok güzeldi diyor sürekli

Son düzenleme:
zor gelmiştir canım, aranızda bişey olmadıysa tabi..
Bizim ustalıkta yemekler kötüymüş ya kıyamam antalyada çok güzeldi diyor sürekli

yoo normaldık teslım olmadan arada dengesızlıklerı oluyoda şaşırdım yani sankı zorla arar gıbıydı sadece 15 gunde 1 carsı ıznı aldıklarını ogrendım o kadarcık :26:

yoo normaldık teslım olmadan arada dengesızlıklerı oluyoda şaşırdım yani sankı zorla arar gıbıydı sadece 15 gunde 1 carsı ıznı aldıklarını ogrendım o kadarcık :26:

bizimde öyle çarşı izni ama ilk 1 ay verilmez dedi bana
Bunalmıştır ondandır sen takmamaya çalış
Bişey dicem biz 3 günde baya bi küsüp barıştık ya çok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…