heee kolaydı zaten o kadaaarbizim müdür gerçekten yatak döşek hasta olup rapor aldğımızda bile uyuzluk yapıyo bize
senin başına gelsin böle bişey de seni de görürüz o zamandeliriyor musun delirmiyor musun bakalım
şaka bi yana, onun her şeyini ben düşündüm en ince detayına kadar, her şeyiyle ben ilgilendim, evdekilere yalanlar söyleyip kalkıp ziyarete gittim mutlu olsun diye (ablası sadece 40 dk mesafedeyken hiç gitmedi, ben 5 saat git 5 saat gel 10 saatlik yol yaptım onu 1 saat görmek için), yine evdekilere yalanlar söyleyip yemin töreninde gittim,onu düşünmekten gözüme uyku girmediği zamanlar oldu... Bu yüzden bu kadar üzdü bu olay beni.. anlatabildim mi acaba
geçmiyo günler yaaaaaaaaaa
beni de ağlatıcan şimdi uuuffffff
oyyy evlilere daha zor ya Rabbim sabır versin güç kuvvet versin... amin inşallah canım
zor canım hepimize zor ama evli olunca hani evindesin heryerde eşyaları yatağı yastığı ufff zor işte bugün baya kötüyüm kelimeleri dile dökerken bile gözlerim doluyorrr
Oyff bugün bende kötüyüm dokunsalar ağlayacağım
Özledim ya.
.
.
.
BendeeeeeeeeeeeÖzledim ya.
.
.
.
luna sen yemin töreni işini naptın geçmişi okuyamadım gittinmi
kızlar selam yazdıklarınızı okuma fırsatım olmadı.Yemin töreni çok güzeldi çok gurur verici.2 gün zaman geçirmek heleki mükemmel ama o ayrılık anı yokmuuu ben yine biraz daha iyiydim de eşimi hiç böyle görmemiştimmahvoldum resmen az önce konuştuk yine ağlaya ağlaya kapattık telefonu allahım hepimize sabır güç versin inşallah
Ooof oooffağlanmayacak gibi değilki evci izni süper oldu 2 gün mükemmeldi birkez daha şükrettim allaha böyle bir eşe sevgiye sahip olduğum için ama o ayrılık anı ayyy kahvaltı yaparken ikimizde birbirimize bakamıyoruz ama ikimizinde gözyaşları masaya damlıyor uuuffff hatırlamak istemiyoruuummm
Hoşbulduk tatlımmm aminnn benimki diyarbakırda yedek subay canım uzun çıktı ama aslında 352. dönemde gitti
geçmiyo günler yaaaaaaaaaa
aynen mahvolduk resmen eşim normalde ağlamaz hiç o gün gördüğüm gibi hiç görmedim daha önce bende mahvoldum bitene kadarda gitmeyi düşünmüyorum evci için falan gözümün önüne geldikçe hala gözlerim doluyor allahım sınavımızı kolaylaştırsın hepimizin
selam yarenlerrrrrrrr
keyfim yok hiç benim yaaaa pufff
benimki yine aramayacağım diyip durdu gıcık şey bende aramazsan arama napıyım dedim hıh
ağlanmayacak gibi değilki evci izni süper oldu 2 gün mükemmeldi birkez daha şükrettim allaha böyle bir eşe sevgiye sahip olduğum için ama o ayrılık anı ayyy kahvaltı yaparken ikimizde birbirimize bakamıyoruz ama ikimizinde gözyaşları masaya damlıyor uuuffff hatırlamak istemiyoruuummm
kesinlikle haklısın canım böyle düşünmekle eşimde gitmeden önce diyordu 1 gün seni ararım 1 gün annemi peki dedim eğer annenin sesini duymak huzur vericekse hep onu ara sen iyi ol yeter dedim şimdide diyoki ne annesi ne abisi ya senin sesini duymadan uyuyamadım kiii hakikattende beni 50 kez aradıysa annesini 5 kez aramıştır. seninkide anlar canım aslında arıcak şöle 2 3 kez açmıcan teli bak sonra ertesi gün nasıl arıyor
Oyff bugün bende kötüyüm dokunsalar ağlayacağım
Ooof oooff
Bende atletine sarilip uyuyorum kokluyorum surekli coooook ozlediiim
aaa saka gıbı 2 dk konustuk buz gıbı mesafelı sok oldum totosuna zormu geldı ustalıkta yorgunluktanmı bole konustu noliiyiiii
zor gelmiştir canım, aranızda bişey olmadıysa tabi..
Bizim ustalıkta yemekler kötüymüş ya kıyamamantalyada çok güzeldi diyor sürekli
yoo normaldık teslım olmadan arada dengesızlıklerı oluyoda şaşırdım yani sankı zorla arar gıbıydı sadece 15 gunde 1 carsı ıznı aldıklarını ogrendım o kadarcık :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?