2-3 ay kullanamam dedi ama belki kullanabilir diye alayım diyorum bilemedim yine de
Soktu içeri ama açtığı yokOooo sizinkiler baya baya telefon kullanabiliyor demekki
Soktu içeri ama açtığı yok
Kızlar en cok neyi yapmayı özluyorsunuz en basit olarak mesela
Hmm. Siz sevgili/nisanli hangisiYanımdaki varlığını heryere beraber gitmemizi
Hmm. Siz sevgili/nisanli hangisi
Sevgiliyiz ama 5 senedir beraber olduğumuz için tüm sülalesini tanıyıp heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeryere beraber gittiğimiz için evliymişiz gibi hissediyorum artık
buda güzelmiş . Devamıda gelir insallah tam evli olursunuz
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayırlısıyla olur inşallah
Ankesörlüden aradı bugün çok iyiymiş çok şükür yerini de sevmiş telefon olayını halledeceğim dedi ilk çıktığında direkt hat alıcak aynen bizde internet paketine yüklenicez konuşma paketine gerek yok whatsapp var skype var bütün mesele şarj onu da halledebildiği kadar artık bu konudaki bütün soru işaretlerimi sildin çok ama çok teşekkür ederiiiiiiiiiiimmmmmmcnm 2. 3. gün telini cıkarır merak etme en basında günde 2 3 kere acar sonra kapatmaz bile ama umarım sarjı iyi dayanan birsey götürmüştür yada sarj depolama cihazı falan götürmüştür onun dışında zaten buradan aldığı ankesörlü kartlar orada calışmıyor oradan aldıklarıyla burayı aradıklarında su gibi bitiyor senden para gitmiyor sana santralinin numarasını versin ev telefonundan aksam 7den sabah 7ye sen dilediğin gibi ara konus bedava orada carsıya cıktgında ilk yapması gereken hat almak olsun telsim alır büyük ihtimal kampanyalardan yapar mesela bnmki 2 gb net alıyor konusma falan almıyor zaten viberden falan konusuyoruz suanki hattını kullanmaya devam ederse seni aradıgnda ikinizede yazar sen aradıgında sana yurt dısı tarifesinde fiyat gelir 4 dksı yaklasık 17 tl civarı bişey :26: orada hatlar 15 tl civarı aklıma gelenler bunlar baska merak ettiğin ne varsa sor cünkü en başlarda bizde senin gibiydik herkesten bişeyler ögrenmeye calışıyorduk simdi sen dilediğin gibi sor yardımcı olmaya calısırım :107:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayırlısıyla olur inşallah
bi tuhafım bu akşaaam, 8 aydır ilk tribimi yaptımmkuzum da alttan aldıı, kıyamamm ama bu telefon mevzusu ve çarşı izni benim de canımı sıktı
Telefon olsa daha kolay olur dimi
Telefon olsa daha kolay olur dimi
Mesaj da iyi..bu ust devrelerde nasıl biseymis yatelefonumuz var zaten, götürdü ve soktu ama sıkıntılı dedi, konuşamayabiliriz dedi, sıracılık mı ne bişey varmış orda, üst devreler alıp kendileri kullanıyorlarmış falan böyle yeni gelenlerdenkimseye çaktırmadan ancak mesajlaşabiliriz dedi, ama şarj olayını nasıl hallederim bilmiyorum dedi
fırsatçılık yapan o üst devrelerin hepsineee
Mesaj da iyi..bu ust devrelerde nasıl biseymis ya
Kızlaaaaaar şafaktan bir gun daha gitttiii
Sizin kısa donem mi, yoksaben mesaja da razıyım zaten ama şarj etmesi sıkıntılı olacak sanırım telefonu, oyüzden o da hayal olacak gibi
heyoooooooooooo
Sizin kısa donem mi, yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?