354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Sevgiliyiz ama 5 senedir beraber olduğumuz için tüm sülalesini tanıyıp heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeryere beraber gittiğimiz için evliymişiz gibi hissediyorum artık
buda güzelmiş . Devamıda gelir insallah tam evli olursunuz

Ankesörlüden aradı bugün çok iyiymiş çok şükür yerini de sevmiş telefon olayını halledeceğim dedi ilk çıktığında direkt hat alıcak aynen bizde internet paketine yüklenicez konuşma paketine gerek yok whatsapp var skype var bütün mesele şarj onu da halledebildiği kadar artık bu konudaki bütün soru işaretlerimi sildin çok ama çok teşekkür ederiiiiiiiiiiimmmmmm

bi tuhafım bu akşaaam, 8 aydır ilk tribimi yaptımm kuzum da alttan aldıı, kıyamamm ama bu telefon mevzusu ve çarşı izni benim de canımı sıktı çok

Telefon olsa daha kolay olur dimi

telefonumuz var zaten, götürdü ve soktu ama sıkıntılı dedi, konuşamayabiliriz dedi, sıracılık mı ne bişey varmış orda, üst devreler alıp kendileri kullanıyorlarmış falan böyle yeni gelenlerden kimseye çaktırmadan ancak mesajlaşabiliriz dedi, ama şarj olayını nasıl hallederim bilmiyorum dedi

fırsatçılık yapan o üst devrelerin hepsineee

Mesaj da iyi..bu ust devrelerde nasıl biseymis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…