Yok şarkı söyler gibi söyledim
Nasıl söyleyecem la
Anladım nasıl olacağını sağolun ya:13:hı.. gıcık.
ya bak ben bitanemmmm dedim o sırada yanaklarımı sıktım, seni dedim kamerayı gösterdim, Çook dedimm kollarımı açtım, seviyorum dedimm sarıldımm, muah dedim. Puff aman neyse ne la konu neydi mal oldum yine
Gidiyom ben
kızlarrr bana akıl verın Allahımmm kafamdan asagı kaynar sular dokuldu sankı szölumun bılgısayarı bendeydı ve kurcalarken rus arkadaslık sıtesını sık kıullanılanlara eklemıs onun face yoktu ayrıca 4 tane kız face kısayolda sokkkk oldum ne yapıcam ben yaa allahın belası ben onun ıcın uzuluyorum adama bak ben napıcammmmmm napmalıyımmmmm yardım edın
hayır elim ayagım titriyo suan
Dur bi sakin ol lütfen.
Ben yaşasam aynı şeyi ilk aradığında açıklamasını isterdim:26:
Ben bu durumda dayanamazdım açıkcası ne demek oluyor bunlar ha! diye sorardım tabi ama kendin bilirsin:26:nasıl derımki.... uzakta asker nasıl hareket etmelıyım bılmıyorum kaldım boyle ayy şakamı bu yaa biri şaka desinn offffffffff
Kesin bi açıklaması vardır
kızlarrr bana akıl verın Allahımmm kafamdan asagı kaynar sular dokuldu sankı szölumun bılgısayarı bendeydı ve kurcalarken rus arkadaslık sıtesını sık kıullanılanlara eklemıs onun face yoktu ayrıca 4 tane kız face kısayolda sokkkk oldum ne yapıcam ben yaa allahın belası ben onun ıcın uzuluyorum adama bak ben napıcammmmmm napmalıyımmmmm yardım edın
ben napıcam soramam telde ona 5 ay yuzunu goremıycem salaklık bende seytan durttu neden bakıyorumkı
ben napıcam soramam telde ona 5 ay yuzunu goremıycem salaklık bende seytan durttu neden bakıyorumkı
canım bi sakin ol önce... belki düşündüğün gibi değildir, ne bileyim bir arkadaşı falan eklemiştir :26:
ama bence de ilk konuşmada sormalısın. bu şüpheyle 5 ay geçmez...
canım bi sakin ol önce... belki düşündüğün gibi değildir, ne bileyim bir arkadaşı falan eklemiştir :26:
ama bence de ilk konuşmada sormalısın. bu şüpheyle 5 ay geçmez...
ben olsam bende sorardım kendiine neden kızdığını anlamadım o yaptıysa gormezden gelip oturmak daha mı iyi olacaktı üzme kendini sakin ol :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?