354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yok şarkı söyler gibi söyledim
Nasıl söyleyecem la

ya bak ben bitanemmmm dedim o sırada yanaklarımı sıktım, seni dedim kamerayı gösterdim, Çook dedimm kollarımı açtım, seviyorum dedimm sarıldımm, muah dedim. Puff aman neyse ne la konu neydi mal oldum yine

Gidiyom ben

Güzel yapmışsın aferin

kızlarrr bana akıl verın Allahımmm kafamdan asagı kaynar sular dokuldu sankı szölumun bılgısayarı bendeydı ve kurcalarken rus arkadaslık sıtesını sık kıullanılanlara eklemıs onun face yoktu ayrıca 4 tane kız face kısayolda sokkkk oldum ne yapıcam ben yaa allahın belası ben onun ıcın uzuluyorum adama bak ben napıcammmmmm napmalıyımmmmm yardım edın

Ondan başkası kullanıyormuydu bilgisayarı ?

nasıl derımki.... uzakta asker nasıl hareket etmelıyım bılmıyorum kaldım boyle ayy şakamı bu yaa biri şaka desinn offffffffff
Ben bu durumda dayanamazdım açıkcası ne demek oluyor bunlar ha! diye sorardım tabi ama kendin bilirsin:26:

ben napıcam soramam telde ona 5 ay yuzunu goremıycem salaklık bende seytan durttu neden bakıyorumkı

canım bi sakin ol önce... belki düşündüğün gibi değildir, ne bileyim bir arkadaşı falan eklemiştir :26:

ama bence de ilk konuşmada sormalısın. bu şüpheyle 5 ay geçmez...

canım bi sakin ol önce... belki düşündüğün gibi değildir, ne bileyim bir arkadaşı falan eklemiştir :26:

inşallah ben yanılıyorumdur çok kötü oldum nefes alamıyorum sanki sorucam mecbur bısekılde de nasıl

ee benim telefonumada afedersin buuyutcu msjlari geliyor erkekte degilim.sacmalama benim kocamin faceinede geliyor ve adam face e girmiyor surekli beraberiz.

ben napıcam soramam telde ona 5 ay yuzunu goremıycem salaklık bende seytan durttu neden bakıyorumkı

ben olsam bende sorardım kendiine neden kızdığını anlamadım o yaptıysa gormezden gelip oturmak daha mı iyi olacaktı üzme kendini sakin ol :/

ben olsam bende sorardım kendiine neden kızdığını anlamadım o yaptıysa gormezden gelip oturmak daha mı iyi olacaktı üzme kendini sakin ol :/

şuan hiçbişey düşünemiyorum yakın mesafede olsa basar gıderdım yanına yuzyuze konusurdum telden halledılse keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…