Vallahi ben başka şehirde öğrenci olduğum için rahatça gittim geldim anneme söylesem izin vermezdi çünkü
Ama çok korktum çoook ya yolda kaza bir şey olursa naparım diye Allaha şükür sadece eskişehir otobüsünü kaçırıp ankarada mal gibi kalmakla atlattım
Ah bide becerebilseeeeeeem
başka şehirde okusam bende gitmiştim baba var anne var arada abide oluyor
dur bakalım becereceğiz birlikte inşallah :)
Aaaay becerelim yaaa:26:
vınn kullandığımdan program ındırıp deneyemıyorum :) bır tane buldum ama denersen link atayım canım :)
Aah ahh yanıma gelirdi ayda yılda bir
Okula gidiyom derdim 4 gün okulu ektiğim oldu
Eeen son gelişinde dersaneye gidiyorum diyip 1.5 saat uzaklıkta bi ilçeye gitmiştim orda kalması gerekiyordu arkadaşları ordaydı onun geri memleketine döneceği gün eve geç kaldım hava falan kararmıştı sitemizin 2 girişi vardı ben alt girişten girdim babam ise üst girişten girmiiiiiiiiiiş hoooooooooooooop ortada buluştuk nerden geliyosun kızım dedi dirsaneden babaaa dedim öldüm öldüm dirildim
Ben bir anlatmaya kalksam oohooooooooooooooo
vınn kullandığımdan program ındırıp deneyemıyorum :) bır tane buldum ama denersen link atayım canım :)
At bakalım becerirsek sana söyleriz sende gider yaparsın bi yerden
ben de çok yaptım valaaaa, hala da yapıyorummm ama bitanem için herşeye değer
At bakalım becerirsek sana söyleriz sende gider yaparsın bi yerden
herhangi bi video olur canım farketmez istediğin sayıda resim çekiyor :)
herhangi bi video olur canım farketmez istediğin sayıda resim çekiyor :)
Anlamadıııııııııııııııım
yavrucum nerden çekersen çek videoyu farketmiyor sadece pc ye yükle ve programda dönüştür de benim şu an 200 karelik bir videom oldu :)
Harikasınnnnn :) çok teşekkür ederim canım ya :) çıkartmak içinde şöyle yapıyorz bazı mediamarkt teknosalarda 10 kurusa cıkarılıyormus internet uzerınden de bazı sıteler var çıkartan
ne demek canım :)) vay be birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler :))
kesinlikle 2 3 gun ugrastım yarı prof sanıyelik cekıyor olmadı yapamadımvideo hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim :)
Harikasınnnnn :) çok teşekkür ederim canım ya :) çıkartmak içinde şöyle yapıyorz bazı mediamarkt teknosalarda 10 kurusa cıkarılıyormus internet uzerınden de bazı sıteler var çıkartan
Tek derdim değmesi evet
Değsinde onun için aldığım risklere fedakarlıklara başka bir şey istemem...
ne demek canım :)) vay be birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler :))
sevindim valla yardım edebildiğime :)) bende mutlu oldum
Kaça kaç boyutunda çıkartıcaz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?