354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ee benim telefonumada afedersin buuyutcu msjlari geliyor erkekte degilim.sacmalama benim kocamin faceinede geliyor ve adam face e girmiyor surekli beraberiz.

aynı şey değil dediğiniz şaşırıyorum böyle yorumlara rahatlatmak adına yapmamıştır öyle değil demek çok doğru değil erkek milleti babama bile güvenmem bu konuda evli erkekler yanlarında karıları varken p... izleyebiliyorsa çıplak kadınlara bakabiliyorsa bekarda yapar bakar bu kadar güven yanlış umarım bilgisayarını ortak kullandığı birinin işidir.

şuan hiçbişey düşünemiyorum yakın mesafede olsa basar gıderdım yanına yuzyuze konusurdum telden halledılse keske

halledilir canım neden halledilmesin nerede asker bilmiyorum ama abartma askerde diye kendi kendini yiyip bitirme evet sevdiklerimiz kıymetli ama kimse senden kıymetli değil aradığında sor kesinlikle dönmesini beklememlisin

halledilir canım neden halledilmesin nerede asker bilmiyorum ama abartma askerde diye kendi kendini yiyip bitirme evet sevdiklerimiz kıymetli ama kimse senden kıymetli değil aradığında sor kesinlikle dönmesini beklememlisin

herkese tesekkurler yorumları ıcın sorucam ılk aramasında burası olmasa kafayı yerdım herhalde umarım ben yanılıyorumdur ıns ıyıkı varsınız kızlarrr

ben babamada abimede guvenirim o kadar sacma abuk msjlar geliryorki hem facebooka hem telefonuma ve onn telefonuna biyerede uyeligimiz yk. biriyle ortak bilg. falan degil.erkekleri ne gordugunuzle baglantili asri duz yaratiklar. ne soyluyorsa genelde o olur.ama arkadasim eger guvenemiyorsan biriyle berber olmayacaksin hem kendini hem onu uzersin.salaklik olarak dusunme zaten acik verirler onlarda bizim kadar yalan soyleme kapsitesi yok mutlaka acik verir

herkese tesekkurler yorumları ıcın sorucam ılk aramasında burası olmasa kafayı yerdım herhalde umarım ben yanılıyorumdur ıns ıyıkı varsınız kızlarrr

İnşallah canım, dediğim gibi hani sık kullanılanlar falan dediğin için çok önceden kalmış olabilirler. Allah yardımcın olsun

canım mesaj banada geliyor sık kullanınlara eklemek demek bire bir kişinin yapması demektir mesajla uzaktan yakından alakası yok . Güven farklı, açığını gördüğünde başkası yapmıştır oyle olmamıstır o yapmazki deyip susmak farklı şey.Valla erkek kadın ayırma insan olarak söyluyorum her zaman ne söylüyorsa o olmuyor malesef

İnşallah canım

Son düzenleme:

o zaman bilgisayarini kurcukla sohbet bolumu var yada facebookta genelde msj bolumunu silmeyi pek kimse akil edemez. bilgisayarida eline gecerse sohbet yaz arama kısmına napiyorsa ortaya cıkıyoru

o zaman bilgisayarini kurcukla sohbet bolumu var yada facebookta genelde msj bolumunu silmeyi pek kimse akil edemez. bilgisayarida eline gecerse sohbet yaz arama kısmına napiyorsa ortaya cıkıyoru

dön dolaş aynı yere geldik işte oda bilgisayarında gördüğü şeylerden bahsediyordu neyse iyi akşamlar.

ben de çıkıyorum kızlar, hepinize iyi geceler..

dexter'cim sen de sakin olup, kafanda senaryolar kurmamaya çalış.

sabah ola hayrola...

gittim canım, kameraya da çekmiştim ama o kadar askerin içinde hangisi diye bakarken gitmişim kel bi adamın kafasını çekmişim elim düşmüş pehh

hadi yaa benimde başıma ne geldi bi bilseniz eşim foto makinasını aliminyum folyoya sar xr den geçerken görünmez dedi sardım tuşu basılı kalmış tören başlıcak 15 dk var foto makinayı bi açtım pil yok diyorrroturdum ağladım yaa allahtan ablamınki yanındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…