bazı karelerde çok salak gözüküyorum
olur oyle seyleronemli olan butunde nasıl gorundugun
Bunları çıkarttıktan sonra nasıl ciltleyip kitap gibi yapacağız:26:
10*15 olur canım dik olacak resimler ve Cilt yaptığımız yerin kenarını hiç kullanmıcaz ,çünkü oradan tutacağımız için orası görünmüyor (15 cm uzunluğunda ya, 5-7cm filan boş
bazı karelerde çok salak gözüküyorum
ne aşık hatunlarız biz yahuuuu
bana da atııııııııııııııııııın
Kaç saniyelik videoya 200 kare yaptın sen
Kaç saniyelik videoya 200 kare yaptın sen
canım eskişehirde en az sıkıntı yaşayacağın şey normal spiral taktıracağız :) ama kitap gibi yapan yer var mı bılmıyorum varsa süper olur benım gordugum spiral gibiydi şu beyaz oluyor ya hanı onlardan
15 saniyelik :) seni çok seviyorum dedim ve öpücük yolladım
tabi burda kesin yaparlar ama kafamda canlandıramıyorum ne diyeceğim nasıl tarif edeceğim ay kafam karıştı
ağzımI burnUmu tarif bile edemiyorum o şekilde yani
Tabi burda kesin yaparlar ama kafamda canlandıramıyorum ne diyeceğim nasıl tarif edeceğim ay kafam karıştı
ayyy canım yaaa seninki istanbuldaydı di mi, valla gidip kafasına kafasına vurcam bi günsenin burda seni seven, merak eden, önemseyen, sana değer veren mis gibi sevgilin var, sen naz yapıyorsun yok aramıycam yok gelme diyee.. valla seninki ..
Seni çok seviyorum demek 2 saniye lan
Nasıl yapacağımı anlatta ben yapayımla bana yolla ben yapiyim
hadi yaa
dur dur ben siteyi bulup doneyım sana daha ıyı canlanır kafanda
uzatarak söyledim bitanemmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm muahhhhhhhhh gibi
Nasıl yapacağımı anlatta ben yapayım
Bekliyoruuuuuuuuum
yavrum bildiğin defter gibi yapacan işte verecen fotolarını defter yapını bunu diyeceksin, akaycanın dediği ölçüleri vereceksin bitti gitti :)
Ben doğumgünün kutlu olsun aşkım iyiki benimsin iyiki benimlesin muah dedim 7 saniye oldu
dümdüz mü söyledin lan konuşur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?