354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

10*15 olur canım dik olacak resimler ve Cilt yaptığımız yerin kenarını hiç kullanmıcaz ,çünkü oradan tutacağımız için orası görünmüyor (15 cm uzunluğunda ya, 5-7cm filan boş
Bunları çıkarttıktan sonra nasıl ciltleyip kitap gibi yapacağız:26:
bazı karelerde çok salak gözüküyorum

Kaç saniyelik videoya 200 kare yaptın sen

Bunları çıkarttıktan sonra nasıl ciltleyip kitap gibi yapacağız:26:

Kaç saniyelik videoya 200 kare yaptın sen

canım eskişehirde en az sıkıntı yaşayacağın şey normal spiral taktıracağız :) ama kitap gibi yapan yer var mı bılmıyorum varsa süper olur benım gordugum spiral gibiydi şu beyaz oluyor ya hanı onlardan

Tabi burda kesin yaparlar ama kafamda canlandıramıyorum ne diyeceğim nasıl tarif edeceğim ay kafam karıştı

Evet istanbulda ve iyi bi sopayı hak ediyor beraber güzel bir hafta sonu geçirdik on saat yol gittim geldim onun için ama reva gördüğü bu pisin

uzatarak söyledim bitanemmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm muahhhhhhhhh gibi

Ben doğumgünün kutlu olsun aşkım iyiki benimsin iyiki benimlesin muah dedim 7 saniye oldu

kizlaaaaaar mobilim size katılmıyorum net çok yavaş ama takip ediyorum süper fikirleriniz var linki oprogramı banada atın nooooooluuuyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…