önemli değil
sen çalışıyor musun?
Hmm anladım benimki bayramda evinde olmak istiyordu yüksek ihtimalle de olacak o yüzden mutlu
Ben ki onu 450 gün görmemiş biriyim ama şu 136 gün var yaaaaa ....
Off anam of
herkese günaydınlar kızlarr
Off anam of
28 temmuzbayram ne zaman oluyor bu sene
450 ye dayanmışken 136 zor geliyor450 gun mu of of nasil dayanacagiz ya
canım nasıl oldun? var mı bir gelişme?
450 gün neden görmedin kiii
canım nasıl oldun? var mı bir gelişme?
450 gün neden görmedin kiii
herkese günaydınlar kızlarr
Günaydın canım nasılsın?
Ne yapmaya karar verdin ?
Iletisim sikintisi olmasa azıcık daha kolay olacak da28 temmuz
450 ye dayanmışken 136 zor geliyor
Başka şehirlerdeydik aramız çok uzaktı şartlar öyle gerektirdi yanıma gelemedi ben zaten gidemezdim
Amaa 1.5 yıl her günümü onunla geçirdikten sonra 136 çok geliyor
gece uyuyamadım tabı abısını aradım saate falan bakmadan işte bılgısayarını actırdım tarıf ettım gorduklerımı bılgısayarı kuzenıde kullanıyomus ortak işte calısıyolar onun onlar dedı kızlardan bırı sevgılısıymıs otekılerı ııcınde kuzenının arkadasıdır dedı artık ne kadar dogruysa aksam çok kötü oldum ama
ona ulasamadım ne varsa içimde abisine döktüm oda kalakaldı işte benden öyle laflar beklemıyodu sanırım kuzenımızın dıyo ama ben benımkıne laf sokmadan duramam sımdılık sussam bıle bıgun dank dıye derım zaten durumum stabil suan
Abisinin dedikleri doğrudur belki sen yinede bi sorarsin da dogru çıkması icin dua et canımona ulasamadım ne varsa içimde abisine döktüm oda kalakaldı işte benden öyle laflar beklemıyodu sanırım kuzenımızın dıyo ama ben benımkıne laf sokmadan duramam sımdılık sussam bıle bıgun dank dıye derım zaten durumum stabil suan
Off anam of
bence de öyledir canım yani koskoca 4 senelik ilişki :)
gece uyuyamadım tabı abısını aradım saate falan bakmadan işte bılgısayarını actırdım tarıf ettım gorduklerımı bılgısayarı kuzenıde kullanıyomus ortak işte calısıyolar onun onlar dedı kızlardan bırı sevgılısıymıs otekılerı ııcınde kuzenının arkadasıdır dedı artık ne kadar dogruysa aksam çok kötü oldum ama
Abisinin dedikleri doğrudur belki sen yinede bi sorarsin da dogru çıkması icin dua et canım
noldu canım hayırdır
Aynen oyleeeIletisim sikintisi olmasa azıcık daha kolay olacak da
Poof bende aman 5.5ay gecer diyordum ama isin asli oyle degilmisbanada çok uzun geliyor ya gidecekken 5 ay bi şekilde geçer kısa diyordum ama şuanda öyle gelmiyor hiiiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?