354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam kizlar yazdiklarinizi okudum benide araniza alirmisiniz. bende nisanlimi 3 martta yolladim ustabirligine kibrisa allah hepimizi askerlerimize kavustursun zor bi süreç olacak anladim

Başka şeylere odaklan canım başka türlü olmazzzzzz

canım onu daha önce hiç böyle görmemiştim normalde tutar o gözyaşlarını hatta ben derim bunu nasıl başarıyosun banada öğret ben tutamıyorum diye o gün omuzuma sarıldı nasıl ağlıyor bir yandanda allahım sen sabrını ver bana nasıl bırakıcam sevdiğimi diyor ufffff böle olunca odaklanamıyorum kiiii bu kadar ını hiç görmemiştim hiç babasının kabrinde bile

Guzelyurt canim benimki 39.tumen49.alayla. senin askerin nerede

Benimki de güzelyurtta canım 39.mknz 14. piyade alayında acemi birliği manisaydı çok rahat geçti iletişimimiz iyiydi şimdi çok daha zor ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağını söylüyor umarım sizin için de bizim için de öyle olur orda rahat olsunlar da günde bir kere bile konuşmaya şükürler olsun

Hayirlisi olsun hepsinede tatlim. Aynen manisa cookk rahatti. Simdiden görüşmeler sıkıntı ama insallah iyi olur duzenleri oturdukca. Tabi canim bi kereyede şükür. Inşallah hayirlisiyla bitirsinlerde bizde sevdiceklerimize kavusalim tez vakitte.

Bu arada kdonem artti deniyor ya bizimkiler 20 temmuzda bitiyor dimi canim bi bilgin varmi

Aminnn canımmm hayırlısıyla tez vakitte kavuşalıııııımmmm

Bu arada kdonem artti deniyor ya bizimkiler 20 temmuzda bitiyor dimi canim bi bilgin varmi

Selam kizlar yazdiklarinizi okudum benide araniza alirmisiniz. bende nisanlimi 3 martta yolladim ustabirligine kibrisa allah hepimizi askerlerimize kavustursun zor bi süreç olacak anladim

hoş geldin canım allahım kavuştursun sağsalim benimde nişanlım 3 martta gitti kıbrısa usta birliğine lefkoşa 39. mknz tümen . 49. piyade alayı senin askerin nerde

ne zaman teslim oldu canım nişanlın benimki 3 martta gitti dün akşam bi 3 dk cık konuştuk bi numara bıraktı bu akşam ben arıycam bakalım

Merhaba canım benimki omerlide karakoldaymis. Seninki nerde

bu arada selam kızlarr yine bir günün sonuna geliyoruz gün bitiyor diye hiç bu kadar sevinmezdim

bugün cicili mektup kağıdı zarfları aldım , miss gamzeli arkadaşımın verdiği fikirden ötürüdün akşamda resimli cüzdan takvimi ve resimli anahtarlık siparişi verdim , güzel bir kutu hazırlayıp göndericem askerime moral olsunn

sizler neler yaptınız naslsınız bakalım

dün akşam aradı ama tam soramadım yerini yurdunu kısa konuştuk bugün öğrenrm nasipse

Tamam canim bende no falan istiyim baya moralleri bozulmuş belki telefona çağırırsak iyi gelir hiç bilmiyorum napsam. evet 2.gunumuzde gecti sayilir insallah aylarimizda hemen gecer bu muydu gecti bile deriz sevgilimize sarilirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…