evet öyle oldu 96 ya 68 :s
Ben böyle şansın içine .............................!
Ölecem heralde ben :85::85:
Başka şeylere odaklan canımbaşka türlü olmazzzzzz
o anları pek düşünmemeye çalış canım ( çok zor olsa da) sakin olmak zorundasın, zorundayızzzzzz
Merhaba canım Allah kavuştursun bende o tarihte kıbrısa yolladım seninki neresine gitti??Selam kizlar yazdiklarinizi okudum benide araniza alirmisiniz. bende nisanlimi 3 martta yolladim ustabirligine kibrisaallah hepimizi askerlerimize kavustursun zor bi süreç olacak anladim
Guzelyurt canim benimki 39.tumen49.alayla. senin askerin neredeMerhaba canım Allah kavuştursun bende o tarihte kıbrısa yolladım seninki neresine gitti??
Guzelyurt canim benimki 39.tumen49.alayla. senin askerin nerede
Benimki de güzelyurtta canım 39.mknz 14. piyade alayında acemi birliği manisaydı çok rahat geçti iletişimimiz iyiydi şimdi çok daha zor ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağını söylüyor umarım sizin için de bizim için de öyle olur orda rahat olsunlar da günde bir kere bile konuşmaya şükürler olsun
Hayirlisi olsun hepsinede tatlim. Aynen manisa cookk rahatti. Simdiden görüşmeler sıkıntı ama insallah iyi olur duzenleri oturdukca. Tabi canim bi kereyede şükür. Inşallah hayirlisiyla bitirsinlerde bizde sevdiceklerimize kavusalim tez vakitte.
Aminnn canımmm hayırlısıyla tez vakitte kavuşalıııııımmmmHayirlisi olsun hepsinede tatlim. Aynen manisa cookk rahatti. Simdiden görüşmeler sıkıntı ama insallah iyi olur duzenleri oturdukca. Tabi canim bi kereyede şükür. Inşallah hayirlisiyla bitirsinlerde bizde sevdiceklerimize kavusalim tez vakitte.
Hayirlisi olsun hepsinede tatlim. Aynen manisa cookk rahatti. Simdiden görüşmeler sıkıntı ama insallah iyi olur duzenleri oturdukca. Tabi canim bi kereyede şükür. Inşallah hayirlisiyla bitirsinlerde bizde sevdiceklerimize kavusalim tez vakitte.
Selam kizlar yazdiklarinizi okudum benide araniza alirmisiniz. bende nisanlimi 3 martta yolladim ustabirligine kibrisaallah hepimizi askerlerimize kavustursun zor bi süreç olacak anladim
Benimki de güzelyurtta canım 39.mknz 14. piyade alayında acemi birliği manisaydı çok rahat geçti iletişimimiz iyiydi şimdi çok daha zor ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağını söylüyor umarım sizin için de bizim için de öyle olur orda rahat olsunlar da günde bir kere bile konuşmaya şükürler olsun
hoş geldin canım allahım kavuştursun sağsalim benimde nişanlım 3 martta gitti kıbrısa usta birliğine lefkoşa 39. mknz tümen . 49. piyade alayı senin askerin nerde
ne zaman teslim oldu canım nişanlın benimki 3 martta gitti dün akşam bi 3 dk cık konuştuk bi numara bıraktı bu akşam ben arıycam bakalım
Merhaba canım benimki omerlide karakoldaymis. Seninki nerde
Neeee olduuu lunaaaam
dün akşam aradı ama tam soramadım yerini yurdunu kısa konuştuk bugün öğrenrm nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?