banada çok uzun geliyor ya gidecekken 5 ay bi şekilde geçer kısa diyordum ama şuanda öyle gelmiyor hiiiççç
Poof bende aman 5.5ay gecer diyordum ama isin asli oyle degilmis
gece uyuyamadım tabı abısını aradım saate falan bakmadan işte bılgısayarını actırdım tarıf ettım gorduklerımı bılgısayarı kuzenıde kullanıyomus ortak işte calısıyolar onun onlar dedı kızlardan bırı sevgılısıymıs otekılerı ııcınde kuzenının arkadasıdır dedı artık ne kadar dogruysa aksam çok kötü oldum ama
hepinizi sıra dayağına çekecem şimdi haa ne oflayıp pufladınız sabah sabah yeter da, siz geçmeyecek dedikçe geçmeyecek evet! az bi sakin olun ya
başım dönüyorrrrr:85:
noldu canım tansiyonun falan mı düştü :44: dikkat et
evet öyle oldu 96 ya 68 :s
geçmiş olsun canım fırsatın varsa uzan biraz...
sağol canım bişeyler atıştırıyorum düzelir heralde
inşallah..
nereye gidiyo bu kızlar tam ben pcdeyken yazabiliyoken yok oluyolar sonra sohbete katılamıyorum
Gece kuşlarıyız genelde o yüzden öyle
ama ben gece yazamıyorum ancak okuyabiliyorum akşamları
cepten net çok yavaşşşşşşşş poofssssssssshepiniz çok iyisiniz sizinle geçiyor bi nebze vakit yoksa düşün düşün ben yerim bu kafayı
yeme yeme bak ben düşünüdümde noldu sağlığımdan oldum boşver de geçsin gitsin
benımkı benı taa uzaklardan karıstırdı kalbimi aklımı yerımden oynattı bılgısayarında bısıler gordum ıste abısı ona ait degıl dedı tabı bı arasın konuscam yıne
hepinizi sıra dayağına çekecem şimdi haa ne oflayıp pufladınız sabah sabah yeter da, siz geçmeyecek dedikçe geçmeyecek evet! az bi sakin olun ya
ahhhhhhhh bi verebilsem zatennnnnnnnnnsen de boşver o zamansa
olamıyorum işte o veda gününden beri olamıyorum öyle ağladığından beri olamıyorummmmm
olamıyorum işte o veda gününden beri olamıyorum öyle ağladığından beri olamıyorummmmm
İşte ben boşvermek için çok geç kaldım bari seni kurtarayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?