354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

banada çok uzun geliyor ya gidecekken 5 ay bi şekilde geçer kısa diyordum ama şuanda öyle gelmiyor hiiiççç

Poof bende aman 5.5ay gecer diyordum ama isin asli oyle degilmis

hepinizi sıra dayağına çekecem şimdi haa ne oflayıp pufladınız sabah sabah yeter da, siz geçmeyecek dedikçe geçmeyecek evet! az bi sakin olun ya

Kuzenıne ait olmasına sevindim canımm sen yinede aklında kalanları sor ama içini iyice rahatlat :)

Merhaba yarenler

Dexter üzülme kuzenine de bi sor eğer imkanın varsa yüzyüze sor göstererek ne bileyim belki senin içini böyle rahatlatır...

Valla ben onsuzluğa alışkınım ayrı şehirde aylarca görüşmeyen çiftiz uzaklık tamam da sessizliğine dayanamıyorum kendimi telkin etsem de nafile üzülüyorum

Gece kuşlarıyız genelde o yüzden öyle

ama ben gece yazamıyorum ancak okuyabiliyorum akşamları
cepten net çok yavaşşşşşşşş poofsssssssss hepiniz çok iyisiniz sizinle geçiyor bi nebze vakit yoksa düşün düşün ben yerim bu kafayı

yeme yeme bak ben düşündümde noldu sağlığımdan oldum boşver de geçsin gitsin

Son düzenleme:
benımkı benı taa uzaklardan karıstırdı kalbimi aklımı yerımden oynattı bılgısayarında bısıler gordum ıste abısı ona ait degıl dedı tabı bı arasın konuscam yıne

hadi yaa ne gibi şeyler canım ya konuşma gibimi resim gibimi belki onun değildir

hepinizi sıra dayağına çekecem şimdi haa ne oflayıp pufladınız sabah sabah yeter da, siz geçmeyecek dedikçe geçmeyecek evet! az bi sakin olun ya

olamıyorum işte o veda gününden beri olamıyorum öyle ağladığından beri olamıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…