354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

başım dönüyor canım

geçmiş olsun lunacım ne olduki dönüyr acaba :44:

Tamam canim bende no falan istiyim baya moralleri bozulmuş belki telefona çağırırsak iyi gelir hiç bilmiyorum napsam. evet 2.gunumuzde gecti sayilir insallah aylarimizda hemen gecer bu muydu gecti bile deriz sevgilimize sarilirken

inşallah o günleri görelimde nasıl özledim şimdidenn oyy oyy

geçmiş olsun lunacım ne olduki dönüyr acaba :44:

Bu benim herzamanki halim kac kere doktora gittim boynumada beynimede bkildi yok birsey cikmiyor ama surekli basim donuyor. Sende bi gorun istersen

tansiyonum düşmüştü ama geçmiyor dönmesi uzandım kalktım biraz kalkar kalkmaz dönüyor yalpalaya yalpalaya yürüyorum
benimde normalden düşüktür ama bu başka bişey

Son düzenleme:
Bu benim herzamanki halim kac kere doktora gittim boynumada beynimede bkildi yok birsey cikmiyor ama surekli basim donuyor. Sende bi gorun istersen

geçmiş olsun canımm uzun süredir dönme varsa bi kbb uzmanına da göründün mü :44:

tansiyonum düşmüştü ama geçmiyor dönmesi uzandım kalktım biraz kalkar kalkmaz dönüyor yalpalaya yalpalaya yürüyorum

luna sağlık ocağı falan varsa yakınlarında yada bi eczane bi tansiyonunu ölçtür canım ne olur ne olmazz

bişeye mi canın sıkıldı senin

benimde normalden düşüktür ama bu başka bişey
Bence sıkıntınin yuzunden
geçmiş olsun canımm uzun süredir dönme varsa bi kbb uzmanına da göründün mü :44:

En son norolojiye gorunmustum
Benim sebepsiz yere birden donmeye baslar kastamonuda da oldu mesea cumartesi kahvaltidan sonra cok dondu

Bence sıkıntınin yuzunden

En son norolojiye gorunmustum
Benim sebepsiz yere birden donmeye baslar kastamonuda da oldu mesea cumartesi kahvaltidan sonra cok dondu

kulakta ki denge merkezi bozuk olunca baş dönmesi falan görülebiliyor ya ondan dedim canım :44:

umarım her şey abisinin dediği gibidir canım, sen gönlünü ferah tutmaya çalış, ama bu sorunun cevabını kendisinden de öğren mutlaka

Gecmi olsun bebegim benim her zamanki tansiyonum o

benim de benim dee

Ölecem heralde ben :85::85:

nolduuuuuuuuuuuuuuuuu :26:

Selam kizlar yazdiklarinizi okudum benide araniza alirmisiniz. bende nisanlimi 3 martta yolladim ustabirligine kibrisa allah hepimizi askerlerimize kavustursun zor bi süreç olacak anladim

hoşgeldinn, allah kavuştursun kendinden bahsetsene biraz

Bu arada kdonem artti deniyor ya bizimkiler 20 temmuzda bitiyor dimi canim bi bilgin varmi

ayyyyy, sakın öyle bişey olmasınnnnnnnnnnnnn

ohhhhh, ne güzeeel hoş bir süpriz olacak

ben de bi kitap sipariş ettim, kitabın adı "Sen benim diğer yarımsın" önce kendim okuycam, okurken de gizli mesajlar yapıcam kitapta, sonra kitabı ona göndericem

yok onunla ilgili değil ama arasın bi ona da kızacağım

gene neye atarlısın seeen

ohhhhh, ne güzeeel hoş bir süpriz olacak

ben de bi kitap sipariş ettim, kitabın adı "Sen benim diğer yarımsın" önce kendim okuycam, okurken de gizli mesajlar yapıcam kitapta, sonra kitabı ona göndericem

bugün aradılar canım senin dediğin siteden 2 gün sonra kargoya vericeklermişş , valla verdiğin fikir için çok teşekkür ederim sen dedin hemen siparişi verdim gece bu arada sende de baya orjinal fikirler var hee

Ben görmemişim bu guzel fikirlerinizi. Nasil bi site acaba bahsettiginiz adresi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…