- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
başım dönüyor canım
Tamam canim bende no falan istiyim baya moralleri bozulmuş belki telefona çağırırsak iyi gelir hiç bilmiyorum napsam. evet 2.gunumuzde gecti sayilir insallah aylarimizda hemen gecer bu muydu gecti bile deriz sevgilimize sarilirken
başım dönüyor canım
geçmiş olsun lunacım ne olduki dönüyr acaba :44:
Bu benim herzamanki halim kac kere doktora gittim boynumada beynimede bkildi yok birsey cikmiyor ama surekli basim donuyor. Sende bi gorun istersen
Bu benim herzamanki halim kac kere doktora gittim boynumada beynimede bkildi yok birsey cikmiyor ama surekli basim donuyor. Sende bi gorun istersen
tansiyonum düşmüştü ama geçmiyor dönmesi uzandım kalktım biraz kalkar kalkmaz dönüyor yalpalaya yalpalaya yürüyorum
Bence sıkıntınin yuzundentansiyonum düşmüştü ama geçmiyor dönmesi uzandım kalktım biraz kalkar kalkmaz dönüyor yalpalaya yalpalaya yürüyorum
benimde normalden düşüktür ama bu başka bişey
geçmiş olsun canımm uzun süredir dönme varsa bi kbb uzmanına da göründün mü :44:
Bence sıkıntınin yuzunden
En son norolojiye gorunmustum
Benim sebepsiz yere birden donmeye baslar kastamonuda da oldu mesea cumartesi kahvaltidan sonra cok dondu
luna sağlık ocağı falan varsa yakınlarında yada bi eczane bi tansiyonunu ölçtür canım ne olur ne olmazz
bişeye mi canın sıkıldı senin
Gecmis olsun kızlar allah hepimizin yardimcisi olsun
evdeki tansiyon aleti ile ölçülmüştüm canım.
Şu an herşeyden nefret ediyorum.
inşallah askerinle bi sorun değildir canımm sakinleşmeye çalışş
gece uyuyamadım tabı abısını aradım saate falan bakmadan işte bılgısayarını actırdım tarıf ettım gorduklerımı bılgısayarı kuzenıde kullanıyomus ortak işte calısıyolar onun onlar dedı kızlardan bırı sevgılısıymıs otekılerı ııcınde kuzenının arkadasıdır dedı artık ne kadar dogruysa aksam çok kötü oldum ama
ona ulasamadım ne varsa içimde abisine döktüm oda kalakaldı işte benden öyle laflar beklemıyodu sanırım kuzenımızın dıyo ama ben benımkıne laf sokmadan duramam sımdılık sussam bıle bıgun dank dıye derım zaten durumum stabil suan
Gecmi olsun bebegim benim her zamanki tansiyonum o
Ölecem heralde ben :85::85:
Selam kizlar yazdiklarinizi okudum benide araniza alirmisiniz. bende nisanlimi 3 martta yolladim ustabirligine kibrisaallah hepimizi askerlerimize kavustursun zor bi süreç olacak anladim
Bu arada kdonem artti deniyor ya bizimkiler 20 temmuzda bitiyor dimi canim bi bilgin varmi
bu arada selam kızlarr yine bir günün sonuna geliyoruz gün bitiyor diye hiç bu kadar sevinmezdim
bugün cicili mektup kağıdı zarfları aldım , miss gamzeli arkadaşımın verdiği fikirden ötürüdün akşamda resimli cüzdan takvimi ve resimli anahtarlık siparişi verdim , güzel bir kutu hazırlayıp göndericem askerime moral olsunn
sizler neler yaptınız naslsınız bakalım
yok onunla ilgili değil ama arasın bi ona da kızacağım
kızlarr, benimki "revirci" olmuş:94::94::94:
Ben görmemişim bu guzel fikirlerinizi. Nasil bi site acaba bahsettiginiz adresi nedir?ohhhhh, ne güzeeelhoş bir süpriz olacak
ben de bi kitap sipariş ettim, kitabın adı "Sen benim diğer yarımsın"önce kendim okuycam, okurken de gizli mesajlar yapıcam kitapta, sonra kitabı ona göndericem
bugün aradılar canım senin dediğin siteden 2 gün sonra kargoya vericeklermişş , valla verdiğin fikir için çok teşekkür ederim sen dedin hemen siparişi verdim gecebu arada sende de baya orjinal fikirler var hee
Ben görmemişim bu guzel fikirlerinizi. Nasil bi site acaba bahsettiginiz adresi nedir?
sana özelden linkini göndereyim canım incelersin ben cüzdan takvim ve anahtarlık siparişi verdim resimlerimiz var üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?