354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar cvp vermek istiyorum yalnız net izin vermiyor oyf deli edecek bu tel beni. .. yüklenmiyor yahu sayfa kusura bakmayın iyi geceler tatlı rüyalar herkese yarın pcden devam ederim

iyi geceler kuzuuuu

Ne guzel canim insallah yakalanmaz devam edersiniz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ben de yatıyorum artık, herkese iyi geceleeeer

görmedim ki beeen :26:

ne oldu bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Yeni geldim gördüm ereescim hayırdır noldu

Ben kastamonudayken bana dedi ki datca da bir yer varmis agac evlerde kaliyormussun hem cok guzelmis hem cok uygunmus gidelim mi dedi gidelim dedim bende :)
Bugun aradiginda oranin adini verdi arkadasindan kartini almis oranin bak bakalim nasilmis fotolara falan dedi baktim bende telde konusurken ona tarif ettim falan ayarlayabilirsek gidelim dedi tamaaaam dedim bende :)
Gidelim dedi teklif etti ve ayarlamaya calisacak ya gidemesek bile bunlari yapmasinin mutlulugu bana yeteer :)

insallah o günler gelsin hayırlısıyla en kısa zamanda

Asil ben tesekkur ederim canim bu guzel dualarin icin Amin diyorumm hepimizin askerleri sag salim sevdiklerine ailelerine kavussun ins :)

Gelir canim benim gelir suan cok zor biliyorum ama bizde gectik ayni yollrdan bi bakiyosun ki 40 lara gelmissin

oyyyyyyyşşşşşşşş ne güzel inşallah gidersiniz canımmmmm

ayyyyy çok romantik ve ince bir davranışş tebrik ettim enişteyi

günaydın kızlarrrr

günaydınnnn

:126::126::126::126:

selam yarenler
nasılsınız bugün yeni gelişmeler var mı ? ben hala benimkinden haber alamadım maalesef..
görevi belli olmuş mudur, memnun mudur, ne haldedir bilmiyorum ,düşünmicem desem de olmuyor

selam yarenler
nasılsınız bugün yeni gelişmeler var mı ? ben hala benimkinden haber alamadım maalesef..
görevi belli olmuş mudur, memnun mudur, ne haldedir bilmiyorum ,düşünmicem desem de olmuyor

seninkinin ustalığı da aynı yer deği mi? başka yere gitmediyse sen ara birliğini :26:

neresiymiş adı neymiş ne kadarmış ayrıntıları bildirirsin belkim bizde giderissssssss
Aayy insalah

ayyyyy çok romantik ve ince bir davranışş tebrik ettim enişteyi

günaydınnnn

:126::126::126::126:

Aslinda odunun onde gidenidir ama bazen boyle cikislar yapiyor
Mesela isikli kastamonu evleri vardi aldik onlardan sonra daha iyilerini gorduk bana dediki bak bunlar daha guzelmis bunlardan alalim EVİMİZE koyariz dediiiii almayi unuttuk ama olsun demesi yeteeeeeeeeeerrrrrr

Offf arkadaşlar offf geçmiyor günleeeerrrr 50:

yok yok benimkinden odun değildir kimse olamazzzz olabilemezzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…