- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Kızlar cvp vermek istiyorum yalnız net izin vermiyor oyf deli edecek bu tel beni. .. yüklenmiyor yahu sayfa kusura bakmayın iyi geceler tatlı rüyalar herkese yarın pcden devam ederim
Ne guzel canim insallah yakalanmaz devam edersiniz
görmedim ki beeen :26:
ne oldu bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Yeni geldim gördüm ereescim hayırdır noldu
Rabbimm asker yolu bekleyen herkese sabır versin bütün askerlerimize güç kuvvet versin , yardımcısı olsun , sizede çok teşekkür ederim bizim topiğe gelip destek verdiğiniz için rabbim sizide askerinize sağsalim kavuştursun inşallahh
insallah o günler gelsin hayırlısıyla en kısa zamanda
Ben kastamonudayken bana dedi ki datca da bir yer varmis agac evlerde kaliyormussun hem cok guzelmis hem cok uygunmus gidelim mi dedi gidelim dedim bende :)
Bugun aradiginda oranin adini verdi arkadasindan kartini almis oranin bak bakalim nasilmis fotolara falan dedi baktim bende telde konusurken ona tarif ettim falan ayarlayabilirsek gidelim dedi tamaaaam dedim bende :)
Gidelim dedi teklif etti ve ayarlamaya calisacak ya gidemesek bile bunlari yapmasinin mutlulugu bana yeteer :)
Gunaaaaaydiiiiiinngünaydın kızlarrrr
oyyyyyyyşşşşşşşş ne güzelinşallah gidersiniz canımmmmm
Ben kastamonudayken bana dedi ki datca da bir yer varmis agac evlerde kaliyormussun hem cok guzelmis hem cok uygunmus gidelim mi dedi gidelim dedim bende :)
Bugun aradiginda oranin adini verdi arkadasindan kartini almis oranin bak bakalim nasilmis fotolara falan dedi baktim bende telde konusurken ona tarif ettim falan ayarlayabilirsek gidelim dedi tamaaaam dedim bende :)
Gidelim dedi teklif etti ve ayarlamaya calisacak ya gidemesek bile bunlari yapmasinin mutlulugu bana yeteer :)
günaydın kızlarrrr
Gunaaaaaydiiiiiinn
Aaay insallaaah
selam yarenler
nasılsınız bugün yeni gelişmeler var mı ? ben hala benimkinden haber alamadım maalesef..
görevi belli olmuş mudur, memnun mudur, ne haldedir bilmiyorum ,düşünmicem desem de olmuyor
seninkinin ustalığı da aynı yer deği mi? başka yere gitmediyse sen ara birliğini :26:
evet aynı yerde istanbul/metris güya santrale çağırmıyolarmış ararım dedim de.. çağırırlar dimi?
çağırırlar tabiki neden çağırmasınlaaaar :102:
Aayy insalah
neresiymiş adı neymiş ne kadarmış ayrıntıları bildirirsin belkim bizde giderissssssss
ayyyyy çok romantik ve ince bir davranışştebrik ettim enişteyi
günaydınnnn
:126::126::126::126:
Offf arkadaşlar offf geçmiyor günleeeerrrr50:
Aayy insalah
Aslinda odunun onde gidenidir ama bazen boyle cikislar yapiyor
Mesela isikli kastamonu evleri vardi aldik onlardan sonra daha iyilerini gorduk bana dediki bak bunlar daha guzelmis bunlardan alalim EVİMİZE koyariz dediiiii almayi unuttuk ama olsun demesi yeteeeeeeeeeerrrrrr
Arkadaslar bisey sorsam ARGAN yagi kullanan varmı aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?