- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
konuşmuyon jkiiiiii
İçim içime sığmıyor dedim kimse ne oldu demedi hevesim kursağımda kaldı
İçim içime sığmıyor dedim kimse ne oldu demedi hevesim kursağımda kaldı
merhabaaaaaaa
slm arkadaslar benim esimde acemisini amasya merkezde yapti yemin torenine gittim kaldm yaninda esim bugun usta birligi van a gecti ama ben cok ozluyorm sadece paylasmak istedim gecmiyo bir turlu gunler
:-(
slm arkadaslar benim esimde acemisini amasya merkezde yapti yemin torenine gittim kaldm yaninda esim bugun usta birligi van a gecti ama ben cok ozluyorm sadece paylasmak istedim gecmiyo bir turlu gunler
:-(
Nasılsın bu akşam canım?
Bu arada merhabalar yarencikler
A.selam canım hosgeldin Allah sabır güç kuvvet versin. Bende bir buçuk günü sevgilim le geçirdim görünce yine bağlanıyorsun ayrılık bi kez daha zorluyor. Oyff
Allah kavuştursun, size sabır, ona güç kuvvet
Aminn insALLAH.
Sevindim canım[
iyiyimmm, ikna etti beni paşam
Nasılsıniz kızlaaar
Iyiyim canım. Kayinvalidemler gelmisti onlari gorunce mutlu oluyorum sevdigimin parçalarıİyi olmaya çalışıyorum canım burda en gıcık en uyuz asker sevgili benimki onun için iyiyim işte nasıl olayımsen nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum canım burda en gıcık en uyuz asker sevgili benimki onun için iyiyim işte nasıl olayımsen nasılsın
Iyiyim canım. Kayinvalidemler gelmisti onlari gorunce mutlu oluyorum sevdigimin parçaları
Allah allah zormus buda uzulme sen yine de biliyorsun huyunu alışmışsin dir illakiSenin adına sevindim canım
Benimki dedim ya gıcık işte aramızda bir sorun yok maddiyat yüzünden evlilik olmaz diyo ama bir yandan da bırakmıyor askere gidince aramiycam dedi aradı günler sonra 5 güne bi falan seyrek yani yanına gitmemi önce istemedi sonra istedi dönerken yine aramayacagini söyledi bi yolculuğu sormak için aradı işte iki gün önce daha yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?