354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

slm arkadaslar benim esimde acemisini amasya merkezde yapti yemin torenine gittim kaldm yaninda esim bugun usta birligi van a gecti ama ben cok ozluyorm sadece paylasmak istedim gecmiyo bir turlu gunler
:-(

slm arkadaslar benim esimde acemisini amasya merkezde yapti yemin torenine gittim kaldm yaninda esim bugun usta birligi van a gecti ama ben cok ozluyorm sadece paylasmak istedim gecmiyo bir turlu gunler
:-(

A.selam canım hosgeldin Allah sabır güç kuvvet versin. Bende bir buçuk günü sevgilim le geçirdim görünce yine bağlanıyorsun ayrılık bi kez daha zorluyor. Oyff

A.selam canım hosgeldin Allah sabır güç kuvvet versin. Bende bir buçuk günü sevgilim le geçirdim görünce yine bağlanıyorsun ayrılık bi kez daha zorluyor. Oyff

Amin herkesinkini hayirli bi sekilde kavustursn Rabbim cok zormus ya icim aciyo resmen bide dogu ya insan daha hassas oluyor kesinlikle ben nerdeyse gelene kadar agladm :-(

Iyiyim canım. Kayinvalidemler gelmisti onlari gorunce mutlu oluyorum sevdigimin parçaları

Senin adına sevindim canım

Benimki dedim ya gıcık işte aramızda bir sorun yok maddiyat yüzünden evlilik olmaz diyo ama bir yandan da bırakmıyor askere gidince aramiycam dedi aradı günler sonra 5 güne bi falan seyrek yani yanına gitmemi önce istemedi sonra istedi dönerken yine aramayacagini söyledi bi yolculuğu sormak için aradı işte iki gün önce daha yok

Allah allah zormus buda uzulme sen yine de biliyorsun huyunu alışmışsin dir illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…