354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selam yarenler
nasılsınız bugün yeni gelişmeler var mı ? ben hala benimkinden haber alamadım maalesef..
görevi belli olmuş mudur, memnun mudur, ne haldedir bilmiyorum ,düşünmicem desem de olmuyor

selaaammm bende haber alamadım hala beklemedeyım ıyıdırler mrak etme

Ya kizlar kk nin mobil uygulamasi cikmis ama alintilama yapamiyorum poof onu neden koymazlarki

Sent from my Discovery using Kadınlar Kulübü mobile app

evet aynı yerde istanbul/metris güya santrale çağırmıyolarmış ararım dedim de.. çağırırlar dimi?

Canım benimkininde ustalığı aynı yerdeydi acemiikteki numarayla ararsan ulaşamazsın dedi farklı bir numara verdi yan bölüğe geçtiği için sen yinede dene şansını ulaşabilirsin belki

Canım benimkininde ustalığı aynı yerdeydi acemiikteki numarayla ararsan ulaşamazsın dedi farklı bir numara verdi yan bölüğe geçtiği için sen yinede dene şansını ulaşabilirsin belki

acemilikte ankesörlüden aradığı numaradan arıyodum canım santral numarası var onu hiç aramadım denerim şansımı, önce onun araması gerek

Hyr Tatlım uzun dönem çıktı ona işte 8 ay oldu 4 ay kaldıı (

NApim canım geçmiyo zaman çok özlüyorummm onuu

anlıyorum canım ya ahh hepimizin yarası bir

Ulan neden mobil uygulamayla konuya yazinca telefonun modelini otomatik ekliyor

dikkat etmemiştim öylemi yapıyomuş tirbiyesizzzzzz

acemilikte ankesörlüden aradığı numaradan arıyodum canım santral numarası var onu hiç aramadım denerim şansımı, önce onun araması gerek

Seninkini toplaşıp vuracağız zaten İnşallah düzelir canım anlar kıymetini benimkine arkadaşları sevgilisi terk edenler başkasıyla nişanlananlar anlatmış sabah 7 de aramış iyiki sensin diyordu aşka gelmiş inşallah seninkinede anlatırlar bir şeylerde dank eder kafasına

selam kızlar nasılsınız askerlerinizle görüştünüz mü ben bugün aramıycam gün aşırı arıycam hergün arama dedi artık yarın duyarım sesini azıcık özlesin hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…