Allah allah zormus buda uzulme sen yine de biliyorsun huyunu alışmışsin dir illaki
Sevindim canımda ne konuda ikna etti bişey mi kaçırdım ben
Senin adına sevindim canım
Benimki dedim ya gıcık işte aramızda bir sorun yok maddiyat yüzünden evlilik olmaz diyo ama bir yandan da bırakmıyor askere gidince aramiycam dedi aradı günler sonra 5 güne bi falan seyrek yani yanına gitmemi önce istemedi sonra istedi dönerken yine aramayacagini söyledi bi yolculuğu sormak için aradı işte iki gün önce daha yok
Sen cok cok dua et canim evlilik maddiyatla olmuyor ki nasip işi
Hadi gözün aydın gamzeli tripler bitti sıkıntı gittipazartesi akşamı, geliboluya varınca, önce beni değil de ablasını aradı diye, baya canım sıkkındı ve tripteydim 2 gündür
neden önce ablasını aradığına dair ikna etti
Hadi gözün aydın gamzeli tripler bitti sıkıntı gitti
Haklısın canim askerden sonra düzelir belki asker yola getiriyor erkekleriÖyle de işte beni gıcık etmekten zevk duyunca böyle davranıyor üzülüyorum elimde değil bekliyorum
aynen aynen, tabi bi de hasta olduğunu ve yatak izninde olduğunu öğrenmem de etkili oldu başının etini yemekten vazgeçme konusunda
pazartesi akşamı, geliboluya varınca, önce beni değil de ablasını aradı diye, baya canım sıkkındı ve tripteydim 2 gündür
neden önce ablasını aradığına dair ikna etti
Güya evlenmicek peeehh
ne gıcık yahu seninki de öyleee, herkes maddi yönden dört dörtlük olunca mı evleniyor sanki? ya da bu çocuk maddiyat deyip ömür boyu kimseyle evlenmeyecek mi?
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ha Onu bbiliyorum ben de başka bir şey sandım. Sevindim rahatladın o zaman; )
Haklısın canim askerden sonra düzelir belki asker yola getiriyor erkekleri
herseyde bir hayır vardır ya...telefon kullanabiliyor yani
Güya evlenmicek peeehhya babası yok desteği birikimi yok onun için
Amin gamzelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Acemilik hiç değiştirmedi ustalık için de umutsuzum benimki değişmez ama inşallah dediğin gibi olur canım
konuşmalar anesörlüden, mesajlaşmalar cepten
Şafaklarımız attııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?