354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Maşallah maşallah :)bizde uzun konuşuyoruz artık ama bugün tartıştık. Bu aile meseleleri yüzünden bozuşacam fena halde onunla

bakıyom hemeeeen :18:

Iyi gozun aydın. .çarşı izininde mi gideceksiniz oraya

Lunam argan yağını hergun sürüyormuydun

canım ben genelde saçıma fön çekeceksem falan sürüyordum o da çok fazla değil :) Çok yıkarım ben saçlarımı o yüzden çok kuru kuaför tavsiye etmişti. zararının dokunacağını sanmıyorum duştan çıkınca sür bence besliyor saçı çünkü

Tamam canım

Iyi gozun aydın. .çarşı izininde mi gideceksiniz oraya

Hayııır benimkinin ustalığı Şırnakta
15 martta geçicekler Şırnağa ve çarşı izni falan yok 4.5 ay hapis gibi olacak resmen
Bu bahsedilen datça mevzusu yaza düşünüldü

İyi Akşamlar canlar nabersinizzzz

Vakit geçmiyor yahu ne yapsak ki...

Benim en yakın arkadaşım gelecek doğumgünümde yalnız kalmayayım diye hemde eskişehiri gezme amaçlı
Onun bahanesiyle dolabımı çekmecelerimi düzlüyorum yarında temizlik yapacağım
Git dolaplarını çekmecelerini düzenle dağınıksa

Hayııır benimkinin ustalığı Şırnakta
15 martta geçicekler Şırnağa ve çarşı izni falan yok 4.5 ay hapis gibi olacak resmen
Bu bahsedilen datça mevzusu yaza düşünüldü

Hmmm anladım canım e insallah olur

Hay o aile meseleleri varya.
Yerin dibine girsinler.Ben o meseleleri daha şimdiden yaşıyorum sen yine nişanlısın

:26:

Çok sinirim bozuldu. Körü körüne savunuyor ailesini ya(ailesi tabi yanlarında olacak ama benim ağzımdan çıkan lafa kıymet vermediğini açık açık gördüm bugün) diyorum böyle böyle diyorsunda beni ve ailemi ne konuma soktuğunun farkında mısın? Cevabı Sen farkında mısın diyor bana. Ufffffffffffffff neyse

hişşş bu arada erees gözlüğümü sen mi çaldın itiraf et bak fazla dövmeyeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…