Evet ya bizimkiler daha güzel
Aradı benimki çok şükür 22 dakika konuştuk konuşacak bir şey bulamıyoz artık
Aradın mı datçadaki yeri dedi yoo aramadım arayayım mı dedim ara dedi bi sor bakalım dedi
Yeniden sevindirik olduuuuuuuuuuuum
aaaaaa o nerden çıktı öyleeeeo mu dedi hergün arama diyee ben bugün sabah ve akşamüstü konuştum bi de gece arayacaak
şimdi yeni teslim oldular ya tatlım kıbrıs sınırda toplasan 40 - 50 kişiyiz burda diyo hergün konuşmak isterim ama santraldekilerde bana mı çalışcak diyo dün konuşmuştum bi de yarın arıycaktım ama dayanamadı az önce aradıı tosbaa
Ya kızlar sevgili kitabı . com da en büyük asker bizim asker diye kitap varmış ben onu görmemiştim
Bizim yaptığımız daha güzel değil mi değil mi değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi baksanıza:26:
Hay o aile meseleleri varya.Maşallah maşallah :)bizde uzun konuşuyoruz artık ama bugün tartıştık. Bu aile meseleleri yüzünden bozuşacam fena halde onunla
bakıyom hemeeeen :18:
aaaaaa o nerden çıktı öyleeeeo mu dedi hergün arama diyee ben bugün sabah ve akşamüstü konuştum bi de gece arayacaak
şimdi yeni teslim oldular ya tatlım kıbrıs sınırda toplasan 40 - 50 kişiyiz burda diyo hergün konuşmak isterim ama santraldekilerde bana mı çalışcak diyo dün konuşmuştum bi de yarın arıycaktım ama dayanamadı az önce aradıı tosbaa
Maşallah canim bizimkinin oldugu karakolda telefonlar kesilmis gunde 3dk anca konuşuyoruz birinin telefonundaninşallah benimkide soyle uzun uzun konusabilir benle
Evet ya bizimkiler daha güzel
Aradı benimki çok şükür 22 dakika konuştuk konuşacak bir şey bulamıyoz artık
Aradın mı datçadaki yeri dedi yoo aramadım arayayım mı dedim ara dedi bi sor bakalım dedi
Yeniden sevindirik olduuuuuuuuuuuum
Maşallah canim bizimkinin oldugu karakolda telefonlar kesilmis gunde 3dk anca konuşuyoruz birinin telefonundaninşallah benimkide soyle uzun uzun konusabilir benle
yok tatlım nerdeee bizde 4 dk cık en fazla 10 dk konuşabiliyoruz . 10 güne kadar bizimkilerde sınır karokollarına dağıtılacakmış valla usta birliği zor geçecek bizim acemiliğimiz daha iyiydi ne yapalım buna da şükür
yok canım yıkanmıyor kalıyor öyle :)
yok tatlım nerdeee bizde 4 dk cık en fazla 10 dk konuşabiliyoruz . 10 güne kadar bizimkilerde sınır karokollarına dağıtılacakmış valla usta birliği zor geçecek bizim acemiliğimiz daha iyiydi ne yapalım buna da şükür
Anlamadim valla tatlım ya bu isi napalim huzurlu olsunlar ve sag saglim kosa kosa bize donsunlerde gunde bir konusalim . Yine sukurler olsun tabi
Anlamadim valla tatlım ya bu isi napalim huzurlu olsunlar ve sag saglim kosa kosa bize donsunlerde gunde bir konusalim . Yine sukurler olsun tabi
inşallah canımm yaa hepimizin tek isteği bu zaten Rabbim yardımcıları olsun . soruyorum bugün ne yaptın nasılsın diye iyiyim sabah bulaşık yıkadım akşamda tuvalet yıkadım gayet iyiyim diyoo kuzuum benim yaa
Lunam argan yağını hergun sürüyormuydun
inşallah canımm yaa hepimizin tek isteği bu zaten Rabbim yardımcıları olsun . soruyorum bugün ne yaptın nasılsın diye iyiyim sabah bulaşık yıkadım akşamda tuvalet yıkadım gayet iyiyim diyoo kuzuum benim yaa
Amin canımmm hepsinin de hepimizinde yardimcisi olsun rabbim... kiyamam ya ben ne yaptığını bile soramadim o kadar kisa ve kesik konusuldu zaten bi gribini sorabildim. insallah su bi iki haftadan sonra falan rahat biyerlere gelirler...
canım ben genelde saçıma fön çekeceksem falan sürüyordum o da çok fazla değil :) Çok yıkarım ben saçlarımı o yüzden çok kuru kuaför tavsiye etmişti. zararının dokunacağını sanmıyorum duştan çıkınca sür bence besliyor saçı çünkü
Iyi gozun aydın. .çarşı izininde mi gideceksiniz oraya
Amin canımmm hepsinin de hepimizinde yardimcisi olsun rabbim... kiyamam ya ben ne yaptığını bile soramadim o kadar kisa ve kesik konusuldu zaten bi gribini sorabildim. insallah su bi iki haftadan sonra falan rahat biyerlere gelirler...
amin canım insan sesini duyunca bi tuhaf bi kötü oluyo zaten bi sürü şey söylemek istiyosun ama hiç bişi aklına gelmiyo donup kalıyosun öle
İyi Akşamlar canlarnabersinizzzz
Vakit geçmiyor yahu ne yapsak ki...
İyi Akşamlar canlarnabersinizzzz
Vakit geçmiyor yahu ne yapsak ki...
Hayııır benimkinin ustalığı Şırnakta
15 martta geçicekler Şırnağa ve çarşı izni falan yok 4.5 ay hapis gibi olacak resmen
Bu bahsedilen datça mevzusu yaza düşünüldü
Hay o aile meseleleri varya.
Yerin dibine girsinler.Ben o meseleleri daha şimdiden yaşıyorum sen yine nişanlısın
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?