354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

canım stres yapma artık bak hasta ettin kendini
hemencecik geçer inşallah

aa öğrenmiş oldum kpss hazırlık falan deyince bende üni sonrasa diye düşünüp yaşını büyütmüşüm :)
huyyyyyyy espri yapmaya çalıştım ya hu yanlış anlaşılma olmasın 25.5 um
omzumda aşkımm aşkım deyip duruyor o da çok memnun olmuş

Luna 19 yaşında mıymış? Eheh yaşasın ilk kez en küçük ben değilim

nayırrr o ben değilim şaka şey ettimm

Sevindim canım zaten siz yanyanayken sıkıntı pek yaşamıyorsunuz :) benimkide telefon soktu bugun mesajlaşabiliyoruz artık benimde ağzım kulaklarımda

Evet uzaklık bizi çok yıprattı malesef Ohh maşalllah maşallah aman yakalatmayın biz bi iki ay askıya aldık o işi

Son düzenleme:
Yalnız değilsin senin gibi bir çok kişi sevdiğini, eşini, kardeşini, oğlunu gönderiyor.. bitecek gidecek inşallah kuzum..

Tabi ki yalnız değilim kuzum bak topiğimde bir sürü kişiyiz
Ama işte hep yan yana olunca zor geliyor ondan ayrılmak. 5 Hafta göremeyeceğim ya onu düşünüyorum ben

Tabi ki yalnız değilim kuzum bak topiğimde bir sürü kişiyiz
Ama işte hep yan yana olunca zor geliyor ondan ayrılmak. 5 Hafta göremeyeceğim ya onu düşünüyorum ben

Alışırsın bir süre sonra ya 5 hafta geçecek illaki geçecek yani
okulun filan var hiç değilse öyle oyalanırsın

çok şık ve zarif dediğin gibisin

teşekkür ederiiiim :78:

Benimde bu tur bi elbisem var gümüş rengi onu giyeyim o zaman

bence gayet şık ve yerinde olur

ben pek iyi değilim iş yeri çok stresli bu hafta yalnız çalışıyorum birde

ne iş yapıyosun bilmiyorum ama, tek olunca zorlanmışsındır tabi, bütün yük sana kalmış

selam kızlarr

miss resimdeki senmisinnn

iviiiit benimmmmm :78:

geçmiş olsuuuuun, ama bu kadar stres yapma kendinee lütfeeen, askerinin aklı sende kalmasın giderken.

Yeni kurabiyelerimi gördünüz müüü?
http://kurabiyella.blogspot.com.tr/2014/03/dogum-gunu-surprizi.html

ba-yıl-dımmm

:114:

Selamın Aleyküm komşular

selaaaaaaam

İyiyim güzelim bugün uyuzum yelkenleri suya indirdi beni görünce :)) seviyor beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oooooo, askeriyeye gidilmişş, seni hınzır seniiii

Sevindim canım zaten siz yanyanayken sıkıntı pek yaşamıyorsunuz :) benimkide telefon soktu bugun mesajlaşabiliyoruz artık benimde ağzım kulaklarımda

ohh ohhh, sizin de gözünüz aydın mesajlaşabilmek çok güzel değil mi gerçekten

huyyyyyyy espri yapmaya çalıştım ya hu yanlış anlaşılma olmasın 25.5 um

nayırrr o ben değilim şaka şey ettimm

Şüpheye düşüyorum burada ya e diyorum bu kız erees e kucuk dıyordu alahallah diye neyseki doğruyu öğrenmiş olduk

Evet uzaklık bizi çok yıprattı malesef Ohh maşalllah maşallah aman yakalatmayın biz bi iki ay askıya aldık o işi

ay inşallah yakaltmayız bakalım inşallah :)izmit merkezdemi askerin canım

askerim aradı kızlarr ben yatıyorum dedii çok yorulmuş bugün bi sürü bi sürü bulaşık yıkadım diyoo kıyamam yaa

Geçecek!
İnşallah çok oyalanırım da pek anlamam nasıl geçtiğini

gündüz zaten okulda arkadaşlarınla geçer anlamazsın, akşamları da burda bizimle takılırsan kafan dağılır gene anlamazsın, geçer yani özetle çabucaaak

ay inşallah yakaltmayız bakalım inşallah :)izmit merkezdemi askerin canım

ayyy aman dikkat etsin :18: beşiktepede her yerde çekmiyordu bi de telefon, inşallah o sıkıntı yaratmaz

Çok teşekkür ederimm

paşa beyde hepinizi selamlıyr kıslar çok beğendim pek beceriklisin maşalalh canım

Teşekkür ederimm
Paşayı öp benim için

askerliği bitirenler sanki o günleri hiç yaşamamış gibi hissediyorlarmış :)
siz de öyle hissedeceksiniz :)

İnşallah kuzum bi atlatalım da hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…