354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Benim soruma cevap veren olmadı ya laa

Canım pek bilgim olmadığı için yanlış yönledirmeyeyim diye yazmadım :44: Santral nasıl oluyor işleyiş nasıll pek fikrim yok anonslamı cagırıyorlar falan bilemedim ben koğuşunun orda ankesörlü var aradığımda nöbetçi açıyor oradaysa sesleniyor oda geliyor ama santralden nasıl olur ne biiter bilmiyorum :/ He seninkine ulaşmıyorsan o bilgi vermiyorsa eğer ara santraldekine sor böyl böyle diye cevap verirler

sonunda bi cvp aldım Allahımmmmmm tşkler akaycacım

ben ilk kez arayacağım tek isim vermem yeterli olur mu acaba , bilgi vermiyor evet santral numarasını da kendim buldum ama hiç aramadım henüz , ne diyeceğimide bilmiyorum :44:

Canım söyle arayıp bölük tabur bilmiyorum ad soyadını biliyorum su saatlerde hamamda oluyor ne saatlerde arasam uygun olurlar falan diye sor öğren senin askerin nerdeydi istanbul bayrampaşadamı inşallah oradadır ?

Son düzenleme:

heyecan yapıyorum sanki nolcaksa sağol canım desteğin için

yok metrisTe atışalanı esenler diye geçiyor

heyecan yapıyorum sanki nolcaksa sağol canım desteğin için

yok metrisTe atışalanı esenler diye geçiyor

Yapma canım boşver ordakiler de bizimkiler gibi asker halden anlarlar ben bi ara aradım yoktu orada odasına kadar söyledim sen içini ferah tut bulup getirirz bacım dedi buldu sağolsun yani diyeceğim o ki ara bilgi al hiç çekinme heyecan yapma bayrampaşa da yakın arkadaşım vardıda ayarlardık diye demiştim neyse artık sen arar öğrenirsin

Son düzenleme:

dimi yaaaaaaa

ayy sağolasın canım düşünmen yeter halledicem artık arayacağım birazdan

İlk maaşını aldım diye mesaj atmış askerim 36 TL canımm benim ya sizinkiler almışmı kızlar aynı ücretmi ?

Tamam canım inşallah konuşursun haberdar et :)

Santralden ulaşamadım komutana bağlıyorlarmis aradığı ankesörlüleri aradım tanımayan biri çıktı adını bile anlamadı kaç kere tekrar ettim bulursam söylerim size döner dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…