Taaa cuma günü aramıştı bende onu aramak istedim ama olmadı
evet veriyor ücret iline göre değişiyor doğu bölgesi daha yüksek alıyor falan...Öyle veriyor mu devlet herkese
Santralden ulaşamadım komutana bağlıyorlarmisaradığı ankesörlüleri aradım tanımayan biri çıktı adını bile anlamadı kaç kere tekrar ettim bulursam söylerim size döner dedi
evet veriyor ücret iline göre değişiyor doğu bölgesi daha yüksek alıyor falan...
hadi yaa 7bucuk gibi yemek bitmiş olur sanırım bir daha denersin aradığı ankesörlüden belki tanıyan çıkar :/ ay allahım seninkini metrise gidip kafasına kafasına vurucam şu kızın kıymetini bil diye
Aradığı numarayı tekrar ara illaki bi tanıyan cikar yaa. Ama sen onun huyunu da iyi bilirsin belki istemez aramanı o zaman bisey diyemem
Vur vur iyi vur bilmedi bilmeyecekte kiymetimi sevgimi aşkımı pis uyuzevet veriyor ücret iline göre değişiyor doğu bölgesi daha yüksek alıyor falan...
hadi yaa 7bucuk gibi yemek bitmiş olur sanırım bir daha denersin aradığı ankesörlüden belki tanıyan çıkar :/ ay allahım seninkini metrise gidip kafasına kafasına vurucam şu kızın kıymetini bil diye
İlk maaşını aldım diye mesaj atmış askerim 36 TL canımm benim yasizinkiler almışmı kızlar aynı ücretmi ?
Santralden ulaşamadım komutana bağlıyorlarmisaradığı ankesörlüleri aradım tanımayan biri çıktı adını bile anlamadı kaç kere tekrar ettim bulursam söylerim size döner dedi
Vur vur iyi vur bilmedi bilmeyecekte kiymetimi sevgimi aşkımı pis uyuz
anaaam o neeee
ben de akaycaya katılcam, burdan beraber gidip dövelim mi senin askeriii
Huyuna başlarım onunbişey demeye hakkı yok şansımı deniycem tabur bölük bir şey bilmiyorum ki
Vur vur iyi vur bilmedi bilmeyecekte kiymetimi sevgimi aşkımı pis uyuz[/QUO
Tamam canim seni aradığı numaradan ara bulursun
Valla ya bende gelirim sıra dayağı na cekelim belki akillanirKıyamam ya inşallah tanıyan bir çıkar :/
Haha benimkiyle dalga geçtim bende dikkatli kullan savurgan olma ay sonunu denk getir diye
bencede bu böyle olmaz :)
Gidin basın metrisi dövün sonrada bana alın gelinanaaam o neeee
ben de akaycaya katılcam, burdan beraber gidip dövelim mi senin askeriii
Valla ya bende gelirim sıra dayağı na cekelim belki akillanir
Gidin basın metrisi dövün sonrada bana alın gelin
o bir asker düğmesii 6 aydan başlar bunu unutmuşum bakgencecik yaşımızda içeri tıktıracak bizi aaa aaa
Valla mı aboo :)))
Cesaretli olun yarenlerim kikiki
Ben bi daha deneyim şansımı:18:
selamun aleykümm hatunlar
Yemektedirler canım belki şimdi
Gidin basın metrisi dövün sonrada bana alın gelin
o bir asker düğmesii 6 aydan başlar bunu unutmuşum bakgencecik yaşımızda içeri tıktıracak bizi aaa aaa
selamun aleykümm hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?