354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Öyle veriyor mu devlet herkese
evet veriyor ücret iline göre değişiyor doğu bölgesi daha yüksek alıyor falan...

Santralden ulaşamadım komutana bağlıyorlarmis aradığı ankesörlüleri aradım tanımayan biri çıktı adını bile anlamadı kaç kere tekrar ettim bulursam söylerim size döner dedi

hadi yaa 7bucuk gibi yemek bitmiş olur sanırım bir daha denersin aradığı ankesörlüden belki tanıyan çıkar :/ ay allahım seninkini metrise gidip kafasına kafasına vurucam şu kızın kıymetini bil diye

Vay be devlete bak

Aradığı numarayı tekrar ara illaki bi tanıyan cikar yaa. Ama sen onun huyunu da iyi bilirsin belki istemez aramanı o zaman bisey diyemem

Huyuna başlarım onun bişey demeye hakkı yok şansımı deniycem tabur bölük bir şey bilmiyorum ki
Vur vur iyi vur bilmedi bilmeyecekte kiymetimi sevgimi aşkımı pis uyuz

İlk maaşını aldım diye mesaj atmış askerim 36 TL canımm benim ya sizinkiler almışmı kızlar aynı ücretmi ?

anaaam o neeee

Santralden ulaşamadım komutana bağlıyorlarmis aradığı ankesörlüleri aradım tanımayan biri çıktı adını bile anlamadı kaç kere tekrar ettim bulursam söylerim size döner dedi

ben de akaycaya katılcam, burdan beraber gidip dövelim mi senin askeriii

Son düzenleme:
Valla mı aboo :)))
Cesaretli olun yarenlerim kikiki

bu arada ben askerimle dalga geçerdim iyi davran kamuyum ben devletim ben düğmem altı ay ona göre diye şimdide o bana yapıyor varmı öyle bir şey bilmiyorum emin değilim yani yanlış bilgi vermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…