- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.367
- 658
Beni neler neler meşgul ediyor ben öyle davranmıyorum ama o niye anlamıyor beni. O askere gidecekse ben bekleyeceğim onu, okulum var, kpss-yds-ales üçlüsü var gireceğim sınavlar. Dersane olduğu günler okul da var full geçiyor günüm. Bu tempoda yoruluyorum boğazımda yaralar var yemek yiyemiyorum. Ama o kendi derdine düşüyor öyle mi. Ben mi bencilim yoksa o mu bilemedim.
Beni neler neler meşgul ediyor ben öyle davranmıyorum ama o niye anlamıyor beni. O askere gidecekse ben bekleyeceğim onu, okulum var, kpss-yds-ales üçlüsü var gireceğim sınavlar. Dersane olduğu günler okul da var full geçiyor günüm. Bu tempoda yoruluyorum boğazımda yaralar var yemek yiyemiyorum. Ama o kendi derdine düşüyor öyle mi. Ben mi bencilim yoksa o mu bilemedim.
işteee en çok bu mutluu ediyoo beniii aşkımıza askerlik bittiğinde kadlığımız yerden devam edicek olmamızz :)
Resmen depresyona girmişti korkuyordum artık ruhsal hastalık olacak diye
Yaa aynen az once askerim de onu dedi geldikten sonra cok daha farklı olacak hersey artık engel kalmayacak yuppiiiiiiiiii
güzel günleri düşünmekte fayda varkiii bencede =) herşey güzel olacakk
Çok kırıyor
Inşallah yeterki safaklar bitsin güneş bize doğsun
asker gidecek geri geleceeekk:) ay inşallah birgün gelecek birgün kalacakD ay gene saçmalamayya başaladım ben sevgililiyle konuşamamanın yan etkileri bunllarr hep ondan
canım bak sen en azından yaşadığın sıkıntıların farkındasınn elinden geleni yapmaya çalışıyosunn okul falan filan.. ama o nasıl bir ortamla karşılaşacağını nerler yapacağını seni arayıp arayamayacağını döndğğünde neler olacağını bi ton biişiyi düşünüoyo bu bakımdan iyi davran sonra gidince üzülürsün
Canım benim muti biz kadinlar daha güçlüyüz daha iyi kalkariz sıkıntıların altından.onların hep ilgiye ihtiyacı vardir helede boyle zamanda benim bitanemde son günler cok bunaldi sessizlesti niye böylesin benden mi bunaldin deyince asla diyordu elimde degil düşünmeden yapamiyorum düşününcede boyle oluyor .ne yapalım canım yine is sana dusuyor5 malesef pış pışlamak sana düşüyor bu gunler gececek ama bunu bil
Canım askerlik ile ilgili bir şey söylememeye çalış onunla ilgili konuşmameyi dene istersen bi. Ben sürekli yemeklerin nasıl olduğunu anlatıp güldürürdüm işte domatesi bütün verecekler salatayı küt diye ortadan kırıp verecekler kahvaltıda yok öyle doğranmış şeyler kalıp peynire alış gitmeden şöyle böyle falan diye anlatırdım şükür ki o pskilojiye girmedi askerim benim ama genelde girerler üzme kendini üzerine çok düşme sende sen gidersen ben ne yapıcam şöyle böyle deyip zorlaştırmazsın döndüğünde nişan olacak sanırım ondan bahset ne bileyim askerliği çok sorun gibi göstermemeye çalış..
Normale dönmüyor çocuk, yalvardım artık ne olur kendine gel diye hala buz gibi
Geçince hesabını soracağım bu gözyaşlarımın
Askerlik olmak zorunda değil ki. Ne söylesem laf sokuyorum gibi algılıyor. Yarın yemeğe gideceklermiş birilerine. 'Hmm yarın da görüşmeyeceğiz yani, Ne zaman görüşürüz?' dedim gelen cevap 'Bilmiyorum'. Ben buna bozulurum. Bozuldum da. Bi güzel söz bekliyorum ya
Neymiş ben ona laf sokuyormuşum sanki onun elinde miymiş yemeğe gitmemek.
Gitsin alissin yine eski haline dönecek seni arayacak arayabildikce cook mutlu olacak sen dua et ki yerinde iyi arkadaslari olsun rahat olsun
İnşallaah
Yoksa çekeceğim var benim.
Askerlik olmak zorunda değil ki. Ne söylesem laf sokuyorum gibi algılıyor. Yarın yemeğe gideceklermiş birilerine. 'Hmm yarın da görüşmeyeceğiz yani, Ne zaman görüşürüz?' dedim gelen cevap 'Bilmiyorum'. Ben buna bozulurum. Bozuldum da. Bi güzel söz bekliyorum ya
Neymiş ben ona laf sokuyormuşum sanki onun elinde miymiş yemeğe gitmemek.
Şart 1 Kötü düşünmek yok tecrube ettik biz bunları canım. Bak biz sana destek olacağız inşallah daha iyi olursun belki
Ay kıyamam sana çok alıngan olmuş yüzyüze konuştuğunuzda eminim ki sorununuz kalmaz canım halledersin biraz daha sabret
İnşallah
Bi gitse artık yaa
Yüzyüze görüşebilirsek tabi. Başladı asker yemekleri sonu gelmez arık
mutii yaa yaşanıyo yani istesende istemesende normalde güleceği şeyleri söylesen bile güldüremiyosun bi türlüü yaşadık yanii en az üzüntüyle atlatmaya çalış askerlik muhabbeti etmemeye çalış ne kadar mümkün bilmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?