Farkindaa bile degil istemeden yapiyordurÇok kırıyor
bende dağıtıma gelidğinde korktum çok tuhaftıı içim bi gaip oldu hareketleri anormalleşmiş kendine özgüveni kalmamış gibiydi yazık ya ben bizden çok onlara üzülüorum bizden 2 kat mücadele veriolar
bende sinir olduyodum asker yemegine çağırmalarına bi ton vaktimizden çalındı gitti
Farkindaa bile degil istemeden yapiyordur
Hmmm yok benimkiyle yemin toreni haftasonunu beraber gecirdik ayniydi daha iyiydi falan gariplik sezmedim ben
Yarenler askerim 5 nisanda geliyooooor çook mutluyum sizinle paylasmak istedim mutluluğumu
Yüzyüze görüşebilirsek tabi. Başladı asker yemekleri sonu gelmez arık
gözünn aydın canımm
Haftaya perşembe yolcu
Ben daha hiç vakit geçirmemiş gibiyim. Bi telaş aldı beni. Her anım onunla geçsin istiyorum ama okul iş dersane yemekler, bizi bizden çalıyor
Umarım farkına varır...
Görüşürsünüz mutlaka güzelce konuşur halledersiniz canım o yemekler falanda bunaltmıştır bir de her yemekte asker muhabbeti ben askerdeyken böyle olmuştu şöyle olmuştu iyice bunaltır malesef ki şimdilik alttan almaktan başka çaren yok geçecek tabi canım bitecek zor zamanlar yine eskiye döner
ayhhh zorr ya ne diyimmm kiii çokça görüşmeye çalış bu yoğunlukta nasıl olur bilmiorumda Allah yardımcın olsunn .
Teşekkür ederimmm
Sağolun kızlar destekleriniz için. Gidip yatayım ben de. İyi geceler.
bu arada bitiyomu askerlik izne mi geliyor
Yok ya ne bitmesi yeni basladik acemilikten gelecek
Haftaya perşembe yolcu
Ben daha hiç vakit geçirmemiş gibiyim. Bi telaş aldı beni. Her anım onunla geçsin istiyorum ama okul iş dersane yemekler, bizi bizden çalıyor
Umarım farkına varır...
Günaydın hatunlar nasılsınızzzzzzzzz
Günaydın canım nasılsın
günaydınnn kızlarrr nasılsınız
Günaydın canım nasılsın
günaydınnn kızlarrr nasılsınız
çalışmaya çalışıyorum canım bişey istemiyoÇok şükür tatlımm iyimm ya sen
iyiyim çok şükür aklım askerimde
Günaydın canımm neşer yapıyorsunz bakim kızlarrr
çalışmaya çalışıyorum canım bişey istemiyo
Tatlımm sevindim senin adınaaaa
Bol bol hasret giderinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?