354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

mutttiim çok normal tekiler bunlaaar, benimki pek öyle gergin olmadı, bana çok çektirmedi sağolsun ama onun bile bazen yaptığı şeyler üzdü beni.. çok normal bunlar. evet üzülüyorsun kırılıyorsun biliyorum ama ne olur onun yerine koy kendini bi. belirsizliğe gidiyosun. üstelik arkanda sevgilini ve aileni, alışık olduğun tüm düzeni bırakarak...

oyyy kuzumm sizin baya zor geçmiş alışma süreciniz, kıyamaaaam

ahhh o yemeklerrr gitmeme gibi bir seçeneği asla yok, çünkü insanlar sadece "o"nun için veriyorlar o yemeği. benimkinin de son 1 haftası hep yemeklerde geçti, hem de 3 ayrı öğün kahvaltıda başka birinde, öğle yemeğnde başka birinde akşam yemeğinde başka birinde onun son haftasında biz zaten farklı şehirlerdeydik, göüşme imkanımız yoktu ama bu yemekler yüzünden doğru dürüst konuşup mesajlaşamadık bile

Yarenler askerim 5 nisanda geliyooooor çook mutluyum sizinle paylasmak istedim mutluluğumu

gözün aydııııııııın

Günaydın hatunlar nasılsınızzzzzzzzz

günaydınnn, iyiyim beeen, sen nasılsın kıdemli yaren

Teşekkür ederiiiiim

çoğu gitmiş azı kalmış sizin

Çok şükür canımm.Ama zaten alıştıydım ben.Benim erkek arkadaşım istanbulda oturuyo üniversite zamanında tanışmıştık.Üniversite bittikten sora gitmek zorunda kaldı ama sürekli görüşüyorduk tabi o geliyordu ben gidiyordumm

canım restorasyon firmasındayım türkiyede ilk 3 te olan bir firma kendi alanında muhasebede tekim diğer arkadaş izinde o yüzden yetişemiyorum

Sinre bi bunun için yazıyorum buraya bak:) beni de alsanıza oraya YARDIMA GELEYİM ya bak derecelerim Falan var

canım restorasyon firmasındayım türkiyede ilk 3 te olan bir firma kendi alanında muhasebede tekim diğer arkadaş izinde o yüzden yetişemiyorum

Benim sevdicegimle meslektassıniz :) o da muhasebeci, mali müşavir olmaya çalışıyor :)

Anladım canım Rabbim kolaylık versnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…