- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Asker triplerine girmiş bulunuyoruz biz de hayırlı olsun
Ne oluyor bu adama anlayamıyorum, önce soğuk davranmalar sonra alınmalar, alttan da alma gibi bi huyum yoktur ne yapacağımı şaşırdım bağırasım var yaa
Oturdum bu saatte ağlıyorum anlam veremiyorum hareketlerine bi aşkım canım cicim oluyor bi buz gibi oluyor
Söylemesi kolay değil.Biz yaşamadık mı sanıyorsun aynı şeyleri ? 24 ocaktan 4 şubata kadar burnumdan getirdi bu 10 gün boyunca bir şey yemedi zorla yediklerinin hepsini kustu hiç bir şey yapmadan sadece uzanıyordu.Deli gibi sadece yatıyordu yada oturuyordu.Ps3 aşığı adam 1 kere açıpta oyun oynamadı.Günde 342348 kere nasıl geçecek zaman ben orda napıcam diye sordu.Arkadaşlarımla komik birşeyler konuşup gülsem kızıyordu.Daha neler neler..
Normale dönmüyor çocuk, yalvardım artık ne olur kendine gel diye hala buz gibi
Geçince hesabını soracağım bu gözyaşlarımın
Askerlik olmak zorunda değil ki. Ne söylesem laf sokuyorum gibi algılıyor. Yarın yemeğe gideceklermiş birilerine. 'Hmm yarın da görüşmeyeceğiz yani, Ne zaman görüşürüz?' dedim gelen cevap 'Bilmiyorum'. Ben buna bozulurum. Bozuldum da. Bi güzel söz bekliyorum ya
Neymiş ben ona laf sokuyormuşum sanki onun elinde miymiş yemeğe gitmemek.
Yarenler askerim 5 nisanda geliyooooor çook mutluyum sizinle paylasmak istedim mutluluğumu
Günaydın hatunlar nasılsınızzzzzzzzz
mutttiim çok normal tekiler bunlaaar, benimki pek öyle gergin olmadı, bana çok çektirmedi sağolsun ama onun bile bazen yaptığı şeyler üzdü beni.. çok normal bunlar. evet üzülüyorsun kırılıyorsun biliyorum ama ne olur onun yerine koy kendini bi. belirsizliğe gidiyosun. üstelik arkanda sevgilini ve aileni, alışık olduğun tüm düzeni bırakarak...
oyyy kuzumm sizin baya zor geçmiş alışma süreciniz, kıyamaaaam
ahhh o yemeklerrrgitmeme gibi bir seçeneği asla yok, çünkü insanlar sadece "o"nun için veriyorlar o yemeği. benimkinin de son 1 haftası hep yemeklerde geçti, hem de 3 ayrı öğün kahvaltıda başka birinde, öğle yemeğnde başka birinde akşam yemeğinde başka birinde onun son haftasında biz zaten farklı şehirlerdeydik, göüşme imkanımız yoktu ama bu yemekler yüzünden doğru dürüst konuşup mesajlaşamadık bile
gözün aydııııııııın
günaydınnn, iyiyim beeen, sen nasılsın kıdemli yaren
Mutiiim kiyamam sana ya oraya gidince degisir emin ol kıymetini anlar. En yakini sen olduğun icin hemen sana yansitiyo tabiki. İnşallah düzelir aranizhherşey Güzel olurÇok kırıyor
Teşekkür ederiiiiim
Gozun aydın canım inşallah terhis olup geldikleri gunleride goruruz tez vakitte
günaydınnn, iyiyim beeen, sen nasılsın kıdemli yaren
günaydın canım, aynıyım işte gibi gibiyim gibiyimsen nasılsın?
Çok şükür tatlımm iyimm ya sen
Günaydın canımm neşer yapıyorsunz bakim kızlarrr
uğraşmaya devamm işte yoğun yoğunn
Günaydın kizlaaarrr
Çok şükür tatlım ne olsun işte gün sayıyoruzzzz :
Günaydııııııııııın
sizin uzun dönemdi değilmii
Evet tatlım uzun dönemdi benimkisi
çoğu gitmiş azı kalmış sizin
Nerde çalışıyorsun tatlımmm neden yoğunsun okadarrr
canım restorasyon firmasındayım türkiyede ilk 3 te olan bir firma kendi alanında muhasebede tekim diğer arkadaş izinde o yüzden yetişemiyorum
canım restorasyon firmasındayım türkiyede ilk 3 te olan bir firma kendi alanında muhasebede tekim diğer arkadaş izinde o yüzden yetişemiyorum
Sinre bi bunun için yazıyorum buraya bak:) beni de alsanıza oraya YARDIMA GELEYİM ya bak derecelerim Falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?