Tebrikleri canım
Yoo gümüş calinmadan degil iste diger sebep
sağol canımmmcımmm
neymiş ki diğer sebep? :44:
Ama ben takiyorumEki Görüntüle 1021997
Sağol canım benim ben de sevindim aradı diye ama hastaymis ona çok üzüldümGözün aydın prenses cok sevindim ya görüştüğüne
canım evci izni askerden sayılır izinlerden düşmez ama evli kardeş anne baba eş bunlardan biriinin olması gerek alması için
bende öyle takıyorum :) ikisini birbirine bağladım :)
amiiinnnnnnn sağolasınn cnaımmm sizinde rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsinn inşallaholur canım sen dertlenme Rabbim zamanını yazıyo günü gelince oluyor zatenn sadece askerini zorlama fazla yazık düşünmüş bak bişiler demek
bu arada nişan tarihimizi ben nişan meselemiz yokken daha rüyamda görmüştüm
Sağol canım benim ben de sevindim aradı diye ama hastaymis ona çok üzüldüm
Hımm anladım evrakla olacak is değil yani:/
çok güzell olacak inşallah ve gelip burada anlatacaksınnnn bizde hep birliktee göbecikler atıcezz Eki Görüntüle 1022000 Eki Görüntüle 1022000 Eki Görüntüle 1022000
askerin aramış gözün aydın canım geçmiş olsun neyi varmış ki soğuk alğınlığı flan mı :44:Sağol canım benim ben de sevindim aradı diye ama hastaymis ona çok üzüldüm
Amin canım yok ya hiç zorlamam
aa nasıl ?
ben de sordum bugün askerime canım, evrakla olmuyormuş, öyle dedi bana
Sağol canım benim ben de sevindim aradı diye ama hastaymis ona çok üzüldüm
ayyy inşallah rabbim yazmıştır o günleri ömrümüze
askerin aramış gözün aydın canım geçmiş olsun neyi varmış ki
canım ulaşmış askerine çok sevindim. Geçmiş olsun :/
evrakla olmaz canım aileden biri gelmeli bekar olmayanından birde garnizon dışına çıkamıyorsun kalacağınız yerin adresini falan veriyrsun
İyi ettin canım sağolasın düşünmen yeter.
Olmazsa da ben gidicem inşallah
Ateşi 40a çıkmış neyseki sonra düşmüş baş dönmesi kusma hepsi varmış ne olduysa hamam da enfeksiyon mu kaptı nedir çok üzüldüm sesini ilk defa kötü duydumsağolasın canım teşekkür ederim iyiki varsınız
40 dk konuştuk ve mp3 e atmam gereken şarkıları söyledi bazılarını sildirdi falano uyuzda radyo istemişti.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinooo askerin aşkaa gelmişş miss bak ne güzel askerlik olumlu gelişmeler gösteriyor sizdee maşallah maşallahhh
düşünmesi bile güzel canımm bizimki istememişti meselaa yüzük takmak aramızda seni sahipleniyor ki yüzük takmak istemiş darısı inşallahh nişanınıza düğününüze canım benim
Hmmmm teklif gelince bizede anlatbilmemöyle gelişti birden :)
Vaaaaay vay ermişsinamiiinnnnnnn sağolasınn cnaımmm sizinde rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsinn inşallaholur canım sen dertlenme Rabbim zamanını yazıyo günü gelince oluyor zatenn sadece askerini zorlama fazla yazık düşünmüş bak bişiler demek
bu arada nişan tarihimizi ben nişan meselemiz yokken daha rüyamda görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?