354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Gözün aydın prenses cok sevindim ya görüştüğüne
Sağol canım benim ben de sevindim aradı diye ama hastaymis ona çok üzüldüm
canım evci izni askerden sayılır izinlerden düşmez ama evli kardeş anne baba eş bunlardan biriinin olması gerek alması için

Hımm anladım evrakla olacak is değil yani:/

Amin canım yok ya hiç zorlamam

aa nasıl ?

askerin aramış gözün aydın canım geçmiş olsun neyi varmış ki soğuk alğınlığı flan mı :44:

Amin canım yok ya hiç zorlamam

aa nasıl ?

rüyamda arkadaşım deri yeşil bi kese veriyordu bana , kesenin içinde yüzük kutusu vardı o sırada bişiler anlatıyordu bende yüzüğü çıkardım alyans incelemeye başladım içinde tarih yazıyordu 07/../2013 diye hangi ay olduğunu göremedim sadece sonra aradan zaman geçti ben rüyayı unutmuştum nişanlandık , bigün yüzüğüme bakarken tarihe birden rüyayı hatırladım rüyam gerçek olmuştu ve nişan tarihim de 07/09/2013 ..

canım ulaşmış askerine çok sevindim. Geçmiş olsun :/
evrakla olmaz canım aileden biri gelmeli bekar olmayanından birde garnizon dışına çıkamıyorsun kalacağınız yerin adresini falan veriyrsun

askerin aramış gözün aydın canım geçmiş olsun neyi varmış ki

Ateşi 40a çıkmış neyseki sonra düşmüş baş dönmesi kusma hepsi varmış ne olduysa hamam da enfeksiyon mu kaptı nedir çok üzüldüm sesini ilk defa kötü duydum sağolasın canım teşekkür ederim iyiki varsınız

canım ulaşmış askerine çok sevindim. Geçmiş olsun :/
evrakla olmaz canım aileden biri gelmeli bekar olmayanından birde garnizon dışına çıkamıyorsun kalacağınız yerin adresini falan veriyrsun

Ulaştı ikinci günde şükür :) Sağol canım benim. .
Yemin töreninde Otel Rezervasyonunu annesinin kimlik fotokopisini göndermişlerdi yine öyle olur mu ki dedim ama bilmiyorum. ..

sizlerde iyiki varsınız ayy allahım acil şifalar versin canım benim yaa terledide sonra soğuk falan mı kaptı acaba fark etmedenn çok geçmiş olsun canımm

o uyuzda radyo istemişti.
40 dk konuştuk ve mp3 e atmam gereken şarkıları söyledi bazılarını sildirdi falan

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bilmem öyle gelişti birden :)
Hmmmm teklif gelince bizede anlat

Vaaaaay vay ermişsin

Benimkide geçen durdu durdu aklıma çok değişik bi evlenme teklifi geldi dedi
Göreceğim bakalım zamanı gelince inşallah

Selam Olsun herkese direk daldım cevaplarla kusura bakmayın :)

Beni biliyorsunuz siz nasılsınız? Askerleriniz nasıl? Gelişmeler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…