354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ulan 200 gb müzik arşivi olur mu oooooooooooooooooooooooof

ooo askerin aşkaa gelmişş miss bak ne güzel askerlik olumlu gelişmeler gösteriyor sizdee maşallah maşallahhh

düşünmesi bile güzel canımm bizimki istememişti meselaa yüzük takmak aramızda seni sahipleniyor ki yüzük takmak istemiş darısı inşallahh nişanınıza düğününüze canım benim

ooo askerin aşkaa gelmişş miss bak ne güzel askerlik olumlu gelişmeler gösteriyor sizdee maşallah maşallahhh

ayyy, sağol canım benimm

evet benimki gitmeden önce bana hissettirdiği aşk 1000'ken, askere gittiğinden beri 1milyon oldu rabbim nazarlardan korusun

bana olan aşkının, bağlılığının, özleminin kat be kat arttığını görüp hissediyorum yaaa benden mutlusu yok

benim öle çok şaşalı bi teklif değildi ama o an ki duygular çok güzeldi doğum günümde buluşamayacağımız için doğum günümden 1 gün önce buluşmuştuk yemek yemeye girdik bi yere benim bluzumun düğmesi kopmuştu 1 milyoncudan iğne iplik aldık tuvalete onu dikmeye gitmiştim o sırada garsonla anlaşmışlar bunlar neyse geldim lavabodan bizimki kıvranıyo surat kızarmış terlemeler falan anladım bişi olduğunu iyimisin hayatım hastamısın deyip duruyorum bende o sırada garson pastayla geldi doğum günümü kutladı pastayı kestik falan garson gittikten sonra elini cebine attı bişi aldı çaktırmadan bana güya şiir okumaya başladı sonra benimle evlenirmisin hayatım diyip cevabımı beklemeden tektaşı parmağıma taktıı ben şaşkınlık içinde ağlamaya başladım ağlayıp iyice açıldıktan sonra evet diyebilmiştimm böle bi teklifti bizimki de

nişanlıyım evet ama teklif yok. sanmıyorum ben
enişte güzel bişi yapar yapmazsada sen de imzayı atmam ona göre diye :)

maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin bi yastıkta kocayın emii

Benim nisanliyim ama askerim yüzüğünu takmiyor ordaaa

benimki de takmıyor çalınır diye götürmedi yüzüğünü :44:

Ayyy ne güzel Allah tamamına erdirsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın biz daha ne teklif ne bişey gerçi herşeyi ben zorlaştırıyorum normalde yaza düğün vardı hof dertlendim yineee :/

Burda pis cok konusuyorlar diyor. Biri çıkar laf eder kaldiramam dedi

ne konuşuyolarmış kiiii :44:

maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin bi yastıkta kocayın emii

benimki de takmıyor çalınır diye götürmedi yüzüğünü :44:

sağol canımm, hepimiz inşallaaah

Goturmedi benimki de

benimki de takmıyor bende yüzük. çalınır diye

ama sizin yüzükleriniz altın, normal tabi iyi yapmışlar götürmemekle

ayyyyyyy ne güzzzeel

benim nasıl olacak acaba, çok merak ediyorum

Ayyy ne güzel Allah tamamına erdirsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın biz daha ne teklif ne bişey gerçi herşeyi ben zorlaştırıyorum normalde yaza düğün vardı hof dertlendim yineee :/

amiiinnnnnnn sağolasınn cnaımmm sizinde rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsinn inşallah olur canım sen dertlenme Rabbim zamanını yazıyo günü gelince oluyor zatenn sadece askerini zorlama fazla yazık düşünmüş bak bişiler demek

bu arada nişan tarihimizi ben nişan meselemiz yokken daha rüyamda görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…