354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Karamsar olmak için çok sebebim var ama kimse benim bu karamsar halimden çıkmam için moral vermiyor. Kendilerinin morali bozukmuş. Moral veremezlermiş. Vermesinler.

nası yaaaaa arkadaşların mı bunu diyenler

bu aradaaa kızlaaaar bugün askerim bana kendi aramızda yüzük takmayı teklif ettiiii sevincimi paylaşayım istedimm

parmağımda yüzüğümüzü taşımak istiyorum dediiiiiii

hatta bişi anlatayım kızlar sizee hani askerlerimiz yol iznine gelmiştiler ya işte nişanlımın acemilikten arkadaşı burada usta birliğini yapacakmış ee nişanlımdan önce de teslim olmuş , bizde nişanlımla ziyaretine gittik . o askerin morali öyle bozuktu ki nasıl geçicek deyip duruyordu . teslim olmak için askeriyeye gelmişler yanında başka askerlerde varmış , bitanesinin sakalı azıcık uzamış komutan dövmüş küfür falan etmiş asker ne olduğunu anlayamamış zaten teslim olduğu gibi dayak yemiş , ziyaretine gittiğimiz askerin de sesi soluğu kısılmış dayak yiyen çocuk için 2 gündür ağlıyor dedii , yav bunlar evli nişanlı koskoca adamlar bu muameleye maruz kalmasalarda üzerlerinde ki baskı yetiyor.. zorr .. Rabbim yardımcıları olsunnn

bu aradaaa kızlaaaar bugün askerim bana kendi aramızda yüzük takmayı teklif ettiiii sevincimi paylaşayım istedimm

resmiyet çanlarıı çalıyorr deseneee hadi bakalım canımm hayırlı olsunn şimdidennn çok sevindimm aşk kazansın hep böle bide bide yüzük resimlerinizi bekliyorum

resmiyet çanlarıı çalıyorr deseneee hadi bakalım canımm hayırlı olsunn şimdidennn çok sevindimm aşk kazansın hep böle bide bide yüzük resimlerinizi bekliyorum

evet canımmm

gerçi evde takamayacağım yüzüğü ben ama olsun sevdiceğimin takmak istemesi beni çok mutlu etti

izne geldiğinde alırız birer gümüş yüzük artık atarım o zaman resmini

Gözün aydın bu teklifi bende aldığımda çok sevinmiştim
Tabi 2009 du o zamanlar

Bende benimki mp3 istemişti onu aldım şimdi içine şarkıları dolduruyorum ama hangilerini koysam diye baya düşünüyorum cumartesi vereceğim inşallah

evet canımmm

gerçi evde takamayacağım yüzüğü ben ama olsun sevdiceğimin takmak istemesi beni çok mutlu etti

izne geldiğinde alırız birer gümüş yüzük artık atarım o zaman resmini

nişanını , düğününü de görürüz inşallah canım evvde boynunda taşırsın kolye niyetine

Gözün aydın bu teklifi bende aldığımda çok sevinmiştim
Tabi 2009 du o zamanlar

ben hiç bu teklifi almadım 3 yılın ardından direk nişan yüzüklerimizi taktık bizde :127:

ben almadım öyle bi teklif illa resmi olacakmış odun sinir gıcık :85:

Bizim o zaman da şuan da da nişanlanmamız için şartlar uygun değil o yüzden böyle bir şey yaptı belkide
18 mayıs 2009 du beni çok kıskanmıştı tabi ayrı şehirlerdeyiz telefonda söylemişti takalım yüzük diye

ben almadım öyle bi teklif illa resmi olacakmış odun sinir gıcık :85:

bizim daha nişana baya var yaa, ondan dayanamadı bizimki heraldeee orda arkadaşlarının hep varmış yüzükleri, kıskandım diyor benim neyim eksik diyor benim de güzeller güzeli bir karım var diyor bende neden yüzük yok diyor

kızlarr evlilik teklifleriniz nasıldıı

daha almadım ben, asker dönüşü olacakmışş

sen anlat

Son düzenleme:
kızlarr evlilik teklifleriniz nasıldıı

Henüz yok :) ama özgüven tavan basit evlenme teklifine hayır ona göre dedim hayır diyemeyeceksın dıyor bakalım

Geçen gün evlenelim ya diye mesaj attım bu bi evlenme teklifi ama basit tekliflere hayır diyorum dedi bana uyuz

Senin nasıldı ?

Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…