- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Karamsar olmak için çok sebebim var ama kimse benim bu karamsar halimden çıkmam için moral vermiyor. Kendilerinin morali bozukmuş. Moral veremezlermiş. Vermesinler.
Karamsar olmak için çok sebebim var ama kimse benim bu karamsar halimden çıkmam için moral vermiyor. Kendilerinin morali bozukmuş. Moral veremezlermiş. Vermesinler.
bu aradaaa kızlaaaar bugün askerim bana kendi aramızda yüzük takmayı teklif ettiiiisevincimi paylaşayım istedimm
parmağımda yüzüğümüzü taşımak istiyorum dediiiiiii
resmiyet çanlarıı çalıyorr deseneeehadi bakalım canımm hayırlı olsunn şimdidennn çok sevindimm aşk kazansın hep böle bide bide yüzük resimlerinizi bekliyorum
bu aradaaa kızlaaaar bugün askerim bana kendi aramızda yüzük takmayı teklif ettiiiisevincimi paylaşayım istedimm
Gözün aydın bu teklifi bende aldığımda çok sevinmiştim
Tabi 2009 du o zamanlar
evet canımmm
gerçi evde takamayacağım yüzüğü ben ama olsunsevdiceğimin takmak istemesi beni çok mutlu etti
izne geldiğinde alırız birer gümüş yüzük artıkatarım o zaman resmini
Tabi 2009 du o zamanlar
Tabi 2009 du o zamanlar
hayırlı olsun canım :) Allah tamamına erdirsin
kızlarr evlilik teklifleriniz nasıldıı
ben almadım öyle bi teklif illa resmi olacakmış odun sinir gıcık :85:
nişanını , düğününü de görürüz inşallah canımevvde boynunda taşırsın kolye niyetine
ben hiç bu teklifi almadım 3 yılın ardından direk nişan yüzüklerimizi taktık bizde :127:
yok benim teklifim henüz olmayacakta
ben almadım öyle bi teklif illa resmi olacakmış odun sinir gıcık :85:
nişanını , düğününü de görürüz inşallah canımevvde boynunda taşırsın kolye niyetine
ben hiç bu teklifi almadım 3 yılın ardından direk nişan yüzüklerimizi taktık bizde :127:
Bizim o zaman da şuan da da nişanlanmamız için şartlar uygun değil o yüzden böyle bir şey yaptı belkide
18 mayıs 2009 du beni çok kıskanmıştı tabi ayrı şehirlerdeyiz telefonda söylemişti takalım yüzük diye
yok benim teklifim henüz olmayacakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?