- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Bende o zamana okuduğum kitabı bitirmiş olurum :) ee nasılsın ne yapıyorsun?
Ayy dünde ben öyle olduminsan özledigini daha çok hissediyo
boş boş oturuyorum şu an, alışveriş yapıyorum neetteeen
Bende bi ütü yaptım geldim :/ neler aldın bakalım
off sorma yaaaa, çok fena hissetim hem deee
Selam kızlaaar .....
Bende bi ütü yaptım geldim :/ neler aldın bakalım? Yanına gitmeyi düşünüyomusun canım? :
[sıze=3]selaaaaaaaaam [/sıze]Eki Görüntüle 1025234
yanına gitmeyi düşünüyomusun canım?
Aselam canım nasılsın?
kitap aldım, telefon için şarj deposu aldım
ben gidemem kiçarşı izinler belli olmuyo çünkü, pat diye iptal edilebiliyo 6-7 saatlik yol burdan çünkü
ama bu ayın sonuna doğru izne gelecek v
nasılsınız gormeyelı
Ne güzel telefon kullanıyo seninki benimki daha erken diyonasıl bir telefon kullanıyo canım akıllı telefon mu?
Anladım canım hayırlısı olsun. .senin adına sevindim inşallah gelir ve güzel vakit geçirirsiniz
anladım olsun oda bi şey poff kullansa mı kullanmasa mı bilemiyorumbizimki de kimseye göstermeden kullanıyo, tuvalete falan gidince mesaj atıyo anca bana, bi de gece herkes uyuyunca yorganın altından
tam akıllı telefon değil, dokunmatik ekranlı ama akıllılardan değil
anladım olsun oda bi şey poff kullansa mı kullanmasa mı bilemiyorum
Yakalandı diyelim askerlik uzayacak
Kendi telefonu nu mu yoksa başka bir telefon mu kullansa hepsi ayrı dert
benimki kendi telefonu götürdü, ama çok dikkatli kullanıyoruz işte, konuşamıyoruz mesela hiç, sadece o fırsatını bulunca mesaj atıyor bana
Anladım cNm bende bi telefon bi hat ayarlayıp götürmeyi düşünüyorum ama arama yapılıyor ya iyi bir yere saklamam gerekiyor ötermiyimki o zaman da :) xraymi her ne haltsa onda :)))))
Hımmm güzeeeel o zamanvalla canım ben aemiliğinde ziyaretine giderken götürmüştüm işte, çantama attım telefonu, arama falan yapmadılar hiç, sadece kimliğimi ve telefonumu istediler, teslim ettim girdim içeri, orda da çaktırmadan koyduk cebine
çantanda güzelce gizlersen bişey olmaz, sonuçta erkek yani bunlar, bi bayanın çantasını detaylıca inceleyemezlerki bakmıyolar bile zaten deiğimt gibi
Ne güzel telefon kullanıyo seninki benimki daha erken diyonasıl bir telefon kullanıyo canım akıllı telefon mu?
Anladım canım hayırlısı olsun. .senin adına sevindim inşallah gelir ve güzel vakit geçirirsiniz
İyiyim de duygusallik çöktü üstüme biraz kötüyüm şuan ağlamak geliyorsen nasılsın?
Özel günümdeyim canım ondan olsa gerekNiye canım biseye mi sıkıldın
Özel günümdeyim canım ondan olsa gerek
Benimki 6 sinda teslim oldu ama 3 den sayiyoruz[/gQUOTE]
Oo normal o zaman
Yani 7sinden mi başlıycam saymaya iki gün daha uzayacak mı yani((
Normal de iştezor geçmese ahh
Benimki 6 sinda teslim oldu ama 3 den sayiyoruz[/gQUOTE]
Yani 7sinden mi başlıycam saymaya iki gün daha uzayacak mı yani((
Normal de iştezor geçmese ahh
Seninki sulusu gitmeden almadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?