354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ne mesajı lan daha okumadım hiç bişeyi P onunki benim yazdığım şeyin hemen üstündeydi atarlı lakabı benden sana geçti kamuoyuna duyurulu
Sus ulan atarlı sensin

Ay kızlar bunu da anlatmazsam çatlarım.Benim giydiğim bluzun sırtı v şeklinde biraz açıktı bende saçlarıımı hep yanda tutuyordum sırtımın açıklığı görünüyordu oturuyorduk yanyana işte aldı saçlarımı arkaya attı ben aldım yana attım o aldı arkaya attı
Yan yanda bana bakıyor hiç sevmez açık dar dekolte giyinmemi.
Biz lavaboya gidiyorduk bunu ben yokken bir daha giymiyorsun dedi
Giyiceeeeem dedim
Giymeyeceksin
Giyecem
Giyme
Giyecem
Sinirlendirme beni
Onun beni kıskanmasını çok özlemişim ve onunla uğraşıp sinirlendirmeyide

Lan bildiğin Türk filmi çekmişiniz kameraya çekseydiniz bari hatıra olurdu :)) hava alanı ile irtibat kur güvenlik kamera çekimlerini iste

YOk ben rahatsız olurum yapamam ama bana gelmeden o yapamaz zaten çok kasıyor ailesinin yanında

aynen aynen bana yanıma gelince dar giyme uzun paltonu giy topuklu giyme vs vs diyor nasıl hoşuma gidiyor anlatamam
Olmuyor ama olmuyor daha en baştan beri aynı şey beni konya dışına vermek istemiyorlarmis (

öyle bi olur ki bak sen gör yeterki o adım atsın

Son düzenleme:

aynen aynen bana yanıma gelince dar giyme uzun paltonu giy topuklu giyme vs vs diyor nasıl hoşuma gidiyor anlatamam :69

öyle bi olur ki bak sen gör yeterki o adım atsın
Dur arayayım esenboğayı

Oyy benimki de ilk kez nerdeyse kıskançlık yaptı :)) giydigime laf söyledi ve dün iş arkadaşımla konuşmama laf etti duydu konuşmamızı

Ayyy güler misin Ağlar mısın ooyy :)) az önce benimkinin aradığı numarayı aradım belki denk gelirse diye geçen ona haber götüren kişi çıktı yine telefona ahahah
"Abla yine sen misin ben söyledim Konya'da kimse yok dedi o mu emin misin zayıf bir çocuk "dedi benimki gerçekten böyle demiş bana demişti zaten arama zaten ben böyle böyle dedim bi daha söylemezler diye uyuz işte. ..
Bende dedim denk gelirse söyleyin siz aradığımı diye o nasılsa döner biz konuştuk diyemedim

Ooooooooyyyyyyy ciddi iki gün erken mi gelecek :)))

Deli olcam yaaa ablam sinir etti beni yine istemiyolar askerimi ((

ikinizde kararlı olduktan sonra aşkın önünde ne durabilir ki tatlım

hihihiiii amann boşver bi daha o anları yaşamıycaz ki dimi

iyi akşamlar herkese..

iyi akşamalr resimdeki siz misiniz luna pempe nişanlık falan peri gibi ne güzel :123: bende mi koysam resmimi kıskandım sizi yavv

kızlar kargom kıbrıs gazimagosa da hafta için ulaşır her halde askerimeee hihihihiii ayy çok heycanlı

hıhı biziz canım:)) teşekkür ederiz koy tabi merak ederiz bizde hadı hayırlı olsun şimdiden

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun durmaya çalışıyorlar işte. .

Üzülmemek elde değil beni bana bırakıyor iki tarafta daha ne olacağı belli değil ben neyin savaşını veriyorum ki.. sınavlar bitmeyecek mi hiç:2: Rabbim büyük hep hayırlısıni nasip etsin diye dua ediyorum inşallah hayırlısıni verir

Bunu da anlatmazsam çatlayacam
Ankara metrosunda hani varya gösteriyor şu sokak şu yön bu sokak şu yön diye tabelaları var dün bi baktım benimkinin soyadıyla bir sokak var sokağın adının üstünde de çıkış yazıyor
Geçtim önüne heme fotoğraf çektirdim arkadaşıma.Benimkine de yolladım whattsaptan ''Benim bütün çıkışlarım sana'' yazdım bir de

lan ben de tabelayla foto çekmiştim çok ortak noktamız var yoksa ikiz miyizP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…