Ooooooooyyyyyyy ciddi iki gün erken mi gelecek :)))
Deli olcam yaaa ablam sinir etti beni yine istemiyolar askerimi((
sen iste onlar istemesede olur.
Benim mesajlarıma yorum yapma ok
sen iste onlar istemesede olur.
Sus ulan atarlı sensinne mesajı lan daha okumadım hiç bişeyiP onunki benim yazdığım şeyin hemen üstündeydi atarlı lakabı benden sana geçti kamuoyuna duyurulu
Lan bildiğin Türk filmi çekmişiniz kameraya çekseydiniz bari hatıra olurdu :)) hava alanı ile irtibat kur güvenlik kamera çekimlerini isteSize cumartesi gününü anlatayım.Saat 8 de Esenboğadalardı biz gidene kadar ise 8.40 olmuştu D kapısının önünde bekliyorduk annesi ve ben geldi C kapısı tarafından eli kolu baya dolu ama gel bi öpeyim dedi öptü yanaklarımdan içeri geçtik sonra 3 saat boyunca yan yanaydık asker künyesi yaptırmış 3lü idi ortasında ise kırmızı rengin üstüne beyaz ikimizin adını yazdırmış bana verdi onu çok mutlu oldum
Oturduk konuştuk ben sürekli fotoğraf çekiyorum ama ön kamera ile 3 saatte 65 fotoğraf çekmişim he ara ara sigara içmeye çıkıyordu bende çıkıyordum geri giriyorduk 3 kere falan oldu bu sürekli o güvenlik yerlerinden geçtim bıktıydım artık
En son artık gidiş zamanı geldi geldik geçiş yapacağı yere dedim en son benle görüş önce annenle falan tamam demişti annesinin elini falan öptü bana sarıldııııııı sarııııııııldııııııııııı sarıldı
Ağlamadım tuttum kendimi tam döndü 3-5 adım gitti piiiiiiiişt dedim döndü arkasını ona yürüdüm bi sarıldım boynuna heeeeeeeeeeeeh işte o zaman film koptu başladım ağlamaya.Ağlama dedi ama ne fayda sarıldım iyice sonra bıraktım gitti...
En son görebileceğimi noktaya kadar el salladı.Uçağa geçiş kapısı aşağıdaydı aşağı kata iner inmez de aradı napıyorsun diye......
Saat 2 den 6 ya kadar Cizrede bekletildiler yola çıkamadılar 6 dan 10 a kadar ise zırhlı araçlarla şırnak merkeze gittiler
Yatakhane buz gibiymiş çok darmış çok kalabalıkmış 2 tane ankesörlü varmış anlayacağınız sıkıntılar başladıı
Oooooooooooooof ooooooof
Amiiiiiiiiiin hepimizin son ayrılığı olsun
Yok ben gayet rahatım sorunum yok biz arkadaş gibi olduğumuz için çekinmiyorum yanağından öperken resmimizi falan çektirdim benimkinin kuzenine çocuk diyor ki ayıp ayıp
Dedim sus sen çek
aynen aynen bana yanıma gelince dar giyme uzun paltonu giy topuklu giyme vs vs diyor nasıl hoşuma gidiyor anlatamamSus ulan atarlı sensin
Ay kızlar bunu da anlatmazsam çatlarım.Benim giydiğim bluzun sırtı v şeklinde biraz açıktı bende saçlarıımı hep yanda tutuyordum sırtımın açıklığı görünüyordu oturuyorduk yanyana işte aldı saçlarımı arkaya attı ben aldım yana attım o aldı arkaya attı
Yan yanda bana bakıyor hiç sevmez açık dar dekolte giyinmemi.
Biz lavaboya gidiyorduk bunu ben yokken bir daha giymiyorsun dedi
Giyiceeeeem dedim
Giymeyeceksin
Giyecem
Giyme
Giyecem
Sinirlendirme beni
Onun beni kıskanmasını çok özlemişim ve onunla uğraşıp sinirlendirmeyide
Olmuyor ama olmuyor daha en baştan beri aynı şey beni konya dışına vermek istemiyorlarmis(
Lan bildiğin Türk filmi çekmişiniz kameraya çekseydiniz bari hatıra olurdu :)) hava alanı ile irtibat kur güvenlik kamera çekimlerini iste
YOk ben rahatsız olurum yapamam ama bana gelmeden o yapamaz zaten çok kasıyor ailesinin yanında
Dur arayayım esenboğayıaynen aynen bana yanıma gelince dar giyme uzun paltonu giy topuklu giyme vs vs diyor nasıl hoşuma gidiyor anlatamam :69
öyle bi olur kibak sen gör yeterki o adım atsın
Sus ulan atarlı sensin
Ay kızlar bunu da anlatmazsam çatlarım.Benim giydiğim bluzun sırtı v şeklinde biraz açıktı bende saçlarıımı hep yanda tutuyordum sırtımın açıklığı görünüyordu oturuyorduk yanyana işte aldı saçlarımı arkaya attı ben aldım yana attım o aldı arkaya attı
Yan yanda bana bakıyor hiç sevmez açık dar dekolte giyinmemi.
Biz lavaboya gidiyorduk bunu ben yokken bir daha giymiyorsun dedi
Giyiceeeeem dedim
Giymeyeceksin
Giyecem
Giyme
Giyecem
Sinirlendirme beni
Onun beni kıskanmasını çok özlemişim ve onunla uğraşıp sinirlendirmeyide
aynen aynen bana yanıma gelince dar giyme uzun paltonu giy topuklu giyme vs vs diyor nasıl hoşuma gidiyor anlatamam
öyle bi olur kibak sen gör yeterki o adım atsın
Ooooooooyyyyyyy ciddi iki gün erken mi gelecek :)))
Deli olcam yaaa ablam sinir etti beni yine istemiyolar askerimi((
Amiiiiiiiiiin hepimizin son ayrılığı olsun
Yok ben gayet rahatım sorunum yok biz arkadaş gibi olduğumuz için çekinmiyorum yanağından öperken resmimizi falan çektirdim benimkinin kuzenine çocuk diyor ki ayıp ayıp
Dedim sus sen çek
iyi akşamlar herkese..
lan cidden aradın mıDur arayayım esenboğayı
Onun bi adımını görsem zatenoyy çektiğimi bir ben bir Allah bilir
ikinizde kararlı olduktan sonra aşkın önünde ne durabilir ki tatlım
hihihiiii amann boşver bi daha o anları yaşamıycaz ki dimi
iyi akşamalr resimdeki siz misiniz luna pempe nişanlık falan peri gibi ne güzel :123: bende mi koysam resmimi kıskandım sizi yavv
kızlar kargom kıbrıs gazimagosa da hafta için ulaşır her halde askerimeee hihihihiii ayy çok heycanlı
hıhı biziz canım:))teşekkür ederiz koy tabi merak ederiz bizde hadı hayırlı olsun şimdiden
lan cidden aradın mı
ALLAH HAYIRLIYSA NASİP EDER CANIM HAYIRLISINI DİLE, ÜZÜLMEMEYE ÇALIŞ İNŞALLAH BİZDE ÇOK SINAVLARDAN GEÇTİK HALA DA GEÇİYORUZ HAYIRLISIYLA KAVUŞUNCA BAŞKA SINAVLAR BAŞLAYACAK O YÜZDEN TEVEKKÜLÜ ELDEN BIRAKMA SEN Eki Görüntüle 1025610 Eki Görüntüle 1025612
ikinizde kararlı olduktan sonra aşkın önünde ne durabilir ki tatlım
hihihiiii amann boşver bi daha o anları yaşamıycaz ki dimi
iyi akşamalr resimdeki siz misiniz luna pempe nişanlık falan peri gibi ne güzel :123: bende mi koysam resmimi kıskandım sizi yavv
kızlar kargom kıbrıs gazimagosa da hafta için ulaşır her halde askerimeee hihihihiii ayy çok heycanlı
Üzülmemek elde değil beni bana bırakıyor iki tarafta daha ne olacağı belli değil ben neyin savaşını veriyorum ki.. sınavlar bitmeyecek mi hiç:2:lan cidden aradın mı
ALLAH HAYIRLIYSA NASİP EDER CANIM HAYIRLISINI DİLE, ÜZÜLMEMEYE ÇALIŞ İNŞALLAH BİZDE ÇOK SINAVLARDAN GEÇTİK HALA DA GEÇİYORUZ HAYIRLISIYLA KAVUŞUNCA BAŞKA SINAVLAR BAŞLAYACAK O YÜZDEN TEVEKKÜLÜ ELDEN BIRAKMA SEN Eki Görüntüle 1025610 Eki Görüntüle 1025612
Bunu da anlatmazsam çatlayacam
Ankara metrosunda hani varya gösteriyor şu sokak şu yön bu sokak şu yön diye tabelaları var dün bi baktım benimkinin soyadıyla bir sokak var sokağın adının üstünde de çıkış yazıyor
Geçtim önüne heme fotoğraf çektirdim arkadaşıma.Benimkine de yolladım whattsaptan ''Benim bütün çıkışlarım sana'' yazdım bir de
lan ben de tabelayla foto çekmiştimçok ortak noktamız var yoksa ikiz miyiz P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?