354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ahaaa benim gibi bi kitap kurdu daha hangi kitaplar canım aldıkların

ayy ne güzell canım ya çevremde böle kitap okumayı sevenleri gördükçe seviniyorum valla babilde ölüm istanbulda aşk , od , piruze ve oğulları , uçurtma avcısı , bir muhteşem güneş
bu kitapları aldım epeydir aklımdayd fırsat olup okuyamamıştım ama artık kütüphanemde yerlerini alacaklar sen ne okuyorsun şimdii canım okuyupta çok beğendiğin hangi kitaplar

ben bahsetmiştim öyle bişeyden en son

"Sen benim diğer yarımsın" kitabını alacağım

Sağolun kızlar bakacağım ikisinede
Döndüm sonunda eskişehirdeyim

Size cumartesi gününü anlatayım.Saat 8 de Esenboğadalardı biz gidene kadar ise 8.40 olmuştu D kapısının önünde bekliyorduk annesi ve ben geldi C kapısı tarafından eli kolu baya dolu ama gel bi öpeyim dedi öptü yanaklarımdan içeri geçtik sonra 3 saat boyunca yan yanaydık asker künyesi yaptırmış 3lü idi ortasında ise kırmızı rengin üstüne beyaz ikimizin adını yazdırmış bana verdi onu çok mutlu oldum
Oturduk konuştuk ben sürekli fotoğraf çekiyorum ama ön kamera ile 3 saatte 65 fotoğraf çekmişim he ara ara sigara içmeye çıkıyordu bende çıkıyordum geri giriyorduk 3 kere falan oldu bu sürekli o güvenlik yerlerinden geçtim bıktıydım artık
En son artık gidiş zamanı geldi geldik geçiş yapacağı yere dedim en son benle görüş önce annenle falan tamam demişti annesinin elini falan öptü bana sarıldııııııı sarııııııııldııııııııııı sarıldı
Ağlamadım tuttum kendimi tam döndü 3-5 adım gitti piiiiiiiişt dedim döndü arkasını ona yürüdüm bi sarıldım boynuna heeeeeeeeeeeeh işte o zaman film koptu başladım ağlamaya.Ağlama dedi ama ne fayda sarıldım iyice sonra bıraktım gitti...
En son görebileceğimi noktaya kadar el salladı.Uçağa geçiş kapısı aşağıdaydı aşağı kata iner inmez de aradı napıyorsun diye......
Saat 2 den 6 ya kadar Cizrede bekletildiler yola çıkamadılar 6 dan 10 a kadar ise zırhlı araçlarla şırnak merkeze gittiler
Yatakhane buz gibiymiş çok darmış çok kalabalıkmış 2 tane ankesörlü varmış anlayacağınız sıkıntılar başladıı
Oooooooooooooof ooooooof

Son düzenleme:

İyi geçti annesiyle gittim ama annesi gelmese de tek giderdim.Konuştuk ama kısa kısa pek iyi değil ya

ne güzel anlatmışın okurken sanki izledim sizi gözümde canlandınız :) o ayrılık ve kavuşma anları yokmuu hem acı hem tatlıı bu son ayrılığınız olur canım inşallah Rabbim sağsalim dönmesini nasip etsin bi daha böle uzun ayrılıklar yaşatmasın , annesinin yanında pek rahat olunmuyo ama napcaksn kısa zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz , sende canını sıkma erkek onlar heryere uyum sağlarlar canları sağ olsun yeter ki

Ooooooooyyyyyyy ciddi iki gün erken mi gelecek :)))

Deli olcam yaaa ablam sinir etti beni yine istemiyolar askerimi ((

Amiiiiiiiiiin hepimizin son ayrılığı olsun
Yok ben gayet rahatım sorunum yok biz arkadaş gibi olduğumuz için çekinmiyorum yanağından öperken resmimizi falan çektirdim benimkinin kuzenine çocuk diyor ki ayıp ayıp
Dedim sus sen çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…