354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyi akşamlar kızlarr hep burda özlemlerimizden bahsediyoruz ama ben merak ediyorum askerlerımız yanımızdayken onlara nazınızın gectıgı konular neler suan uzaktalar hala naz yapıyomusunuz

Şuan yapmıyorum yanımdaykende yapmazdım öyle çok nazlı tripli değilim ya :) ama her istediğimi yapar o konuda hakkını yemeyeyim sevgilimin :)

''En acısı ölmüyor da insan, ben bunu da atlatırım''
Ne oldu gitti mi
evet öyle derler ben pek iyi değilim midem bulanıyor biraz :105: sizlere bakim diye bi uğradım öle
İyi yapmışsın canım :)
sebep çok saçma sapan ama o kadar anlayışsız ki ( en sonunda da diyor ki nasıl getiriyormuşum bu hale konuyu BEN yani BEN niye hep BEN getiriyormuşum ya yeter amaaaaaaaaaaaaaa

sakin lunacım ya yıpratma kendini bu kadar kıyamam

hep böyle o (
bende psikoloji kalmadı artık.

Sabır, geçicek bitecek bu askerlik. Değerini anlayacak eminim.

Yarın son
Takatim kalmadı artık ellerim dizlerim tutmuyor. Nasıl göndereceğim ben nasıl görmeden 5 hafta geçireceğim

Yarın son
Takatim kalmadı artık ellerim dizlerim tutmuyor. Nasıl göndereceğim ben nasıl görmeden 5 hafta geçireceğim

ah canımm derdi veren Allah sabrını da veriyorlar derler ya öyle gerçekten ilk zamanlarımızı hatırlıyorum mail atıyordum sürekli askerim okuduğumda gözlerim doldu resmen demişti atkısıyla uyurdum hep çok zordu ama şimdi alıştık telefonu var mesajlaşıyoruz sadece günlerin azalmasını bekliyoruz ilk zamanlar zorlanacaksın ama emin ol öyle ilerlemeyecek. İlk gittiğinde nerde nasıl bir yer biz bilmiyoruz ya iyi olduğunu bileyimde diyorsun iyi olduğunu bildikçe konuştukça en azından konuşabiliyoruz diye onunla yetinmeyi öğreniyorsun gün geçtikçe yetinmeyi öğreniyorsun...

Çok korkuyorum onsuz onca gün nasıl geçer diye. Korkuyorum çünkü 2 gün görüşmesek onun hasreti 3 gün görüşsek geçmiyor, çünkü o benim arkadaşım sırdaşım dert ortağım en önemlisi huzurum. Annesi onun Güneydoğu gezilerinde aldığı poşusunu getirdi bana ve dedi ki 'O askerdeyken sen takarsın bunu'
Aylardır bekliyoruz bu günü ama hep aylar vardı. Şimdi yarın son. Yarından sonra yok. Tam 5 hafta yok. Şaka gibi

Alışacaksın canım bizde sabah o uyandırırdı beni gece konuşur öyle uyurduk gün içinde özledim deyip iş yerine giderdim birlikte vakit geçirirdik sürekli görüşürdük ama şimdi ah hafta sonu olsada kameradan görsem diye bekliyorum onunla yetinmeyi öğrendik zor oluyor ama öğreniyorsun :/ canım telefonunu mutlaka götürsün ben götürme demiştim çoook pişman olmuştum

Götürecek ama içeri sokabilecek mi bilmiyoruz
Hayırlısı olsun inşallah alışacağım...

Götürecek ama içeri sokabilecek mi bilmiyoruz
Hayırlısı olsun inşallah alışacağım...

Ereesinde kastamonuydu yanlış hatırlamıyorsam sokmuştu onlar sokarsınız sizde umarım.
Mail iyi geliyor iiçini dökmek ilk zamanlarda geçecek canım

Not aldım sağol canım :)

okumadıysan aşağıdakileri oku mutlaka :) askerimin bana hediye ettiği kitaplardı, ama çok kaliteli kitaplarrr

*Serenad - Zülfü livaneli
*Kardeşimin hikayesi - zülfü livaneli
*Gizli anların yolcusu - Ayşe kulin

iyi akşamlar kızlarr hep burda özlemlerimizden bahsediyoruz ama ben merak ediyorum askerlerımız yanımızdayken onlara nazınızın gectıgı konular neler suan uzaktalar hala naz yapıyomusunuz

ben yapıyorum bazen hala ama öyle ciddi ciddi değil, şakacıktan hoşuna gidiyor o çocuksuluğummm, "bebişimin yanında olsaydım hemen alırdım gönlünü ki ben" diyip beni güldürüyor

''En acısı ölmüyor da insan, ben bunu da atlatırım''

Yarın son

ahhhh canım benimmmm...

dayan kuzumm, ilk gecen uykusuz geçecek, ilk haftan merak etmekle, düşünmekten kafayı yeme noktasına gelmekle geçecek, 8. gün tüm bunların azalmaya başladığını şaşırarak göreceksin ve diyeceksin ki 1 hafta bitti bile kaldı ki sen hepimizden şanslısın, sadece 5 hafta sıkacaksın dişini, sonra her hafta gidip görme şansın var tatlım benimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…