354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Dayanmak zorundayım. Tesellim de inşallah gelince ilişkimizi resmiyete dökecek olmamız...
İnşallah 5 hafta çevremde tatsızlıklar yaşamam ya huzurum kaçarsa onsuz kendime gelemem

Dayanmak zorundayım. Tesellim de inşallah gelince ilişkimizi resmiyete dökecek olmamız...
İnşallah 5 hafta çevremde tatsızlıklar yaşamam ya huzurum kaçarsa onsuz kendime gelemem

huzrun kaçarsa hemen gel burda bize anlat biz böyle yaparak atlattık o zor anlarımızıı benim askerim resmen bir melek olmasına rağmen, benim bile ona kırıldığım alındığım büyüttüğüm bi olay oldu mesela... burda kızlar yatıştırdılar hep beni

Mutelellanin yazdıkları ilk gunlerimi hatırlattı ama sonraları birazda olsa hafifliyor acı. Simdilerde acabaaa neden aramadı derdi vaaar

Günaydın kızlar nasılsınız?.Ben askerimi çok özlüyorummm (

günaydın canım ,kim özlemiyor kiiii kızsam küssem de kırılsam da özlüyorummmmmmmmm

Sırf buyüzden haftasonu tartıştık sevgilimle

Gel diyordum dyanamıyorum dedim gelemem diyordu oda haklı ama bende haklıyım. Yanıma gelip gitmesi baya masraflı oluyo en az 400-500 harcıyo .Diğer taraftanda para biriktirmesi lazım nişan için.Yanına gelip gidersem nasıl biriktircem dedi.Biletimi alırım demiştin dedi hani aldınmı.Bende alıcaktım istemedinki hiç dedim.Para verdirtmedin bana.Tmm dedim ben alıcam biletini gel sen nisan 1 ded doğum günüm .Doğum günüme gel bari dedim.Doğum günümü olduğu hafta gelicek yanıma biletleir ben alcam ama bu seferde bu ay ben çok sıkıştımm.Nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorumm offf offf

Bizim sayfada kitap kurdu çok kitap alışverişine çıkacağım fikir istiyorummm çok beğendiğiniz aşk olur polisiye olur sürükleyici sıkmayan roman var mı türk yazarlarımızdan

hemeeennn yazayım zülfü livaneli serenad ,sinan akyüz incir kuşları ,şahika ve feraye , canan tan hasret, aklından bir sayı tut, şimdilik ilk aklıma gelenler ama daha yazarım

off off allah kolaylık versin canım hepimizeee bende gel diyordum ama yemin töreninde 2 gün kaldım ya ondan beri istemiyorum gelme diyorum kiii bende gidebilirim ablası askeri hemşire erzurumda eşim sarıkamış askeri hastanede gitsem erzuruma hem kalırım hem eşimi evci çıkarırım ama istemiyorum o veda mahvediyor insanı hala kendime gelemedim ama inşallah seninki gelebilirde görüşürsünüz

Günaydın canım şimdi gelicekte bu seferde ben çok sıkışığım.Nasıl kalkıcam altından bilmem. Bu ay baya bi sıkıştım 2000 maaş alıyorum ama hep çeyiz ödemelerime gidiyor haziranda çoğusu bitecek güya ama çok bunaldım bende

ooyy kıyamammmmmmm iki tarafta haklı olunca çıkmaza giriyor ve fedakarlık yapan biz oluyoruz niyyyyyeeeeeeeeeee mesela bende onun yanına gidicem bana masraflı olcak ama ben bunu hiç düşünmeden her fedakarlığa hazırım ama o da beni üzmeye hazır neyse gelecekmiş hallolur bakalım üzme kendini

herkesee günaydııınnn

günaydın canımmmm

bi ay geciktiricen taksitinin birini yada bi kaçını , ben yemin töreninden sonra görmek için gittiğimde yanına öyle yaptım

günaydın canımmmm

bi ay geciktiricen taksitinin birini yada bi kaçını , ben yemin töreninden sonra görmek için gittiğimde yanına öyle yaptım

Öyle bişeyler yapıcam mecbur :S korkuyomda acaba bişey olurmu sorun olurmu

Günaydın kızlar nasılsınız?.Ben askerimi çok özlüyorummm (

günaydınnnnn ben de çok özlüyorum, ve bu ayı sonu gibi izne gelicek inşallah, çünkü dayanamıyoruzzz

günaydın canım ,kim özlemiyor kiiii kızsam küssem de kırılsam da özlüyorummmmmmmmm

günaydın prensesss

hemeeennn yazayım zülfü livaneli serenad ,sinan akyüz incir kuşları ,şahika ve feraye , canan tan hasret, aklından bir sayı tut, şimdilik ilk aklıma gelenler ama daha yazarım

"serenad" çok güzel bi kitaptı yaaaa, askerim hediye etmişti bana, çok güzel mutlaka okumalısın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…