okumadıysan aşağıdakileri oku mutlaka :) askerimin bana hediye ettiği kitaplardı, ama çok kaliteli kitaplarrr
*Serenad - Zülfü livaneli
*Kardeşimin hikayesi - zülfü livaneli
*Gizli anların yolcusu - Ayşe kulin
ben yapıyorum bazen halaama öyle ciddi ciddi değil, şakacıktan hoşuna gidiyor o çocuksuluğummm, "bebişimin yanında olsaydım hemen alırdım gönlünü ki ben" diyip beni güldürüyor
ahhhh canım benimmmm...
dayan kuzumm, ilk gecen uykusuz geçecek, ilk haftan merak etmekle, düşünmekten kafayı yeme noktasına gelmekle geçecek, 8. gün tüm bunların azalmaya başladığını şaşırarak göreceksin ve diyeceksin ki 1 hafta bitti bilekaldı ki sen hepimizden şanslısın, sadece 5 hafta sıkacaksın dişini, sonra her hafta gidip görme şansın var tatlım benimm
Dayanmak zorundayım. Tesellim de inşallah gelince ilişkimizi resmiyete dökecek olmamız...
İnşallah 5 hafta çevremde tatsızlıklar yaşamam ya huzurum kaçarsa onsuz kendime gelemem
Götürecek ama içeri sokabilecek mi bilmiyoruz
Hayırlısı olsun inşallah alışacağım...
Yemin toreninde soktuk canim biz indan once goturmedi
spaydim iyi misin bugün hiç yoktun?:44:
İyiyim bebegim giremedim telde net paketim bitti de. Sen daha iyimisin asil ??
şöyle böyle işte yaşıyorum Allaha emanet
Günaydın kızlar nasılsınız?.Ben askerimi çok özlüyorummm(
günaydın canım ,kim özlemiyor kiiiikızsam küssem de kırılsam da özlüyorummmmmmmmm
Bizim sayfada kitap kurdu çok kitap alışverişine çıkacağım fikir istiyorummm çok beğendiğiniz aşk olur polisiye olur sürükleyici sıkmayan roman var mı türk yazarlarımızdan
Sırf buyüzden haftasonu tartıştık sevgilimle
Gel diyordum dyanamıyorum dedim gelemem diyordu oda haklı ama bende haklıyım. Yanıma gelip gitmesi baya masraflı oluyo en az 400-500 harcıyo .Diğer taraftanda para biriktirmesi lazım nişan için.Yanına gelip gidersem nasıl biriktircem dedi.Biletimi alırım demiştin dedi hani aldınmı.Bende alıcaktım istemedinki hiç dedim.Para verdirtmedin bana.Tmm dedim ben alıcam biletini gel sen nisan 1 ded doğum günüm .Doğum günüme gel bari dedim.Doğum günümü olduğu hafta gelicek yanıma biletleir ben alcam ama bu seferde bu ay ben çok sıkıştımm.Nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorumm offf offf
off off allah kolaylık versin canım hepimizeee bende gel diyordum ama yemin töreninde 2 gün kaldım ya ondan beri istemiyorum gelme diyorum kiii bende gidebilirim ablası askeri hemşire erzurumda eşim sarıkamış askeri hastanede gitsem erzuruma hem kalırım hem eşimi evci çıkarırım ama istemiyorum o veda mahvediyor insanı hala kendime gelemedim ama inşallah seninki gelebilirde görüşürsünüz
Sırf buyüzden haftasonu tartıştık sevgilimle
Gel diyordum dyanamıyorum dedim gelemem diyordu oda haklı ama bende haklıyım. Yanıma gelip gitmesi baya masraflı oluyo en az 400-500 harcıyo .Diğer taraftanda para biriktirmesi lazım nişan için.Yanına gelip gidersem nasıl biriktircem dedi.Biletimi alırım demiştin dedi hani aldınmı.Bende alıcaktım istemedinki hiç dedim.Para verdirtmedin bana.Tmm dedim ben alıcam biletini gel sen nisan 1 ded doğum günüm .Doğum günüme gel bari dedim.Doğum günümü olduğu hafta gelicek yanıma biletleir ben alcam ama bu seferde bu ay ben çok sıkıştımm.Nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorumm offf offf
herkesee günaydııınnn
Günaydın canım şimdi gelicekte bu seferde ben çok sıkışığım.Nasıl kalkıcam altından bilmem. Bu ay baya bi sıkıştım 2000 maaş alıyorum ama hep çeyiz ödemelerime gidiyor haziranda çoğusu bitecek güya ama çok bunaldım bende
günaydın canımmmm
bi ay geciktiricen taksitinin birini yada bi kaçını , ben yemin töreninden sonra görmek için gittiğimde yanına öyle yaptım
Günaydın kızlar nasılsınız?.Ben askerimi çok özlüyorummm(
günaydın canım ,kim özlemiyor kiiiikızsam küssem de kırılsam da özlüyorummmmmmmmm
hemeeennn yazayım zülfü livaneli serenad ,sinan akyüz incir kuşları ,şahika ve feraye , canan tan hasret, aklından bir sayı tut, şimdilik ilk aklıma gelenler ama daha yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?