arkadaşlar resimler doğum tarihim farklı bi tarih olmuş adminle iletişime geç diyorbilmiyorum sizde oldumu k.adı şifremle giremedim yeni şifre istemek zorunda kaldım vs. vs. :)
bu arada 3ü görmüşsün sıra 2 de ay hadi inşallah :)
Hiiiic bakmadim oralara telden giriyorum
Darisi hepimize
bağırmıyor bu bağırmadan surat yapıyor
arkadaşlarımız gitmiş lan farketmedin mi :) benim mesajlarımda azalmışLALEYDİM KRİZANTEM OLMUŞUM HAHAAH
şu an bişey yapmıyorm canım :) evet azaldı onu dövüp pataklamama 1 gün daha yakınım artık
Bagirmiyooor aslinda birseyi gurultuden anlamiyorum tekrar soyle diyorum ses tonunu degistirerek soyluyor mecburen bende bagirmaaaadan soyle diye cemkiriyorum aahahah
Sagolsun surat yapmiyor ya hic
Günaydın canım şimdi gelicekte bu seferde ben çok sıkışığım.Nasıl kalkıcam altından bilmem. Bu ay baya bi sıkıştım 2000 maaş alıyorum ama hep çeyiz ödemelerime gidiyor haziranda çoğusu bitecek güya ama çok bunaldım bende
maşallaho zaman size :)
maşallaho zaman size :)
Dün hiç zaman geçmedi yahu :) buraya çok alışmışımama her şey gitmişş
arkadaşlar resimler doğum tarihim farklı bi tarih olmuş adminle iletişime geç diyorbilmiyorum sizde oldumu k.adı şifremle giremedim yeni şifre istemek zorunda kaldım vs. vs. :)
bu arada 3ü görmüşsün sıra 2 de ay hadi inşallah :)
al benden de o kadar ya deli oldum ikide bi baktım bakım bitmiş mi die
ya bende yeni şifre aldım da yeni girebildım huh! :82::109::130:
aynen yaa baya alışkanlık yapmış kkneyse ki düzelmiş sorunlar :82:
üf püf ne sıkıcı
aynen şükürmasumiyet müzesine başladım dün
bugün benim doğum günüm , askerim dün aradı bişe demedi doğum günüm için ... bugünde henüz aramadıkarıştırdımı naptı doğum gününde arıycam diyodu
bugün benim doğum günüm , askerim dün aradı bişe demedi doğum günüm için ... bugünde henüz aramadıkarıştırdımı naptı doğum gününde arıycam diyodu
aa nasıl gidiyor :)
daha dün akşam biraz okuyabildim ama iyi başladı ,tşk ederim ama senin yaptığın gibi yapamıcam sanırım okuyup gidiyorum anlayamadım bilemediim nasıl yapıcam sen nasıl yapmıştın altını kelime kelime mi çizdin sen nasıl yazdın :44:
Aaa canım doğum günün kutlu olsunnn nice senelere
arar arar daha saat erken diyeceğima ama senin ki biraz değişik umarım arar :/
Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnn prensessssssssss :118::118:Eki Görüntüle 1030251 Eki Görüntüle 1030252 Eki Görüntüle 1030253
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?