354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın asker yarenleri nasılsınız?

3 ay'ı görmüşsün sonundaaaa

Ayy ciddi misin telden giriyorum goremiyoruuum daha goremedim yani ahaha

11nisanda memlekete gidicem 21inde mi donseem 26sinda mi karar veremiyorum bi turlu. Ucak biletimi alacam bekletiyorum karar verene kadar pahalanacak diye korkuyorum

kızlar günaydınnnn ayy 2 gündür giremiyorum yaa birtürlü yenide şifre istedimm oldu nasılsınız görüşmeyeli ayyy hala 3 ay görünmüyor bee

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnn ayy 2 gündür giremiyorum yaa birtürlü yenide şifre istedimm oldu nasılsınız görüşmeyeli ayyy hala 3 ay görünmüyor bee

Bakimm vardi canim kimse giremedi
Az kaldi sendede 3yazmasina

Kizlar sizin yuzunuzden teldeki 1gblik net paketi erkenden bitti 2gbliga gectim. Allahtan pc de takiliyorum aksamlari o da yetmeyecek yoksa.

Az once benimki aradi canin mi skkn senin dedi yoo dedim hadi ordan dedi duuun yatmadan aramadin dedim bende bozuk caldim ahahaha
Tavrimida hemen belli ederim ooh canima degsin

Son düzenleme:

peki sen öyle deyince o ne dedi ?
Merak ediyorum ben deyince üstüne surat çekiyorum birde

Neler yapyorsunuz kızlar şafaklar 1 gün daha azaldııı

Aynen bende ya
Ne gitmis kiiiz

arkadaşlar resimler doğum tarihim farklı bi tarih olmuş adminle iletişime geç diyor bilmiyorum sizde oldumu k.adı şifremle giremedim yeni şifre istemek zorunda kaldım vs. vs. :)
bu arada 3ü görmüşsün sıra 2 de ay hadi inşallah :)

Ya komutan ha geldi ha gelecek diye aramadim dedi ben azicik sesini yukseltse bagiiiiiirrrrrrmaaaaaaaa diyorum zaten
bağırmıyor bu bağırmadan surat yapıyor
Aynen bende ya
Ne gitmis kiiiz
arkadaşlarımız gitmiş lan farketmedin mi :) benim mesajlarımda azalmış LALEYDİM KRİZANTEM OLMUŞUM HAHAAH
Neler yapyorsunuz kızlar şafaklar 1 gün daha azaldııı

şu an bişey yapmıyorm canım :) evet azaldı onu dövüp pataklamama 1 gün daha yakınım artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…