Selam kizlar nasilsiniz? Ben boslukta gibi hissediyorum kendimi askerim bugun teslim oldu ,gururlu ve huzunluyum
Selam kizlar nasilsiniz? Ben boslukta gibi hissediyorum kendimi askerim bugun teslim oldu ,gururlu ve huzunluyum
selam kızlar hayırlı cumalar... nasılsınız bakalım ancak gelebildim
Ayyy askerim aradııııı
anlıyorum Rabbim sabır versin inşallah hemencik geçer biter gider kavuşursun eşine ,kavuşuruz askerlerimize
benimkide aradı az önce konuştuk , dün arayamamış meğer benim mektubun peşinden koşcam diye saatlerce10 da da nöbeti varmışmış sonrada arayamamış oohh ceza olsun sana dedim güldüm siniri geçmişti ama hala hırslıydı öyle çok azar yemiş ki iyi olmuşşşşşşşşş
naber akaycaaskerinin gelmesine az kaldı hı benimkinin 2 hafta çarşı izni kitlenmiş canım bi tek ona sıkıldı ya
Sağol canım 3 günlüğüne geliyor ama olsun özlemiştimm iyi gelir umarım :44::44: Siz ne zaman izn kullanacaksınız
Olmazmı ya attıkları bir mesajın değerini anlıyoruzz :) Sağol canımm yarın öğle saatlerinde yanımda inşallaaaah :)
Ahh ahh aynen canım yapışık gezicemBende atkısına aynı şeyi uygulamıştım olsun anılar birktiriyorsunuz işte çocuguna baban gittiğinde t-shirtune sarıldım ağla ağla bi hal olmuştum dersin
kızlar görümcem erzurumda askeri hemşire eşimle aralarında 2 saatlik bir mesafe var kayınvalidemi yemin töreninden sonra götürmüştü ablam şimdide yarın işin eşime evci izni almaya çalışıyorlar sevdindim 2 gün değişklik olucak ona iyi gelir bu ama bir yanım kıskandı yaaa resmen bende görmek istiyoruummmm
bizimkilerin de yok 2 hafta çarşı izniaynı sebeplerden
prensesss, doğum gününü kutladı mı seninki???
gözün aydın canımmmmm, benimki de gelse bi
yaaa ben kendimizi çok şanslı hissediyorum, hepimiz diğer çiftlerden çok daha farklı bi boyutta yaşıyoruz ilişkilerimizi... evet özlüyoruz belki ama, ben çok gururlu hissediyorum mesela kendimi bi asker yareni olduğum içinilerde gerçekten güzel hikayelerimiz olacak, en azından çocuklarımıza / torunlarımıza göğsümüzü gere gere "ben senin babanı/dedeni 6 ay bekledim" diyebileceğiz
hayırlı cumalaaar kızlaaaaar
ohhhhh, gözün aydınnn Eki Görüntüle 1031707
bizimkilerin de yok 2 hafta çarşı izniaynı sebeplerden
prensesss, doğum gününü kutladı mı seninki???
gözün aydın canımmmmm, benimki de gelse bi
yaaa ben kendimizi çok şanslı hissediyorum, hepimiz diğer çiftlerden çok daha farklı bi boyutta yaşıyoruz ilişkilerimizi... evet özlüyoruz belki ama, ben çok gururlu hissediyorum mesela kendimi bi asker yareni olduğum içinilerde gerçekten güzel hikayelerimiz olacak, en azından çocuklarımıza / torunlarımıza göğsümüzü gere gere "ben senin babanı/dedeni 6 ay bekledim" diyebileceğiz
allah kavuştursunnn, başladınız ya gerisi geçecek artık
Sen gidemiyormusun yanına
kızlar görümcem erzurumda askeri hemşire eşimle aralarında 2 saatlik bir mesafe var kayınvalidemi yemin töreninden sonra götürmüştü ablam şimdide yarın işin eşime evci izni almaya çalışıyorlar sevdindim 2 gün değişklik olucak ona iyi gelir bu ama bir yanım kıskandı yaaa resmen bende görmek istiyoruummmm
Niyeeeeeeeeeeee ...
aynı ben ya çok beğendim bunu
fırsatın varsa sende git sürpriz yaaaaaaaaaaap
ayy ne bileyim havalar ısındıkça daralıcam galibaaaaaaa:18:
hehhehenerelerdesin sen bakimmmmm atarlı'mmm
Benimde havalar actikça icim aciliyor.. bugun bos durmak iyi gelmedi sac rengimi degistirecegim insallah
sennnn çalışmıyo musun canım ? ne renk yapıciiiiiiiiiiiin
canım sarıkamışta eşim ben eskişehirdeyim 22 saat falan uçakla gidebilirim gidersem ama ondada iş yerinden izin alamam hem maddi olarak çok güç belki daha sonra hoşş ondada gitmeyi düşünmüyorum yemin töreninde ben evci çıkarmıştım vedalaşmak çook zordu 1 hafta kendime gelemedim gitmem büyük ihtimal ama bakalım zaman
yok canımmmmmm nerdeee hararetli hararetli mektubun peşinden koştuğunu anlattı ben niye dün aramadın deyince senin yüzünden dedineyse affetmezdim başka sebep olsa affettim dedim kutlamayı falan unuttuk yani ben dün aramadığına bozulmuştum sadece kutlamaması çok mühim değildi zaten bi kaç komutandan fırça yemiş cezasını çekti o
fırsatın varsa sende git sürpriz yaaaaaaaaaaap
ayy ne bileyim havalar ısındıkça daralıcam galibaaaaaaa:18:
hehhehenerelerdesin sen bakimmmmm atarlı'mmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?