354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam kizlar nasilsiniz? Ben boslukta gibi hissediyorum kendimi askerim bugun teslim oldu ,gururlu ve huzunluyum

A.SLM hoşgeldin sıkıldım nedense işten çıkıp hava almak istiyoruuuuuum

çoooooooooook normal böyle hissetmen , ilk günler hep sancılıdır ama inan alışıcaksın hafifleyecek geçmesede günler bir bir azaldığında sevdiğine yaklaştıkça unutucaksın bu günleri buarada Allah kavuştursun, hayırlı teskereler

Selam kizlar nasilsiniz? Ben boslukta gibi hissediyorum kendimi askerim bugun teslim oldu ,gururlu ve huzunluyum

canım o boşluk hissi 168 gün devam edicek hatta katlanarak büyüyor ben eşim gittiğinden beri böyle hissediyorum yaniii şafak düşüyor ama özlem ve o boşluk büyüyor bol bol dua et canım

kızlar görümcem erzurumda askeri hemşire eşimle aralarında 2 saatlik bir mesafe var kayınvalidemi yemin töreninden sonra götürmüştü ablam şimdide yarın işin eşime evci izni almaya çalışıyorlar sevdindim 2 gün değişklik olucak ona iyi gelir bu ama bir yanım kıskandı yaaa resmen bende görmek istiyoruummmm

selam kızlar hayırlı cumalar... nasılsınız bakalım ancak gelebildim

hayırlı cumalaaar kızlaaaaar

Ayyy askerim aradııııı

ohhhhh, gözün aydınnn

bizimkilerin de yok 2 hafta çarşı izni aynı sebeplerden

prensesss, doğum gününü kutladı mı seninki???

Sağol canım 3 günlüğüne geliyor ama olsun özlemiştimm iyi gelir umarım :44::44: Siz ne zaman izn kullanacaksınız

Olmazmı ya attıkları bir mesajın değerini anlıyoruzz :) Sağol canımm yarın öğle saatlerinde yanımda inşallaaaah :)

gözün aydın canımmmmm, benimki de gelse bi

Ahh ahh aynen canım yapışık gezicem Bende atkısına aynı şeyi uygulamıştım olsun anılar birktiriyorsunuz işte çocuguna baban gittiğinde t-shirtune sarıldım ağla ağla bi hal olmuştum dersin

yaaa ben kendimizi çok şanslı hissediyorum, hepimiz diğer çiftlerden çok daha farklı bi boyutta yaşıyoruz ilişkilerimizi... evet özlüyoruz belki ama, ben çok gururlu hissediyorum mesela kendimi bi asker yareni olduğum için ilerde gerçekten güzel hikayelerimiz olacak, en azından çocuklarımıza / torunlarımıza göğsümüzü gere gere "ben senin babanı/dedeni 6 ay bekledim" diyebileceğiz

allah kavuştursunnn, başladınız ya gerisi geçecek artık

Sen gidemiyormusun yanına

bizimkilerin de yok 2 hafta çarşı izni aynı sebeplerden

prensesss, doğum gününü kutladı mı seninki???

yok canımmmmmm nerdeee hararetli hararetli mektubun peşinden koştuğunu anlattı ben niye dün aramadın deyince senin yüzünden dedi neyse affetmezdim başka sebep olsa affettim dedim kutlamayı falan unuttuk yani ben dün aramadığına bozulmuştum sadece kutlamaması çok mühim değildi zaten bi kaç komutandan fırça yemiş cezasını çekti o

gözün aydın canımmmmm, benimki de gelse bi

Sağol canım darısı başına :)

Çook haklısın canım anneannemi gördükçe bu dediklerini bende çok hissediyorum benimkinin asker olduğunu duyunca dedeni ben 2 sene bekledim asker beklemek zor sakın ihanet etme geldiğinde çok daha iyi olacak der hep siz yine şanslısınız 2 ay aşk yaşadık gitti 2 sene sonra geldi diyo bide

Gamzeliiiiii sen 6 diye anlatacaksin bende koskoca 1 yıl bekledim diye anlatırım herhalde

Sen gidemiyormusun yanına

canım sarıkamışta eşim ben eskişehirdeyim 22 saat falan uçakla gidebilirim gidersem ama ondada iş yerinden izin alamam hem maddi olarak çok güç belki daha sonra hoşş ondada gitmeyi düşünmüyorum yemin töreninde ben evci çıkarmıştım vedalaşmak çook zordu 1 hafta kendime gelemedim gitmem büyük ihtimal ama bakalım zaman

fırsatın varsa sende git sürpriz yaaaaaaaaaaap

Niyeeeeeeeeeeee ...

ayy ne bileyim havalar ısındıkça daralıcam galibaaaaaaa :18:

aynı ben ya çok beğendim bunu

hehhehe nerelerdesin sen bakimmmmm atarlı'mmm

Benimde havalar actikça icim aciliyor.. bugun bos durmak iyi gelmedi sac rengimi degistirecegim insallah

Anlıyorum canım hayırlısı olsun

he heee iyi olmuş vallaaa, azıcık yesin fırçaaa

yaaaa aklımı çelmee bee benim öyle deliliklerim vardır aslında dur bi uçak bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…