354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hem para biriktirmem lazım çünkü ben işi bırakıcam ya eşimde 1 ay çalışmasın öleee evde zaman geçirelim istiyorum oturayom oturduğum yerde ben

anladım canım iyi düşünmüşsün

Kızlaaaaar askerim usta birliğine istanbula düşmüş yaşasın

hadiyaaaaa neresine ? benimkide istanbul/metriste çok severdim istanbulu zaten şimdi daha çok seviyorum

bi browni yaptım, browni dışında herşeye benzedi

maşalllah kız sana gece demiyon gündüz demiyon bişiler yapıyon ben o saatte hayatta mutfağa bile girmem

Neresine gidecek o belli değil henuz. Ama istanbul oldugu belli

Gunaydin. Ruyamda askerim donmus havaalaninda corabimiz kayboluyor
Babam bizi inadina nisanliyor falan degisik ruyalar gordum

Gunaydin. Ruyamda askerim donmus havaalaninda corabimiz kayboluyor
Babam bizi inadina nisanliyor falan degisik ruyalar gordum

günaydın...
hayırlara gelsin canımmmmm çorap mı kayboluyo hımmm
baya değişikmiş neler düşünüyon sen uyumadan önce

ne için bu kurs? hadiyaaaaaaa sorun olur mu da abin :26:

Hızlı klavye (F) kursu canım öyle sosyallik olsun eğlence :) ya normalde daha geç dönerdim ama uzun zamandır görüşmüyoruz abimlede daha erken dönmem gerekecek

Son düzenleme:

Hızlı klavye (F) kursu canım öyle sosyallik olsun eğlence :) ya normalde daha geç dönerdim ama uzun zamandır görüşmüyoruz abimlede daha erken dönmem gerekecek

hımmm anladım canımmmmmm hııııııııı abini görme şansın yok mu başka?

günaydın...
hayırlara gelsin canımmmmm çorap mı kayboluyo hımmm
baya değişikmiş neler düşünüyon sen uyumadan önce
Hiicbirseey

Hızlı klavye kursundayım canım :) askerim yolda ama şansıma abimde bugun aile ziyareti yapası gelmiş dün geldi

Haaay ben onu donsunde kistirtayim mi tenhada mekanida belli zaten ahahahah

evet canım kesinlikle hala kabullenemiyorum sanki evindeymiş ya da çalışıyormuş gibi geliyor. Ama geceleri cok zor mecbur alışacağız napacağız başka :26:

bende gündüz iş güç yoğun zaman geçiriyorumda o yatağa yattığımda yalnız uyuduğumda daha çok hissediyorum eşimin yokluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…