netten tarif buldum onu yaptım ama bilmiyom görüntüsü pek güzel olmadı tadi iyi ama
hem para biriktirmem lazım çünkü ben işi bırakıcam ya eşimde 1 ay çalışmasın öleee evde zaman geçirelim istiyorum oturayom oturduğum yerde ben
Kızlaaaaar askerim usta birliğine istanbula düşmüş yaşasın
bi browni yaptım, browni dışında herşeye benzedi
anladım canım iyi düşünmüşsün
hadiyaaaaa neresine ? benimkide istanbul/metristeçok severdim istanbulu zaten şimdi daha çok seviyorum
maşalllah kız sana gece demiyon gündüz demiyon bişiler yapıyonben o saatte hayatta mutfağa bile girmem
Neresine gidecek o belli değil henuz. Ama istanbul oldugu belli
Günaydın canım hayırlara vesile olsunGunaydin. Ruyamda askerim donmus havaalaninda corabimiz kayboluyor
Babam bizi inadina nisanliyor falan degisik ruyalar gordum
Gunaydin. Ruyamda askerim donmus havaalaninda corabimiz kayboluyor
Babam bizi inadina nisanliyor falan degisik ruyalar gordum
Günaydın canım hayırlara vesile olsun
Günaydınlarrrrr:)
sana da canım nerelerdesin son durum neanlat bakalım
hayırlısı olsunnnnn canım gidecek olsanda uçakla gidersin direk dimi ?
Hızlı klavye kursundayım canım :) askerim yolda ama şansıma abimde bugun aile ziyareti yapası gelmiş dün geldi
Evet .. bizim evimiz var orda zaten gidince görürüm
ne için bu kurs? hadiyaaaaaaa sorun olur mu da abin :26:
Hızlı klavye (F) kursu canım öyle sosyallik olsun eğlence :) ya normalde daha geç dönerdim ama uzun zamandır görüşmüyoruz abimlede daha erken dönmem gerekecek
Hiicbirseey
günaydın...
hayırlara gelsin canımmmmm çorap mı kayboluyo hımmm
baya değişikmiş neler düşünüyon sen uyumadan önce
Hızlı klavye kursundayım canım :) askerim yolda ama şansıma abimde bugun aile ziyareti yapası gelmiş dün geldi
evet canım kesinlikle hala kabullenemiyorum sanki evindeymiş ya da çalışıyormuş gibi geliyor. Ama geceleri cok zor mecbur alışacağız napacağız başka :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?