354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Cok telefon var kastamonuda 9gibi istimalari oluyor. 10akadar arayabilir. Benimki gunde 3kere arardi hergun. Hangi bolukmus seninki sor bakalim :)

canım sana ne diceemmm bugün eşimle sohbet ediyoduk ya senin sevgilin nerde tam olarak şırnakta eşimin en yakın arkadaşlarından biri şırnakta astsubay aynı yerdelerse bilgilerini veririm arkadaşa çoook yardımı dokunur

Jandarma benimki canım şuan şırnak merkezde idile gidecek %99 2 hafta sonra.Eşinin arkadaşı topçu mu jandarma mı acaba ?
Benim ablamın eşinin arkadaşları varmış şırnakta ama onlar topçu birliğinde benimki ise jandarma
Teşekkür ederim ayrıca aklına gelmesi yeter mutlu oldum :)

canım jandarma aynı yerdelerdir inşallah dur bakalım yarın ben sercana ulaşırım mükemmel bir insandır askerleride çok sever inşalllah aynı yerdedirler yarın öğrenince sana yazarım canım

kızlar ben çıkıyorum misafirim geliyor hemde yatılı kendinize iyi bakın

canım jandarma aynı yerdelerdir inşallah dur bakalım yarın ben sercana ulaşırım mükemmel bir insandır askerleride çok sever inşalllah aynı yerdedirler yarın öğrenince sana yazarım canım
Çok teşekkür ederim düşünmen yeter

evet canım kesinlikle hala kabullenemiyorum sanki evindeymiş ya da çalışıyormuş gibi geliyor. Ama geceleri cok zor mecbur alışacağız napacağız başka :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…