354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar selammm nasılsınız

Özel günümün ilk günündeyim gayet kıvranır bi haldeyim
Hava ne kadar güzel değil mi bugün fena duygusala bağladım burda olsaydı dışarı çıkardık falan diye tam sazovalık hava

Özel günümün ilk günündeyim gayet kıvranır bi haldeyim
Hava ne kadar güzel değil mi bugün fena duygusala bağladım burda olsaydı dışarı çıkardık falan diye tam sazovalık hava

ağrı kesici al canım yada sıcak su torbası nı karnına koy evet bende aynı psikolojideyim canım sıkkın canım hiçbişey yapmak istemiyor işte durmak istemiyor eve gitmek istemiyor gezmek istemiyorr uff herşey çok eksik

özel günümün ilk günündeyim gayet kıvranır bi haldeyim
hava ne kadar güzel değil mi bugün fena duygusala bağladım burda olsaydı dışarı çıkardık falan diye tam sazovalık hava

[sıze=3]oyyy geçmiş olsun Valla ya tam gezmelik hava[/sıze]

İlaç içtim bakalım geçiyor gibi.Bugün konuştuk eskişehirli bi astsubay var burda ama tanışmadım dedi sercanmış ismi dedim duymuştum sanki sercan astsubay diye birini ama tanımıyorum dedi sizin arkadaşınız merkezde galiba aynı insandan bahsediyorsak eğer
Bendde yatağımda yatıyorum öyle boş boşş benimde bir şey yapasım gelmiyor
[sıze=3]oyyy geçmiş olsun Valla ya tam gezmelik hava[/sıze]

Teşekkürler canım

sende kameradan falan görüş bari ya

aslm hoşgeldin ne iyi ettinnn şafak 29 harika bişiiiiii bu

hiç sorma en zoru 60 ve 50 arasıydı sonrası geliyo önemli olan kafanızı dagıtcak seyler bulmak örgü bile örmüştüm bir sürü kitap okudum ilk 10 yılın planını bile kurdum haritaya düşünce bomboş oluyoya boyadıkça azalıyo ya işte en mutlu an orası :)

19 gün sonra 99 lara düşücez o zamanda güzel geçiyormuş diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…