kızlar selammm nasılsınız
selam canımmm, ben oturdum sınav hazırlıyorum, sen nasılsınn
aslm iyiyim şükür sen nasılsın?
kolay gelsin gamzeli'mm
[sıze=3]sağol canımm, sen napıyosunn?[/sıze]
aslm iyiyim şükür sen nasılsın?
kolay gelsin gamzeli'mm
iyiyim bende çalışıyorum eşim ablasında evci izninde orda olmak istiyorruuuummmmm
slm nasılsınız kızlar bi bakıyım dedim :)
sende kameradan falan görüş bari ya
aslm hoşgeldin ne iyi ettinnn şafak 29harika bişiiiiii bu
iş yerinde kamera yokki nete gelsin diye bekliyorum bakalım gelicekmi akşama anca cameradan görürüm
Özel günümün ilk günündeyim gayet kıvranır bi haldeyim
Hava ne kadar güzel değil mi bugün fena duygusala bağladım burda olsaydı dışarı çıkardık falan diye tam sazovalık hava
özel günümün ilk günündeyim gayet kıvranır bi haldeyim
hava ne kadar güzel değil mi bugün fena duygusala bağladım burda olsaydı dışarı çıkardık falan diye tam sazovalık hava
İlaç içtim bakalım geçiyor gibi.Bugün konuştuk eskişehirli bi astsubay var burda ama tanışmadım dedi sercanmış ismi dedim duymuştum sanki sercan astsubay diye birini ama tanımıyorum dedi sizin arkadaşınız merkezde galiba aynı insandan bahsediyorsak eğerağrı kesici al canım yada sıcak su torbası nı karnına koy evet bende aynı psikolojideyim canım sıkkın canım hiçbişey yapmak istemiyor işte durmak istemiyor eve gitmek istemiyor gezmek istemiyorr uff herşey çok eksik
[sıze=3]oyyy geçmiş olsunValla ya tam gezmelik hava [/sıze]
sende kameradan falan görüş bari ya
aslm hoşgeldin ne iyi ettinnn şafak 29harika bişiiiiii bu
hiç sorma en zoru 60 ve 50 arasıydı sonrası geliyo önemli olan kafanızı dagıtcak seyler bulmak örgü bile örmüştüm bir sürü kitap okudum ilk 10 yılın planını bile kurdumharitaya düşünce bomboş oluyoya boyadıkça azalıyo ya işte en mutlu an orası :)
Acımasızlık etme yazık güzel güzel sorular hazırla
tamamm, hiç merak etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?