Sağol canım iyi dileklerinizi eksik etmeyinYok be canım heyecan pek yok ama kaygı sanırım ya olmazsa korkusu birini bitirebilirsem eğer elimi attığım üni. kurutuyorum
Daha önce başladığın üniversiteyi bıraktın yeniden sınava giriyorsun yani
Hadi bakalım umarım bu sefer istediğin gibi olur
Aslm hosgeldin nasılsın canımSelam arkadaşlar
Çok güzel çok cici canım :)Şuna bakarmisiniz yaaa. Hediye getirmis bi teyzemiz banaEki Görüntüle 1033321
yaaa bir sürü eşya getirmiş yıkansın diye eşyamız vardı iki bavul eşek ölüsü gibioturduk bir yerde ayy saçtan herkes asker oldugunu anlıyo kafeye girdik asker misin diyorlar bir yere gidemedik bugun yarın sınavımda aksilik çıkmazsa mihrabat korusu varmış oraya gideceğiz bakalımm :) darısı başına canım en kısa zamanda :) kavuşma anı diye bir gerçek varmış gözlerim doldu
Sınavda başarılar canımAynen öyle İnşallah canım :)
Ayy ne güzel çok sevindim senin için iki gün iki gündür ya :)
Sınavda başarılar canım
Aslm hosgeldin nasılsın canım
Çok güzel çok cici canım :)
Ayy ne güzel çok sevindim senin için iki gün iki gündür ya :)
Sınavda başarılar canım
Iyiyim çok şükür. Sen nasılsın.. olmayan bebegime kıyafetgeliyor
İyiyim ben de şükür..
Elbet bir gün olacak inşallah Rabbim Herkese nasip etsin
Sağol canım
arkadaslar haberlerı ızlıyomusunuz bılmıyorum Allah korusun hatayda bır köy bosaltılmıs sanırım catısmada oldu oncekı gunlerde bılıyosunuz rabbım korusun cok korkuyorumm:18::18::18::18:
Kız burdayım ya la
Yokmuyum kiii burdayım
Dur sorayım yarın benimki biliyormuymuş 3.bölük nasıl
Canım su sıkıntısı oluyormuş biraz kantin ve koğuş toplandıkları yere biraz uzakmış saatlerce güneşin altında kalınca susuyorlarmış ama etraftaki otomatlarda su yokmuş, kola icetea falan varmış işte. Ama iyiymiş genel anlamda
Bu akşam telefonda sıra varmış biraz çok konuşamadık o yüzden bekliyorlar diye
Ay benimkide bekleyen var kapatıyorum derdi sinir olurdum
Banyo suyu sıkıntısı olurdu ama içme suyu sıkıntısı yaşadığını hatırlamıyorum ben
Benim erkek arkadaşım kısa dönem birinin görebileceği en iyi en rahat yer demişti
Ya evet rahatmış ama işte dediğim gibi su sıkıntı oluyomuş. Yatakhaneye depolamışlar artık
Olacak o kadar napalım tatil köyüne gitmediler sonuçta
Kızlar en son yaptığım kurabiyeler
http://kurabiyella.blogspot.com.tr/2014/03/yine-ask-kokan-kurabiyeler-var-burada.html
bugün sevdiceğimin sesini duyamadım hiço aradığında ben müsait değildim açamadım, ben aradığımda o nöbetteymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?