354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Sağol canım iyi dileklerinizi eksik etmeyin Yok be canım heyecan pek yok ama kaygı sanırım ya olmazsa korkusu birini bitirebilirsem eğer elimi attığım üni. kurutuyorum

Daha önce başladığın üniversiteyi bıraktın yeniden sınava giriyorsun yani
Hadi bakalım umarım bu sefer istediğin gibi olur

Selam arkadaşlar
Aslm hosgeldin nasılsın canım

Şuna bakarmisiniz yaaa. Hediye getirmis bi teyzemiz banaEki Görüntüle 1033321
Çok güzel çok cici canım :)

Ayy ne güzel çok sevindim senin için iki gün iki gündür ya :)

Aynen öyle İnşallah canım :)
Sınavda başarılar canım

arkadaslar haberlerı ızlıyomusunuz bılmıyorum Allah korusun hatayda bır köy bosaltılmıs sanırım catısmada oldu oncekı gunlerde bılıyosunuz rabbım korusun cok korkuyorumm:18::18::18::18:

arkadaslar haberlerı ızlıyomusunuz bılmıyorum Allah korusun hatayda bır köy bosaltılmıs sanırım catısmada oldu oncekı gunlerde bılıyosunuz rabbım korusun cok korkuyorumm:18::18::18::18:

İyi Akşamlar hosgeldin. Haberim yoktu Allah esirgesin aman Rabbime emanetleer

Kız burdayım ya la

Yokmuyum kiii burdayım

Dur sorayım yarın benimki biliyormuymuş 3.bölük nasıl

Canım su sıkıntısı oluyormuş biraz kantin ve koğuş toplandıkları yere biraz uzakmış saatlerce güneşin altında kalınca susuyorlarmış ama etraftaki otomatlarda su yokmuş, kola icetea falan varmış işte. Ama iyiymiş genel anlamda

Bu akşam telefonda sıra varmış biraz çok konuşamadık o yüzden bekliyorlar diye

Ay benimkide bekleyen var kapatıyorum derdi sinir olurdum
Banyo suyu sıkıntısı olurdu ama içme suyu sıkıntısı yaşadığını hatırlamıyorum ben
Benim erkek arkadaşım kısa dönem birinin görebileceği en iyi en rahat yer demişti

Ya evet rahatmış ama işte dediğim gibi su sıkıntı oluyomuş. Yatakhaneye depolamışlar artık

bugün sevdiceğimin sesini duyamadım hiç o aradığında ben müsait değildim açamadım, ben aradığımda o nöbetteymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…